reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej Dziewczyny :) ja ostatnio sie nie odzywałam ale jakoś zabiegana byłam.. w weekend szaleńswo bo z moim M nie można się nudzić a wczoraj byłam po odbiór paszportu w Manchesterze dla Majeczki:) Wycieczka się przedłużyła bo miałam w końcu przyjemność poznć Monię i jej rodzinkę :) Pozdrowienia Kochana :)
asiunia - proszę o adres bo ja się wybieram do Ciebie
zaneta - Twoja Maja ma kolki? Co jej dajesz żeby je zniwelowac? Bo jesli chcesz to ja mam Colif i moge Ci odstapic.
kasia - z uszkami Majki jeszcze nic nie wiadomo bo wizytę mam jutro :) Jestem dobrej nadzieji że wszystko będzie ok:)
m02 - kochana no kiedy Ty urodzisz?? juz sie nie możemy doczekać co tam w brzuszku siedzi :D
Agaam - mam nadzieję że poradziliście sobie z tym grzybem i teraz będzie wszystko ok.
Graziul - ja byłam ostatnio w salonie Marta - farba - i zamiast ciemnego brązu mam czarne włosy - wyglądam jak czarownica buuuuuuuuuu :(
dobra uciekam bo Majka zaczyna krzyczec :( echhhhhhhh

reklama
Czesc

Ja tylko na chwilke, bo nie mam dzis sily kompletnie na nic. Mam zmartwienie i to wielkie. :-( Od jakichs dwoch tygodni bola mnie plecy, ale nie tak zwyczajnie tylko bardzo. Boli mnie tak jakby do okola zeber i miedzy lopatkami, czasami tez czuje taki jakby ucisk pod mostkiem. na poczatku myslalam, ze przewialo mnie jak sadzilam kwiatki na ogrodku, ale nic na ten bol nie pomaga. Wiec to raczej nie to. Wczoraj wieczorem dostalam jakichs dziwnych dusznosci, nie moglam nabrac powietrza do konca.Ledwie usnelam. Obudzilam sie rano i jest jeszcze gorzej. Nie wiem co to, ale jak poczytalam na internecie, to moge juz chyba trumne zamawiac. :-( Zadzwonilam do przychodni, w piatek mam wizyte u lekarza, ale nie wiem czy dam rade tyle dni wytrzymac. Ide do Lenki, bo jej jeszcze jak nazlosc cztery zabki na raz wychodza. Ma biegunke i wszystko inne co mozliwe przy wyzynaniu sie zabkow. Masakra. :no::-(

PS - Sorki, ze nie odpisuje wszystkim, ale nie mam jakos nastroju. :-( Pa!

Witam.
My już po małym spacerku i zakupach.Pogoda kiepska mało spacerowa.Oli padł na spacerku więc jest czas na kawę i ciacho.
agaam mi się wydaje że bardzo dużo zebrał wody ten dehumidifier.

marta1979 no ja już pisałam wcześniej ze nie jestem zadowolona z usług pani Marty więc nie jestem zdziwiona że wróciłaś rozczarowana.

Kurcze a ja znowu muszę pisac na raty bo internet mi szwankuje.
jstysiak ja bym Ci nie poleciła żadnej dziewczyny która robi prywatnie paznokcie.Bo te które widziałam to jak dla mnie strata kasy i czasu.Jeśli zależy Ci na ładnie wykonanej robocie to skocz do jakiegoś dobrego salonu.Popytaj może np.w pracy dziewczyn może Ci ktoś poleci jakiś dobry sprawdzony salon.

agam i mo25...dzięki za odpowiedz w sprawie zakupów na ebayu.

