reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Marta smutne wieści przynosisz:-( Dziewczyny dobrze piszą, skonsultuj to jeszcze gdzie indziej. I postaraj się spojrzeć na to z optymistycznej strony. Majeczka ma niedosłuch a nie całkowitą głuchotę czyli jesteś w stanie Jej jakoś pomóc:tak: A może będzie tak jak Graziul napisała, że z czasem ten niedosłuch będzie znikomy. Trzymamy za to kciuki:tak:

Asia ja podpisuję listę obecności na jutro:-D

Graziul no to muszę się wybrać na te kuleczki:tak:

m02.... oponki rzeczywiście szybko się robi i super smakują ale najlepiej na świeżo. Im dłużej postoją tym twardsze się robią:-( Ale Cię dzidzia trzyma....

reklama
M0205...ale mi smaczka narobilas tymi oponkami:-p:-p:-p a ja na diecie...:baffled::baffled::baffled:
A Ty jutro-prosze rodzic!!!!!zeby bylo w terminie to male suprise:tak::tak::tak:;-)
SYLWIA-nooooo..naprawde zachecam bo jest bardzo przyjemnie,ja na pewno bede czesciej tam jezdzic:tak::tak::tak::cool:
ASIUNKA-my pomimo wielkiej checi raczej nie dotrzemy bo za daleko dla nas busem ,bo Natka wymiotuje:dry::dry::dry:no chyba zeby A byl jutro wolny to nas podrzuci:tak::tak:fajnie by bylo:tak::tak::-)
KASIA-ja tez walcze caly czas z leniem i niedospaniem...taka pogoda wysysa ze mnie resztki energii:shocked2::shocked2::shocked2:
RENUSKA-ja tez nie lubie kiedy mala caly dzien bajki oglada..ale coz czasem jest taka koniecznosc:dry::dry::baffled::tak:

Czesc

Ja wkoncu wolna i moge cosik skrobnac,wiecie co ja nie wiem jak to jest,im mam starsze dzieci tym bardziej sa absorbujace,tylko mama i mama i wiecznie maja jakies problemy,naprawde .Nawet teraz nie moge w spokoju posta napisac.......

MARTA1979-bardzo mi przykro ze taka diagnoze dostaliscie,ale niedosluch nie brzmi jak calkowita gluchota,wiec moze tak jak Graziul napisala ,jest do wyleczenia.Trzymam kciuki zeby tak bylo.ja tez jestem zdania zeby to skonsulowac jeszcze z innym lekarzem dla pewnosci.Jedziesz do Pl to tam wybierz sie do lekarza.

GrAZIUL-a to nie sa te kulki naprzeciwko Fasmers boysa?bo ta nazwa mi sie z tym kojarzy?

RENUSKA-to ja bede na przystanku o tej 11.45 ,bo wczesniej jade do szkoly wiec nie dam rady.

marta1979 - ja na ten watek przez przypadek weszlam (zle kliknelam) i przeczytalam o twoim zmartwieniu.

Pewnie w tym momencie to cie malo pocieszy ale bedzie dobrze - twoja coreczka bedzie miala normalne zycie, jak kazda inna dziewczynka. Moj maz niedoslyszy na lewe i prawe ucho (od urodzenia, bez aparatu nie slyszy prawie w ogole). Jest brytyjczykiem i od poczatku mial bardzo dobra opieke, jesli chodzi o aparaty jak i o terapie logopedyczna. Prowadzi jak najbardziej normalne zycie i ja generalnie zapominam o jego wadze sluchu na codzien.

