reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ja dostałam dzisiaj od syna KOPA:-p(on zawsze z rana obdarza mnie tak hojnie swoimi kopami jak bierzemy go do łóżka:tak::-p) a od męża zjebki:-p:-p (bo zapomniałam wczoraj wieczorem bojler włączyc żeby miał ciepłą wodę na rano:-p) Nie ma to jak kochająca rodzinka:-p;-)

reklama
Sylwia.m to nie zazdroszczę Ci tego dnia matki.Ale jeżeli chodzi o porane kopanie to mój mały też potrafi przywalic.Tatuś jak zobaczył małego rano w naszym łóżku to uciekł do pokoju obok żeby miec spokój.Twierdzi że z nami to nie idzie sie wyspac bo od rana hałas.

:-D:-DWitam Mamusię w ten szczególny dzień. Dla niektórych z nas to pierwszy dzień Matki. Moja Marysia po jedzonku Mamusi piekny prezencik zrobila, bo wypluła część zawartości żolądka do staniczka. Super:-):-):-)
Oczko juz jej się unormowało. Dziękuje jeszcze raz za pomoc i poradę w tej kwestii.
Wczoraj bylismy na wycieczce za Harrogate w jaskini Mamy Shipman czy cos takiego. Polecam, super. Wkleje foteczki potem to zobaczycie.
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Nie krępujcie się i nie myślcie ,że skoro my znamy się dłużej to ciężko Wam się będzie zaadaptować w naszym gronie. Nic bardziej mylnego :-)bo my zarabiste jestesmy i takie swojskie:-):-). No ale pocukrowałam:-D

a to dla Was z okazji Dnia Matki

Czego Ci życzyć w Dniu Twoim Mamo
Serca mego najdroższa Damo??
Czy jest na świecie słowo to jedno
Które wyrazi całe Twe piękno??

Życzę Ci kochana moja
By cała łąka kwiatów była tylko Twoja
Byś co rano po rosie po niej biegała
I do łez ze szczęścia się śmiała

Życzę Ci ,żeby się Tobie co rano słońce kłaniało
A wieczorem drzewo z wiatrem kołysanki do snu śpiewało
Życzę ci Mamo, żebyś zawsze pachniała miłością
Bo Twoje szczęście me serce przepełni radością

Nie znajdę słowa co Ciebie opisze
Więc pozwól, że zachowam cisze
I tylko przytulę się do Ciebie Mamo
Mego serca najdroższa Damo !!!!

SYLWIA-Piekny prezent os synusia dostalas:-D:-D:-p:-pna pierwzy Dzien Mamy:-D:-DCiekawe co bedzie na nastepny rok:-D
A ja dostalam od moich chlopakow kwiatki:tak:Ja to mam tak fajnie,ze obchodze swieto dwa razy w roku:-)angielskie w marcu-Kuba wtedy robi w szkole jakis laurki,kwiatki,wierszyki pisza ....No i polskie dzisiaj:-)

Doris78 Tobie to dobrze.Dwa razy to ja bym tez chciala;-)

Ja dzisiaj pierwszy raz swietuje dzien matki.I moj synek dal mi najlepszy prezent jaki mogl mi dzisiaj dac:obudzil sie i juz nie mial goraczki!!!!!!!!!!!
Bo wczoraj mial goraczke i zadnych innych objawow.Tak jak jakies 2 tygodnie temu mial 2 dni goraczki.Apo 2 dniach jak reka odjol nic!!!!
DLA WSZYSTKICH WAS MAMUSKI :WSZYSTKIEGO NAJ NA
.

KASIUNIA I FABIAN-ty tez niedlugo:-Djak pojdzie do szkoly bedziesz obchodzila dwa razy:-)o ile tutaj bedziecie mieszkac.A planujecie tu dluzej zostac,czy tylko na jakis czas???

CFCGIRL-Weszlam w twoj blog i wiesz co az mi sie lezka zakrecila w oku,jak napisalas o tej Milosci do coreczki,bardzo ladnie to ujelas.Mozesz ksizke pisac:-)

Oj Doris78 nie masz Ty za dobrze dwa razy w roku dzień matki :baffled:.Ja to na nic dzisiaj liczę kurcze.Mały właśnie miesza coś przy kablach i pewnie za pare minut dostanie w dupe od taty.Ciężki przypadek z mojego syneczka.Karolina czy z Gabrysia też taki rozrabiaka?Czy tylko ja mam tak ciężko i muszę wiecznie chodzic za moim małym i pilnowac żeby nie wywinął mi jakiegoś numeru.

Hej juz jestem. Tzn bylam wczoraj ale padnieta taka- tylko z mezem piwko buchnelam i obejrzalam serial na tvn nie pamietam jaki

Doris78- ceny nie sa najgorsze. Normalnie w tygodniu to nawet za 40 funtow sie moze trafic nocleg. My placilismu 48 ze sniadaniem bo bank hol w pon.

Bylo cieplo 20 stopni. W sobote to na ramiaczkach chodzilam a w niedz wialo- ale to chyba wszedzie. Na tych atrakcjach nie bylismy no bo nie ma z kim malego zostawic a samemu to sie nie chce. Wiec plaza i spacer.
Wiola- witaj. Ja tez nowa- to chyba moj 6 post
Karolina55 - jak ja ci zazdroszcze. Babska bibka. Zatopilam sie w marzeniach
Co to ja jeszcze. Aha
Wszystkiego dobrego z okazji swieta naszego

Niunka-
a to ty na krociutko jedziesz. Z jakiej to okazji? Jesli mozna spytac

Zdjecia tak chetnie wstawie tylko sie naucze jak. Jestem daleko w tyle. No ale to moja wina . Zamiast czytac babyboom jak przystalo na mame z bradford to ja jakies glupoty wczesniej czytalam

Ja tez jestem chetna na spotkanie

hej
No jak ladnie w nasze swieto, wszystkie pokolei sie malduja. :-D.Moj kochany synek nasz zaskoczyl , otoz jak babcia go pytala czy zlozyl dzis mamie zyczenia to slicznie pokiwal glowka tak ,tak jakby wszystko zrozumial:-D tak smiesznie wyszlo ze hej.

Ampar - ja jade tylko na dwa dni poniewaz musze dokonca wyleczyc zabki , no i pozalatwiac kilka prawek. Pozatym razem ze mna wraca moj kuzyn z dziewczyna przylatuja za 11 dni w odwiedziny.
Bilety byly tanie to sobie lece no i przywioze swiezutkie jedzonko z polski.
Musze konczyk -trzeba jakis obiadek zmajstrowac.

reklama
Niunka19-82- tak myslalam ze zabki. Skad ja to znam. Ja tez chyba polece na koniec czerwca lub pocz lipca ale moze z 10 dni- dlatego zabieram malego ze soba;-)

Moja dzidzia spi no to ja spadam trenowac zdjecia i suwaczki papa

Do góry