Ragazza a co takiego strasznego wyczytałaś na internecie?Odnośnie tego bólu?

czesc laski ale pogoda mnie wkurza wczoraj tak fajnie bylo a dzis wyglada na to ze przymrozek jest
Asiunia czy moglabys mi napisac numery autobusow do ciebie wiem ze je pisalas ale nie mam czasu na szukanie ich z gory dziekuje
Ragazza to pewnie masz problemy z sercem i nie bedziesz mogla sie przemeczas a napewno biegac tak podejrzewam bo moja siostra to ma
Marta a ty czym sie wybierasz do asiuni i o ktorej bo jesli chcesz to mozemy sie gdzies spotkac razem

Hej:-)
Ale ta wiosna nas szczuje słoneczkiem:eek: Wczoraj tak pięknie a dzisiaj znów masakra:wściekła/y:

Jstysiak kupiłam sobie jakieś probiotyki w polskim sklepie ale jeszczez nich nie korzystałam. Ja to właśnie taka jestem, że jak tylko lepiej się poczuję to nie pamietam o lekarstwach:zawstydzona/y:

Renuska tak, ten krem mam od lekarza jeszcze po Marcelu bo on też miał egzemę. Jak możesz to weź ten swój krem, zobaczymy czy on zadziała.

Ragazza nie mam pojęcia od czego te bóle mogą być ale nie zamartwiaj się na zapas:-)

Marta1979 ja nie znam nikogo takiego:no:

hej kobitki
dzieki za zainteresowanie ale ja juz naprawde bym chciala urodzic i staram sie to troszke przyspieszyc spacerkami i porzadkami.z dnia na dzien brzuszek mam coraz nizej a termin mam na czwartek wiec mam nadzieje ze w koncu sie dowiem co tam siedzi.
ragazza dzwonilam do tego Miroslawa wlasnie i facet chyba faktycznie moze nam pomoc wiec dzieki za namiary,:tak:kurcze uwazaj na te swoje plecy i lec do lekarza bo z tego co piszesz to brzmi to dosc groznie.wczoraj twojego slubnego widzialam chyba kolo naszego polskiego sklepu.tak podejrzewam ze to on bo do twojej corci bardzo podobny:-)
graziul nic nie szkodzi,sprawa juz zalatwiona.

Kasia - to co wyczytalam na necie dotyczylo glownie roznych odmian raka pluc i faktycznie objawy jakie mam bardzo do tego pasuja

:-(Poza tym ja czesto slabo sie czuje, kilka razy zemdlalam, jeszcze jak bylam w PL na wakacjach. Mama mnie tam pogonila, zebym wyniki krwi zrobila, i wyszlo, ze mialam ciut podwyzszony poziom limfocytow we krwi. ale lekarka powiedziala, ze podwyzszony stan moze byc po porodzie. Ale teraz sobie mysle, ze moze niekoniecznie....

Tynia, nie wydaje mi sie, ze to serce, bo skad te bole plecow akurat tam gdzie pluca??? Bardziej bym sie sklaniala ku nerwicy, ale ja nie jestem az taka nerwowa, tym bardziej, ze przez ostatni rok siedzenia w domu to ja juz w ogole bezstresowo zyje.

reklama
hej kobitki
dzieki za zainteresowanie ale ja juz naprawde bym chciala urodzic i staram sie to troszke przyspieszyc spacerkami i porzadkami.z dnia na dzien brzuszek mam coraz nizej a termin mam na czwartek wiec mam nadzieje ze w koncu sie dowiem co tam siedzi.
ragazza dzwonilam do tego Miroslawa wlasnie i facet chyba faktycznie moze nam pomoc wiec dzieki za namiary,:tak:kurcze uwazaj na te swoje plecy i lec do lekarza bo z tego co piszesz to brzmi to dosc groznie.wczoraj twojego slubnego widzialam chyba kolo naszego polskiego sklepu.tak podejrzewam ze to on bo do twojej corci bardzo podobny:-)
graziul nic nie szkodzi,sprawa juz zalatwiona.

m0205 - hehe, a on mi wczoraj mowil, ze widzial jakas Polke z mama byla i w ciazy i tak sobie od razu pomyslalam, ze to ty. :-)

Do góry