reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc
Wczoraj tak wszystkie zachwalaly pogode,to masz dzisiaj mroz.....

LUMEN-wiesz co,jak sie jedzie autem po Bradford,to co chwile sie widzi takie sklepy,ale tak jakbym mialam Ci konkretnie powiedziec gdzie sa to nie wiem..

AGAAM-hmmm ja sie nie biore za remont,on caly czas trwaaaaaaaaaaa,juz prawie od roku i juz mam dosyc,bo na ten korytarz nie moge patrzec,ale cos ,jak oni tak przeciagali wszystko....

SYlwia-no u Kasi fajnie ten korytarz wyglada,ale ja sie caly czas zastanawiam jak to u mnie bedzie wygladalo ,bo ja mam spory a i te sciany nad schodami,boje sie ze bedzie poprostu za bardzo wzorzyscie.....

KASIA8118-dzieki ,dlugo zastanawaialm sie co to jest za sklep ,ale juz wiem ,nigdy w nim jeszcze nie bylam

Kurka a ja zapomnialam ze David ma jutro szczepienie,bo bym przegapila...

reklama
Hej:-)

Ja myślałam, że to już wiosna to nas przyszła, że będzie można wreszcie w parku się spotkać a tu dzisiaj niespodzianka, taki mróz:szok:
Ja chcę już ciepełko:-:)-(

Jedyne pocieszenie, że dzisiaj jadę z koleżankami na cheapendalesów to się rozgrzeję:-D:rofl2:

Kala jeśli tylko sytuacja na to pozwoli to naprawdę warto skorzystać z epiduralu. Mam porównanie bo jeden poród ze znieczuleniem a drugi bez. Ten bez mimo że krótszy to zdecydowanie gorszy:crazy:

Lumen może na ebayu spróbuj. Tam tego mnóstwo przecież

ahhh....nie wiem co mi się dzieje ale...mam już 4 dzień problemy ze spaniem...całą noc leże...przysypiam na 30 min i znów się budze....spie tylko od 6-10...w dzień nie spie...no co jest ehhh..

hej dziewczyny ! ale mi sie dzis chce spac ostatnio jakos zle spie budze sie ,wierce sie na tym lozku masakra a aaa .Bola mnie rece i nogi po paintballu ale zabawa byla superrr mam pamiatke w postaci jednego siniaka ale to nic warto bylo sie wybrac :) marta moj k nie mieszkla w Czestochowie ale ma tam cala rodzinke mieszkaja w kazdej czesci Czestochowy tyle ich jest :) uciekam poloze maluchy i tez sie moze poloze bo padam papa

hejka :-)
u nas noc tragiczna !!! Dominik ma taki katar ze dopiero o 5 rano zasna .Zasmarkany chodzi do granic mozliwosci ,a jak kichna to az zagilal mi wykladzine :laugh2:.Ja tez myslalam ,ze wiosna juz do nas zawitala .W sumie my uziemieni przez choroby wiec jest mi wszystko jedno ze wskazaniem na gorsza pogode :-p.Coby mi sie serce nie lamalo i zebyscie wy wicej pisaly siedzac w domach :laugh2:.
Emilka -oczywiscie ja tez mam nadzieje ze poznam Was wszystkie :tak:
Kasia - ja tez nie trzymalam Majeczki :zawstydzona/y:ale ja mam taka gwiazde w domu i to mi wystarczy .
Kala -Ja teraz rodzilam bez znieczulenia ,bo nie chcialam ,i ten porod byl CUDOWNY !!! dokladnie taki jak sobie zaplanowalam ,.Zastanow sie czego chcesz ,tutaj masz naprawde bardzo duzo do wyboru jesli chodzi o porod ,znajac siebie najlepiej bedziesz wiedziala czego chcesz i co dla ciebie dobre .

RENUSKA ja 2 razy rodziłam bez żadnych znieczuleń...1 poród supcio..nic nie czułam...a 2 no przez 1,5h duzy ból ale dałam rade....nie wiem niestety jakie są rodzaje znieczuleń w Anglii...a powiedz mi , bo ty tez jestes z Hudds...rodziłaś w Lindlay Infimary ?

hejka
u nas dzisiaj dzien sprzatania:-)jak sie wzielam z rana to szafa juz ogarnieta i wor naszykowany do clothing banku:szok:w barku tez porzadek zrobilam i w szafce z lekami:-)maluska spi,mlody od rana mial kare i autka zabrane,wiec byl placz:szok:
doris-nie dojechalam ,bo gosci mielismy wczoraj:-(
renuska-wspolczuje nocki,u nas byla ok,bo Maja kupke wieczorem zrobila to brzuszek nie bolal:-)
sylwia-ale Ci zazdroszcze:zawstydzona/y:gdzie jedziecie??
kalaKRK-ja pierwszy porod mialam ze znieczuleniem i dlatego teraz zdecydowalam ze bede rodzic bez,zadna przyjemnosc to nie byla ale dalam rade.a po epiduralu nie chodzilam 24 godziny:szok:ale dziewczyny braky i sa zadowolone,moze zdecyduj sie na porod w wodzie,bardzo polecam:-)
domi85-super ze zabawa sie udala;-)
kasia8118-jeszcz ebedziesz miala okazje,nie boj żabki;-):-Dja to wykorzystam:-D
dobra,spadam cos wszamac i na dwor wyjsc trzeba,bo jeszcze nie bylam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry