reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hejka
u nas jakos leci,mała meczy wieczokami bol brzuszka i kurcze szkoda mi jej bo juz ladnie zasypiala sama w lozeczku a teraz ja biore bo mi jej szkoda jak placze.cwana besta z niej juz bo jak w dzien zasypia w wozku to domaga sie zeby ja wozic:-Dteraz czekam na hv.
asiunia221-ja nie jestem pewna czy dotre na spotkanko:-(
natalka-mnie taka sytuacji spotkala w centrum w morissonie:szok:
graziul-teraz bedziemy czekac az zeby sie zaczna i znow wstawac po klka razy,albo wcale nie bedziemy kimac:-D
emilka-ja tez nikogo nie znam,ale chyba tak jak pisala jstysiak musi byc ktos,kyo podbije ci papiery
jstysiak-o 17 spac:szok::szok:moj juz 3 dni w dzien nie spi i pada o 19 :-)ale tak ok 17 ma kryzys ze nie mozna z nim wytrzymac:szok:
sylwia-super ze poszlo tak latwo ze smokiem:-)jejku jak ja bym chciala sie wyrwa gdziez za miasto,ale najlepiej samemu..ja i tylko ja,no moze butelka winka:-D
spadam,bo nawet kawy nie pilam jeszcze:szok:pozniej wpadne;-)

reklama
Ale sie wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:myje,myje i myje te okna a one i tak i tak sa tak pomazane ze szkoda gadac!!a wszystko dlatego ze mieszkam pomiedzy dwoma barami z fast foodem!!!!wszystko leci na moje okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Zaneta-szkoda by bylo jakby cie nie bylo!!!Wiem co masz na mysli ja tez bym chciala sie gdzies wyrwac!!!!
renuska-nic nie szkodzi,mozesz wpadac kiedy chcesz!!!!:-):-):-)

Dzieczyny mam pytanie odnośnie zakupów na ebayu.kupiłam coś i chcę to oddac sprzedawca niby się zgadza tylko problem w tym ze oddaje towar niezgodny z opisem i nie mam ochoty płacic za przesyłkę.Czy mam prawo żądac żeby on oddał mi też koszta wysyłki???

Hej :-)

Alez pieknie na dworze, dopiero wrocilysmy z Lenka z Lister Parku, bylysmy prawie 3 godziny, bo mala spala, a ja sobie posiedzialam na laweczce w sloneczku. Az chce sie zyc jak tak ladnie jest. Po weekendzie mam gorszy burdel w chacie niz przed, a to przez to, ze byli u nas znajomi na kolacji wczoraj i maja takie malego berbecia, dwa m-ce starszy od Lenki, a tak broi, ze masakra. Rozsypal cukier, zbil solniczke i wiele wiele innych ..... Musze wiec dzis porzadnie poodkurzac, potem poprasowac, potem obiad ugotowac Ehhhh.... :crazy:

asiunia - mnie chyba raczej nie bedzie,bo obiecalam sasiadce, ze zostane z jej mala jak ona bedzie u fryzjera, wiec juz nie chce mieszac.

Natalka - ja mialam taka sytuacje juz 3 razy, masakra. Ale zawsze robie tak samo, kaze zawolac menagera calego sklepu i jak sie kloci, to prosze, zeby przyniosl na pismie 'policy' sklepu. Tam zawsze jest wypisane jakie dokumenty ten sklep ma obowwiazek akceptowac i zawsze przy non-uk residents jest napisane, ze passport, ID card i czasami nawet driving licence. I zawsze wygrywam i sprzedaja mi ten alkohol, ale wstyd i tak jest przy kasie.

Jstysiak - ja niestety z pazurkami nie pomoge :-(

Sylwia - fajny przepis, szczegolnie, ze ja uwielbiam fasolke wiec wyprobuje. Ale wnerwia mnie tu w Uk, ze zoltej fasolki niegdzie nie ma, bo ja lubie najbardziej. Wczoraj tez robilam salatke, tylko ze z kuskusem, ale mi juz na dzisiaj nic nie zostalo, bo wczoraj wszystko wszamali goscie i K. :szok:

Dobra lece Lenusi dac obiadek, bo juz szalu dostaje z glodu. :szok::-D:tak: Pa

hej dziewczyny
ja dzis juz pomylam okna a teraz karmie moja pyze truskaweczkami,wczoraj dzwonilam do prawnika no i dobrze ze nie wplacilismy tych 7 tysiakow bo powiedzial ze ta cala firma ubezpieczeniowa jest jakas nieprofesjonalna i bedzie sie staral zeby znacznie zmniejszyc nam ta kwote.moj Ł ostatnio jakas fale romantyzmu przechodzi i jakos tak fajnie miedzy nami zaczelo sie ukladac nawet dostalam od niego sliczna kiecke na wyjscie ze szpitala zeby mi sie humorek poprawil:-)
ragazzaw parku pewnie spotkalas moja mame bo dopiero wrocila z lister parku a byla tam z moja nelka od 10 rano:-)
kasia na ebayu wystawiasz ludziom feedbaki jesli wystawisz mu zlego, ebay zapyta dlaczego jesli opiszesz sprawe to oni zwracaja ci koszty zakupu i wysylki a dodatkowo daja 5 funtow bonu na zakupy przynajmniej mnie tak potraktowali.

m02025 - a dzwonilas do tego prawnika co ja Ci numer podalam czy jakiegos innego znalazlas? Mnie tez sie wydaje, ze to jakas sciema jest, wiec moze da sie jakos uniknac tego placenia.:tak:

Hej:-)
Co tak cichutko dzisiaj?;-) My dzisiaj bylysmy na basenie i niunka sie wyszalala, strasznie byla szczesliwa:tak::tak: Dawno juz nie bylysmy wiec w koncu musialysmy sie wybrac:tak: Mam nadzieje ze uda nam sie teraz w miare regularnie chodzic:-)

M02... Tobie juz sie chyba naprawde spieszy zeby urodzic dzidziusia:tak: Myc okna w Twoim stanie:-p Oby wszystko sie udalo apropos tego ubezpieczenia;-)
Asiunia ja oczywiscie bede:tak::-) domyslam sie jak sie wkurzyals z tymi oknami, ja tez sie zbieram zeby moje umyc ale jakos wiecznie czasu brak:sorry: Chyba mojego P zmobilizuje zeby on to zrobil:-p
Natalka oj tu czesto chyba zdarzaja sie takie sytuacje pamietam jak moj brat mial taka akcje moj maz i szwagier:tak: Nie dziwie Ci sie ze sie wkurzylas:tak:
Jstysiak ja nie znam nikogo kto robi pazurki ja kiedys tu robilam raz u jednej babki ale nigdy wiecej bym juz u niej nie zrobila:no:
Emilka jesli chodzi o gaz to tez nie znam nikogo:no:
Kasia ja jak kiedys odsylalam cos z ebaya to mi oddawali kase razem z przesylka:sorry:
Sylwiam
no to Olivka szybko zakumala ze da sie zyc bez smoczka:-p Fajnie ze wypad Wam sie udal:tak:
Zaneta ojjj wspolczuje Tobie, oby malutkiej przeszedl ten bol brzuszka:tak:

Ahaa kupilismy wczoraj (dopiero wczoraj:sorry:) dehumidifiera i tylko przez noc zebrala 1,5l wody a mielismy postawionego na korytarzyku u gory przy pokojach:tak: wydaje mi sie ze to duzo jak myslicie?
A teraz uciekam bo niedlugo trzeba niunke szykowac do spania:tak:

hej:-)
Dzis bylo naprawde super,a zwlaszcza w samo poludnie:happy::happy:
RAGAZZA-tez bylam w parku tyle ze na hustawkach bo moja mala juz tylko tam mnie ciagnie-lawki nie wchodza w gre:no:;-);-)
M0205...przepraszam ,ze sie nic nie odezwalam ale ja dop dzis przeczytalam pozno twa wiadomosc ,bo telefon wyciszony byl i mala mi go wcisnela pod materac i byly poszukiwania:eek::eek: mam nadz ze zalatwiliscie pomyslnie to co trzeba:tak:
AGAAm-ja juz tez sie doczekac nie moge kiedy wyruszymy cala 4 ka na basen,ale Hv doradzala zeby poczekac az maly dostanie te 3 pierwsze szczepionki:tak:
JSTYSIAK-nieraz tez 3 kawy wypijam i guzik z petelka:eek::eek::eek:;-)
ASIUNKA-to masz faktycznie klopot z tymi oknami:eek::crazy:pewno stale brudne przez te opary frytkowo -kebabowe:shocked2::shocked2:
SYLWIA-ja Wam jesz nie gratulowalam rozstania z Olivki "przyjacielem"-super ,bravo mala:happy::happy::happy:
Ja mam nadzieje ze Nati zaraz pojdzie spac bo dzis ja wymeczylam ,maly tez moze przysnie wiec wieczor w miare wolny,gary po obiadku pomyte ,pranko powieszone:happy:
Serialiki zapodam i paznokcie zrobie;-) jutro pedze do town na coffe z przyjaciolka:happy:
Aha-Jstysiak-ja robilam kiedys na bd 4 -ale beznadzieja:crazy::crazy: a osatatnio u tej laski z salonu MARTA ,ona sie przeniosla do miasta,£20 za zelowe-srednio bylam zadowolona:happy:;-)
paaaaaaaaaaaaaaaa baby;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej mamuśki:-)

ale dzis super było na dworzu :tak: oby tak juz zostało :cool2:

sylwia gratki dla Olivki :tak: super ze łatwo poszło:tak:

m02051991 a Ty odpoczywaj teraz :tak: bo pozniej moze byc z tym ciezko:-p chociarz sama czekam az urodzisz ta niespodzianke :-)

Agaam nie znam sie na tych dehumidifierach ale wydaje mi sie ze 1,5 litra to duzo:tak:

asiunia221 ojj wyobrazam sobie co masz z tymi oknami :-( wspolczuje:sorry:

jstysiak ale Amelka pospała :szok: za to mamusia nie bardzo bo pewnie urzedowałas do pozna :-p

Do góry