Czesc Dziewczyny:-)
A co tu dzisiaj taka cisza? Ja tez wsumie siedze caly dzien i nic nie robie bo mi sie szczerze nic nie chce
To pewnie znow przez ta pogode
Wczoraj byla u mnie Gosia i zrobila mi wloski wiec chociaz z tego powodu mam lepszy humor bo odrosty juz byly nie male
W piatek juz tesciowie przyjezdzaja wiec mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda zebysmy mogli chociaz gdzies wyjsc
Asiunia ja pewnie bede wczesniej
jak sie obrobie to przyjde, mam tylko nadzieje ze nie bedzie padac bo nie chce zmotoryzowanym dziewczynom zabierac miejsca na auto
No to maly faktycznie duzo spi
A spokojny chociaz jest czy domaga sie noszenia na rekach?
Jstysiak dobrze ze z Amelka juz wszystko oki
Graziul oby to nie bylo nic powaznego
Uwazaj na siebie i mniej nerwow
Ragazza ja tez popieram lepiej nie czytaj tego co pisza w internecie bo szkoda nerwow
Idz na spokojnie do lekarza i napewno wszystkiego sie dowiesz
Monia jesli chodzi o plyny dla Dziecka to ja pamietam ze mialam taki kartonik aptamila ten maly i chyba sloiczek z deserekim to pytala sie mnie ktory moge otworzyc wiec powiedzialam ze sloiczek, no to kazala mi sprobowac
a kartonika z mlekiem nie otwieralam
Jak byla jakas babka przede mna to tez kazala jej probowac wszystkiego a miala chyba mleczko i jakas herbatke
Marta jak tam badania? mam nadzieje ze tym razem wszystko udalo sie zbadac
M02... jak tam jeszcze 2w1?;-)
Jejuuu a ja jeszcze musze wytrzymac 2godz sama:-( Oby do 15 potem bedzie z gorki
Obiad juz mam zrobiony bo od wczoraj wiec sama nie wiem co mam robic sprzatac tez wczoraj posprzatalam ehhh jednym slowem NUDY....
Ide przebrac niunke bo smierdzaca sprawa
Paaaa