reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hello:cool2:
U nas weekendzik -fajny.Spokojnie ,rodzinnie i relaksacyjnie;-):-D
Wczoraj maz zakupil nasza ulubiona pizze i filmik na blu ray-u razem z okularami 3d,ale niestety nie dalo sie ogladac bo bylo wsz za bardzo czerwone:eek::eek::shocked2:
Sam film -totalna beznadzieja-Pirania,nie polecam:no:
Ale za to w Hd mozna sie wyzbyc wszelkich kompleksow ,bo aktorzy juz nie sa tacy piekni i idealni:no::szok::-DTez maja zmarchy i mankamenty na skorze:eek::sorry:-czego wczesniej pod dobrym make-upem nie bylo widac,ter juz sie nic nie ukryje:no::-D:-D
Dzis mala byla z tatkiem na plywalni a ja sie obijam caly dzien:eek::tak:;-)
Nocka byla znow oki bo maly tylko o 4 wstal na am am i spal do 6.30:happy::happy::happy:
NATALKA-ale mialas przygode:crazy::crazy::crazy: Widzisz angole tepe glowy znaja sie tylko na tym co ich:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
EMILKA-ja tez niestety nie znam "gazownika" zadnego:no::-(

reklama
hej dziewczyny !!! ale mielismy aktywny weekend zakupy, odwiedziny u rodzinki, u znajomych itd dlatgo sie nie odzywalam .kasia8118 domek kupilismy sobie w zeszlym roku mieszkamy na bd4 na Bierley kolo Asdy wiesz gdzie to jest ??? dobrze nam sie tu mieszka jestesmy zadowoleni :-)monia agaam graziul ogrodek nie jest az taki duzy a warzywka posadzilam sobie w donicach :) szkoda bylo mi sadzic prosto do ziemi teraz dzieciaki nam zabardzo szaleja po ogodku wszystko by bylo zdeptane :-D a moj K sobie w zeszlym roku posadzil jakies porzeczki itd to juz wystarczy :-) uciekam bo jestem tym weekendowym lataniem zmeczona jeszcze X FACTORA dokoncze ogladac i spanie 3majcie sie
!!!!

Hej:-)

Ja tak na szybko dzisiaj bo zmęczona jestem. Ten katar i bóle głowy naprawdę mnie wymęczą. Byliśmy dzisiaj na spacerku i obiadku nad morzem. Szkoda tylko że był taki odpływ że wody wogóle nie było widać:-D

Sałatka zjadliwa ale jak dla mnie żadna rewelacja. Na pewno się nie uzależnię:no:
Sałatka, która uzależnia - Dobre Przepisy Kulinarne

Natalka się ciesz, że tak młodo wyglądasz;-)

Olivia od piątkowej drzemki nie miała smoczka w buzi więc chyba możemy już stwierdzić że poszedł w niepamięć:tak: Chociaż jak wracaliśmy z nad morza to płakała dużo i żałowałam, że nie mam czym jej zapchać:-D
Za to jak biegała po domu na golaska i miała podstawiony nocnik to wkładała go na głowę, wchodziła do niego nogami albo lalkę wysadzała a sama usiąść nie chciała:rofl2:
Tak wogóle to strasznie drapie się ostatnio po brzuszku i plecach, aż do krwi:szok: Jak narazie myję ją tym aquaius cream i po kąpieli też smaruję ale nic nie daje:eek:

Spadam. Narka:-)

Witam.
Pobudka dzisiaj wczesna 6.10.Teraz Oli ogląda Epokę Lodowcową więc mam luz.Krystian jeszcze śpi.

Grażynkoxxx to chyba Ty mniej wstajesz do małego niż ja do moich chłopaków.Oli obudził się dzisiaj o 1 i chciał do naszego łóżeczka plus mleczko.A około 6 znowu był głodny.Krystian oczywiście też przywędrował do naszej sypialni.i tak na zmianę jednego człowiek odnosi to drugi się pcha.Normalnie komedia.

sylwia.m super że Olivka radzi sobie bez smoka.

domi85 wiem gdzie jest Asda na bd4 robiłam tam kilka razy zakupy.a okolicy to nie
znam zbytnio.Fajnie że jesteście zadowoleni.

Za oknem piękne słoneczko więc liczę dzisiaj na jakiś długi spacerek.

natalka to faktycznie potraktowano ciebie rasistowsko_Oj nie ładnie.

