marta1979
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny ja ostatnio sie nie odzywałam ale jakoś zabiegana byłam.. w weekend szaleńswo bo z moim M nie można się nudzić a wczoraj byłam po odbiór paszportu w Manchesterze dla Majeczki Wycieczka się przedłużyła bo miałam w końcu przyjemność poznć Monię i jej rodzinkę Pozdrowienia Kochana
asiunia - proszę o adres bo ja się wybieram do Ciebie
zaneta - Twoja Maja ma kolki? Co jej dajesz żeby je zniwelowac? Bo jesli chcesz to ja mam Colif i moge Ci odstapic.
kasia - z uszkami Majki jeszcze nic nie wiadomo bo wizytę mam jutro Jestem dobrej nadzieji że wszystko będzie ok
m02 - kochana no kiedy Ty urodzisz?? juz sie nie możemy doczekać co tam w brzuszku siedzi
Agaam - mam nadzieję że poradziliście sobie z tym grzybem i teraz będzie wszystko ok.
Graziul - ja byłam ostatnio w salonie Marta - farba - i zamiast ciemnego brązu mam czarne włosy - wyglądam jak czarownica buuuuuuuuuu
dobra uciekam bo Majka zaczyna krzyczec echhhhhhhh
asiunia - proszę o adres bo ja się wybieram do Ciebie
zaneta - Twoja Maja ma kolki? Co jej dajesz żeby je zniwelowac? Bo jesli chcesz to ja mam Colif i moge Ci odstapic.
kasia - z uszkami Majki jeszcze nic nie wiadomo bo wizytę mam jutro Jestem dobrej nadzieji że wszystko będzie ok
m02 - kochana no kiedy Ty urodzisz?? juz sie nie możemy doczekać co tam w brzuszku siedzi
Agaam - mam nadzieję że poradziliście sobie z tym grzybem i teraz będzie wszystko ok.
Graziul - ja byłam ostatnio w salonie Marta - farba - i zamiast ciemnego brązu mam czarne włosy - wyglądam jak czarownica buuuuuuuuuu
dobra uciekam bo Majka zaczyna krzyczec echhhhhhhh