reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc

JSTYSIAK-Wszystkiego Najlepszego dla Amelki :)

ASIUNIA-ja tez potwierdzam ze bede :)

RENUSKA-na tym przystanku sie zatrzymuje 363 i x6,a sprawdzalas o ktorej bedziesz na tym przystanku?to ja o tej wtedy moge byc.

RAGAZZA-nie denerwuj sie kochana na zapas :) i moja rada to taka sama jak Jstysiak :)
Najpierw idz do lekarza ,porob badania ....
Jakis czas temu moj J chorowal i z jego obajwow w ineternecie wychodzily tez starszne choroby,ale zrobili mu wszystkie badania i wszystko jest ok.

MONIA-ja Ci nie powiem jak jest,bo w sumie dawno nie latalam i nie pamietam

GRAZIUL-mam nadzieje ze u Ciebie z sercem jest juz ok

M02....-ja tez myslalam ze Ty juz rodzisz

EMILKA-i jak ,sa juz jakies efekty remontowe w waszym nowym gniazdku?

MARTA-ja tez nikogo takiego nie znam ,ale chyba ktos sie oglasza na bradford 24

Dobra spadam kuchnie posprzatac

Ostatnia edycja:
hejka:-)
DORIS-dziekuje ,troszke lepiej,ale jesz dzis mnie klulo:-( musze wrzucic na luz,bo za duzo stresow mialam:tak:;-) Dobrze ze z J juz oki,mialam wlasnie sie pytac o niego.tylko skleroze mam:zawstydzona/y:
ja sie jutro jutro wybieram z dziecmi na kulki ,do litlle monster:happy2:
Moze ktos chetny:confused::confused::confused:
ide na M jak milosc,paaaaaaaaaaaaaaaaa:cool:

Witam
Dziekuje w imieniu Amelki za słodkie Życzenia:-):-):-)
U nas pochmurno tak jak na dworze masakra,nudy i jeszcze raz nudy:-(
Amelka oczywiście zaliczyła tylko jednodniową goraczke wiec trzydniówka to raczej odpada,ale nic zobaczymy.
Asiunia Ja oczywiście bede tylko prosze o podanie godz.;-)
Graziulka A gdzie ty idziesz na te kulki:confused:
M02 a ty czasem nie na porodówce:-)

reklama
Do góry