reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia.m o tym że będę miała was dosyc to straszyła mnie Myszavik.

Widzisz straszyła Cię Ta która pisze najmniej:-p:-p:-p
Czasmi to jest poprostu tak że przeglądasz forum ale kompletnie nie wiesz co napisac:no: A Ty to chyba z natury gaduła jesteś co??

Sylwia M._a wy na zakupy jedziecie czy tak sobie?

Asia jedziemy tak sobie bo Kuba miał obiecaną przejażdżkę autobusem, ale wiesz jak cos fajnego wpadnie w oko to się kupi:tak:
Z tym że będziemy jechały troszkę później bo ja mam lekcje z mężem od 10.30 do 12.30:-):-D

reklama
Sylwia M-no prosze,wpisanie w grafik przynioslo efekty!!!z checia sie z wami przejade.daj znac dokladnie o ktorej,Ola sie ucieszy.pozdrawiam

Ale spokojna ta niedziela nikomu nie chcę się pisac:-(.A ja właśnie dopadłam się do kompa bo mój je kolacje i mam chwile spokoju.Kurcze chyba oglądne sobie dzisiaj jakiś film w języku polskim bo tych po angielsku mam już dosyc.Ile można się domyślac co kto powiedział,albo rozumiec co dziesiąte słowo.

Kasia8118-moj,tak jak twoj je wlasnie kolacje!
Moje sloneczko juz spi,wiec mam chwile spokoju,wiec troche posiedze przy kompie i obejze jakis film a potem pojde spac!pozdrawiam

No faktycznie dzisiaj tutaj cisza!!:-):szok::szok:Ja tez juz mam spokoj,wlasnie ogladam tv i przy okazji przy kompie siedze:-)
CFCGRIL-Jak tam twoja Ksiezniczka??Zeszla ropka z oczek??mam nadzieje ,ze tak:tak:
KASIEK83-pasuje ci ten wtorek??i na ktora sie umawiamy??
JASMINA-A co tam u ciebie???

Sorki, ze sie troszku nie odzywalam, ale czasm brak mi poprostu weny tworczej do pisania. Poza tym klawiatura nam nawala i strasznie mni wkor...:wściekła/y::angry:.Dlatego przpraszam za brak lub nadwyzke literki eeee.
U mnie spoko. w piatek zostawilam mza z dzieckim i poszlam z kolezankami na piwo. Potanczylysmy sobie troche i wrocilam do domu ok 2.30 nad ranem:-p. Wyszalalam sie i odrazu lepij poczulam:tak:, a dzis moj maz wybyl. Poszedl si pobawic z kolegami. Tak to jest jak nie ma komu zostawic dziecka, trzeba sobie jakos radzic:dry:.
Za to wczoraj na spacerku z malym tak mni wywialo, z dzis boli mnie gardlo i ogolnie nienajlepij sie czuje:frown::sad::oo:.
Co do dzidziusia to planujemy go dopiero w przyszlym roku, tak powolutku bez pospichu;-):rolleyes:.
Maly zasnal a ja chyba spedz spkojny wiczor przed tv.
Aha...
Witam serdcznie wszystkie nowe kolezanki​
:-), trudno mi bedzi odrazu was wszystkie spamitac ale bede sie starac.
buziaki

KAROLINA-Fajnie ze sie troche odstresowalas,chociaz ty masz tak spokojnego i fajniutkiego Gabrysia,ze tylko pozazdroscic:-):wink:ale czasami trzeba wyjsc z domu i nie myslec o tym,mi by sie przydalo takie cos,yulko bym miala problem z zostawieniem dzieci z tatusiem,bo pracuje w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny ja już pije kawkę.Mały ładnie dzisiaj spał.Wstał na mleczko o 5.30 i jeszcze położył się spac i obudził sie po 7 rano.Fajnie bo sie wyspałam.Wczoraj wieczorem już tu nie zaglądałam bo miałam trochę roboty w kuchni,ale i tak mało co straciłam.Film dopiero włączyliśmy o 22 bo tak to wiecznie coś miałam do roboty.Karolina fajnie że mogłaś wyrwac się na drinka i tance.Każda z nas by chyba chciała się wyszalec tak jak Ty:tak:.No trudno może kiedyś i mi się uda.No dziewczynki dzisiaj nasze święto i co odczułyście to jakoś bo ja jak na chwilę terażniejszą to NIE:wściekła/y:.Mój mąż jeszcze śpi a mały się objada przysmakami.Ale na nic nie liczę bo mój mały jeszcze taki mały, a tata to pewnie nie wymyśli nic ciekawego.

Do góry