hejka
Ale mrozik niezly byl w nocy:szok::szok: do tej pory szron na autach mimo ze slonko juz sie przebilo:tak:
ASIUNKA-wyslalam Ci zaproszonko na NK,pomimo ze jesz sie osob nie poznalysmy;-);-)ale my tak tu robimy;-);-);-):-D:-D:-D Supr Te Twoje dzieciaczki,masz ter parke tak jak i ja-dziewczynka starsza:tak::happy: I widzialam na fotkach Twoje draceny:szok:ale pieknie rosna-a ja wlasnie taka zmarnowalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SYLWIA-przepis wyglada oki tyle ze moj nie lubi fas szparagowej,ale zrobie dla siebie bo ja za to ja uwielbiam..i tuczaca raczej nie jest:no::-D:-D:-D
KASIA-no dzis juz bylo znow gorzej bo wstawalam do E 2 razy:eek::-) Moze Cie pociesze ze u nas tak samo jak U Was ,spkoju juz nie ma i sypialnia wciaz okupywana bo mala gtez sie pcha do lozka czesto-a nie robila tego nigdy dotad:eek::eek:
DOMI-bylam w tamtej okolicy kiedys robic sobie tipsy;-):-D najwazniejsze ze jestescie zadowoleni.Super macie ze macie z kim dzieciaczki zostawiac:tak:zazdroszcze :eek:tez marze o takim weekendzie ,moglabym wtedy naprawde wypoczac:tak::tak::-)

Witam po wekeendziku
Zmęczona jak diabli:szok:Amelka jak wczoraj odpadła o 17,00 tak pobódka o 6.000 rany ja nie daje rady normalnie.Pije juz 3 kawkę i dalej chodze jak spiaca królewna.
A tak pozatym to w normie sajgon w domu,rachunki do placenia a chęci brak:no:energi poprosze;-)
Natalka Ja tez juz nigdy bym tam zakupów nie zrobiła:no:
Sylwiam i co dostałas te probiotyki????Bo jak by co to mam coś na zbyciu
Emilka sorki ale ja tez niepomogę.Ale z tego co wiem to jak chcesz coś robić z gazem to
musisz znalesc kogos kto podbije ci papiery.bo jak bedzie coś nie tak to Wy za to odpowiadacie.

A mam do Was pytanko czy ktoś zna kogoś co sie zajmuje pazurkami.Dokładnie chodzi mi o zel albo jedwab.

Natalka - mnie tez spotkala taka sytuacja w sainsburym ,obrazilam sie na nich ,ale nie na dlugo :-D bo jakos nie moge w innym markecie robic zakupow.A w tesco tez chcieli ode mnie paszport :crazy: ,wiec ten sklep sobie odpuscilam .Poza tym w naszym tesco jest tak brudno i w ogole :no:zadna przyjemnosc takie zakupy .
Graziul - byle do przodu z nockami ,nie uwsteczniac sie .
Emilka - u nas w domu coprawda ciche dni ,ale zapytam sie o gazownika :tak::-D
Sylwia - a ten aquaius cream to masz od gp .Ja pamietam ze Dominik jak mial egzeme to dostal jakis krem w takiej wielkiej tubie i mu przeszlo.Aaaaaaaaaaaaaaa wlasnie mi sie przypomnialo ze ten krem to pomagal tylko jak sie mu regularnie smarowalo ,zajrzalam do szafki i znalazlam jeszcze masc od chinczyka ktora mu pomogla ,zostalo jeszcze troche ,jak chcesz to mozesz podjechac albo dam ci u Asi .
Sloneczko swieci i mysle ze pogoda bedzie sie juz nam pomalu robila wiosenna .Wlasnie nastawilam drugie pranie i pewnie zaraz wyjdziemy na jakis spacerek .

witam wten piekny dzionek!!!!
Ja zaraz wysylam tatusia na specerek z synkeim a sama biore sie za mycie okien!!!Jak slonce dzis zaswiecilo prosto w okna to az wstyd takie mam brudne okna!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Taki piekny dzien to az sie czlowiekowi chce cos robic!!!U nas nocka super,maly sie obudzil o 4.30 na jedzonko i spal do 6.30 takze my wyspani!!!
Graziul-dzieki za zaproszenie na nk!!!!Sliczne masz dzieciaczki!!!Szczerze mowiac to tylko draceny mi sie trzymaja,wszystkie inne zaraz wiedna:tak::tak::wściekła/y:Mam nawet dracene krora kupilam jak sie wprowadzalismy czyli prawie 5 lat!!!
Renuska-fajnie ze bedziesz w czwartek!!!
Pisac dziewczyny kto bedzie u mnie w czwartek,trzeba sparwdzic frekfencje!!!:-);-)

reklama
Hej laseczki.
Ja to dopiero jestem zakręcona.Wybrałam się dzisiaj do przedszkola a tam zamknięte.Oczywiście jakis czas temu dostałam karteczkę że dziś będzie zamknięte ,ale zapomniałam na śmierc.Na szczęście nie byliśmy jedynymi co przywędrowali pod przedszkole.I tym sposobem zaliczyliśmy spacerek. Pogoda jest cudna więc pewnie jeszcze gdzieś wyruszymy po obiadku.
A jak wracałam to wpadłam na sąsiada i dowiedziałam się że się wyprowadza bo dostali domek na bd7.Trochę szkoda bo mają chłopczyka w Krystiana wieku.
Także jak ktoś czeka na mieszkanie z Accentu to u mnie będzie wolne.

Do góry