Wazne ze wy bedziecie mala traktowac nie jak chora dziewczynke ale jak kazde inne dziecko - zeby nie czula sie inna :) Bedzie dobrze :)

A ja sobie postanowilam ,ze od dzis ucze mojego synka w miare samodzielnego zasypiania:tak: Bo niebawem skonczy 2 mies a z Nati tez w tym momencie zaczelam to stosowac i bylam b zadowolona ze swojej decyzji:tak: Obadamy ..pewnie latwo nie bedzie ale mam nadzieje ze wytrwam.Narazie lezy sobie w kolysce w sypilani przy uchylonych drzwiach....no i wlasnie zaczal plakac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ide go pobujac chwile,moze przysnie:baffled::baffled:
DORIS-nie ,nie te sa jakbys od List.par jechala do infarmary hosp.przy takich kominach:tak: to calkiem nowe miejsce;-)
tak czytalam jesz co napisal nasz gosc-cytryna:happy2:.moja tesciowa tez niedoslyszy na oba uszy ,w tym ma 90 proc utraty w jednym uchu i zyje normalnie ,jest fajna zadbana babeczka,aparat ma malusi i wlosami przykryty:tak::tak::tak:
ojjjj..zapowiada sie niezly koncert:wściekła/y:maly nie daje za wygrana:baffled::baffled::baffled:

hej :-)

u nas po staremu ;-) ale dzis chyba znowu bedzie ladnie słoneczko juz swieci :tak: zaraz ide sie ubrac i na jakis spacerek pojdziemy bo posprzatane juz mam :-)

Graziul jak E usnol sam?? ojj ja glupia byłam i jestem :wściekła/y: bo Claudia caly czas jeszcze lulam :zawstydzona/y: ale to moja wina pare razy probowalam ale jak tylko zaplakala to ja ja juz na rece i teraz mam :-( ale kupilismy jej lozeczko wczoraj tylko czekam az przyjdzie i mam nadzieje ze sama w nim bedzie usypiala jak bede siedziała koło niej

MARTA1979 przykro mi :-( nawet nie wiem co mam Ci napisac :-(

tak piszecie o tych kulkach to ja wam powiem ze u nas otworzyli nowe :tak: bardzoo fajne i sa go kartsy do wyporzyczenia Claudia uwielbia :tak: i tam mi sie najbardziej podoba
moze kiedys przyjedzieci tu na kuleczki :-p Dragons Den Party and Play Adventure

czesc:cool:
Ale tu cisza.......:szok::szok: Wszystkie pewno u Asiunki kawkuja:tak: a ja niestety nie dotarlam jednak,bo tak jak pisalam wczoraj za daleka to podroz dla nas i pewnie bym zostala obhaftowana:szok::szok::baffled::crazy: a A dzis nie ma czasu zeby nas podwozic:-:)-(
No nic milego kawkowania wiec!!!!!:tak::-)
My juz po spacerku,ale zimno jest pomimo sloneczka i wiatr:angry: wiec dlugo nie bylismy>maly jesz spi przy oknie..oby jak najdluzej bo dzis mnie do rozpaczy doprowadzil-tak str sie darl:-:)-:)-:)-:)szok:
Zepsul mi sie akumulatorek w lezaczku i nie buja:angry::angry::angry::angry: to mysle jest powod wrzaskow mojego syna:tak:;-)
Czekam z utesknieniem na A az przyjdzie i naprawi;-) Dobrze ze on to taka zlota raczka i w sumie wsz co wezmie to naprawi;-);-):-):cool:
NATALKA-nie zasnal,wrzeszczal okropielnie:angry::angry::angry::-:)-:)-(
Fajnie sie zapowiada to miejsce u ciebie-Dragon ..cos tam;-);-)
No nic ide sobie kawke Inke zapodac-bo z normalnej zrezygnowalam przez to moje serducho mam cykora:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!!
Dziewczyny dziekuje za mile spotkano!:-D:tak::-)
Justysiak,renuska-milo bylo mi was poznac,dzieciaczki macie super!!!!!
graziul,zaneta,ragazza,kasia-szkoda ze was nie bylo!ale mam nadzieje ze bedzie jeszcze okazja zeby sie poznac!!!
Uciekam bo maly mi dopiero zasnal,spal dzisiaj tylko 2 godziny!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:oooooooooooooo nie wlasnie sie obudzil!!papa

Do góry