reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Moje dzieciaki juz w lozeczkach slodko spia, a ja delektuje sie cisza i herbatka :-) Mezus w pracy nadrabia zalegle godziny.

kasiek - ja tez tak czasem siedze i wyszukuje jakies fajne polaczenia, dzieki temu teraz polecielismy do tych Wloch za niecale 170f w obie strony, ale bilety kupilam w styczniu :-) pewnie za kilka dni znow czegos bede szukac, szkoda, ze sie rozminiemy, bo 7 lipca to ja juz bede w moim kochanym miasteczku

cfcgirl, ampar - jak znajde moje testy, to moge Wam pozyczyc, tylko sa z przed tej ostatniej zmiany co byla w zeszlym roku jakos we wrzesniu, podobno doszlo kilka nowych pytan, ale jak sie przerobi je to na pewno sie zda za pierwszym razem, mnie sie udalo, a tylko raz je zrobilam :-) ja mam je kupione w DVLA

doris - sa teraz jakies wakacje? Kuba nie chodzi do szkoly? bo chetnie bym sie spotkala, zeby sie pobawil ze starszym kolega :-)

jasmina - jasne, ze pamietamy, a ja czekam z niecierpliwoscia na opis jak Jasminka spedzila pierwszy dzien w szkole i jak sie jej podobalo, no moze jakies zdjecie w szkolnym mundurku?:-)

magde - zaczelas podawac Jaskowi, bo juz chcialas, czy HV Ci doradzila, zeby zaczac? Bo ja przed wyjazdem rozmawialam z moja i powiedziala, zebym poczekala jeszcze az skonczy te 6 miesiecy, na wadze przybiera calkiem niezle, tylko kupki zaczal robic co drugi dzien, co pewnie oznacza, ze wiecej spala jedzonka

karolina - ja tez sie ciesze, bo wszedzie dobrze, ale we wlasnych czterech katach najlepiej :-D

reklama
To w takim razie poslucham sie doswiadczonej mamusi:-) i sie wstrzymam,ale niewiele to chyba zmieni bo maly za pare dni konczy wlasnie 4 miesiace.
Pediatra powiedzial ze moge dawac malemu rowniez dlatego ze jest na sztucznym mleku,ponoc wlasnie cyckowym dzieciom najlepiej zaczac podawac okolo 6 m-ca,chyba ze malenstwo slabo przybiera na wadze to mozna wczesniej.
Co kraj to obyczaj,hihi:-D
Moj maly tez juz spi,i to jak slodko

KASIA.J-kurcze wiesz co nie dam rady w tym tygodniu,bo jutro moj J ma wolne i jedziemy do miasta, a w piatek do Kubusia przychodzi jego koleznka z klasy:-)Chyba ze w sobote??:-)
KAMA-slodziutko spi Maksik,ja ci pokaze jak teraz Dawid spi,patrz co cie czeka;-):tak::-D
657592.jpg
657606.jpg

O rany:szok::szok::szok: Tylko jeden dzień a tyle do nadrobienia:-) Fajnie:-)
My po wycieczce:) Było bardzo fajnie:)
Najpierw rano miałam lekcje jazdy, było kilka "ciekawych" momentów ale co tam ja dopiero sie uczę:-p
A w oceanarium tak jak Dorota pisała, dużo ludzi, pogoda fajna a zdjęcia to powklejam jurto ok? bo dzisiaj to juz mnie się nie chce:no::no::no:

Niunka Marcelka szybko raczka przestała bolec naszczęście:-) dziękuję za troskę;-) Fajnie że Ci się tak udało z tym mleczkiem:tak:

Kasia.j witamy spowrotem:-) No i ja Cię prosiłam żebyś przywiozła trochę słońca a nie deszcz:crazy:;-)

Kama ja tez zaczęłam podawac słoiczki jak Marcel skończył 4 miesiące a te mięsne to dopiero jak miał 5 i pół miesiąca:tak: ale to jest Twoja decyzja bo naprawde co lekarz to inna opinia więc najbardziej to musisz zaufac własnej intuicji:tak::-)
A Maksio poprostu słodziutki:tak: Tylko całowac i całowac:tak:

Cfcgirl wiesz to mógłby byc dobry pomysł z tym egzaminem bo byłaby to dla mnie jakaś zachęta bo jak narazie to mam okropnego lenia i wogóle się nie uczę:-p:crazy:
Ja mam polskie testy:tak: Jak chcesz mogę Ci takie załatwic ale niestety one kosztują 35Ł:szok::szok:

Ampar bierzesz tyle lekcji ile potzrebujesz a jedna godzina kosztuje 20Ł:tak:

Asiunia to muszę jutro wybrac się do tego sklepu:tak: Dzięki za cynk:-)

Myszavik kurcze Twój post nie brzmiał zbyt wesoło:no: Mam nadzieję że wszystko się ułoży:-)

Jaśminka oczywiście że pamiętamy:tak:

Kasia8118 hop, hop gdzie jesteś??????

kama - jak slodko spi Maksik, pozazdroscic, ja jak bym pstryknela zdjecie nad Mackiem to zaraz by mial otwarte oczy

doris - co do soboty to nie wiem, bo zalezy od pogody, szkoda, ale moze nastepnym razem sie uda :-)

sylwia - probowalam z tym sloneczkiem, ale nie chcialo tu do Anglii :-( a co do jazdy to "ciekawe" momenty mam do dzis :-), a tak w ogole jak sie jezdzi z mezem jako nauczycielem, bo moj jak mnie probowal uczyc to skonczylo sie na placzu i trzaskaniu drzwiami od auta, po czym powiedzialam, ze nie bede nigdy jezdziec :-D

A ja jakas roztargniona ostatnio chodze. Przed wyjazdem w srode robilam drobne zakupy i poszlam na samoobslugowa kase w asdzie, wybralam cashback i zapomnialam pieniadze wziac z automatu. Zorientowalam sie nastepnego dnia, poszlam na informacje czy mam szanse, zeby mi oddali (20f) i sie udalo. Przynajmniej szczescie mnie nie opuscilo. :-)

Dobrej nocy. Zmykam do spania.

Czesc dziewczyny nie odzywałam się wczoraj bo internet mi kompletnie nie działał.Problemy z internetem mam już od jakiegoś czasu,ale wczoraj to nawet minuty nie chciał działac:wściekła/y:.Szok a tu jak na złosc taka pogoda.Szkoda bo widzę że sporo straciłam.Miałam co dzisiaj czytac.Tak się wczoraj wynudziłam że szok.Wyskoczyłam chwile na zakupy,ale co to za rozrywka.Za oknem dzisiaj słońce,ale na jak długo:baffled:.Niunka super że udało Ci się załatwic to mleczko może też podjadę do przychodni i po proszę o receptę.Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam zwykłe bo te z Polski to już mi się kończy.A co lekarka nie robiła żadnych problemów?

Czesc dziewczyny chyba jestem tu dzisiaj pierwsza?:szok:
Moj Fabian juz oczywiscie nie spi od 6.30!!!
Nie da pospac.Nie ma zmiluj.
Pogoda dzisiaj zapowiada sie calkiem, calkiem wiec moze wybierzemy sie z Fabiankiem, niunka i Szymonkiemna spacerek!!!
A wam zycze milego dnia.:-):-):-)

reklama
Do góry