reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny ale dzis zimno byliysmy dzis troche na miescie ,musielismy wykorzystac voucher do clarksa i kupilismy Natali buty ale tam maja dziwne numeracje jakies literki z cyferkami ale kupilismy tazke zakupy sie udaly . Widze ze dziewczyn coraz wiecej na forum super w Uk musimy sie trzymac razem hihihi ..... SYLWIA .M moje maluchy bawia sie i kloca takze mam wszystkiego po trochu ;-) LUMEN witaj na forum ja tez od niedawna pisze na forum :-) KALA KRK witaj na forum :-) EMILKA hej u nas jakos leci maluchy nam rosna wszystko ok dzis zobacze sie z Ilona i Karolem pewnie ost raz z brzuchem pozniej beda juz w 3 :-) a co u was??? malutka pisalas choruje ??? samruj jej dziasla Bonjela pomaga .Moje blizniaki cale szczescie tylko palce sabie wkaldaly do buzi jak im zabki szly nie goraczkowaly ,teraz na te ost zeby troche marudza ale juz niewiemle im zostalo maja juz po 16 zabkow :-) dobra lece 3majcie sie laski udanego weekendu !!!!

reklama
Lumen na razie moze nie idz. Ja zawsze jak jade na pogotowie / do lekarza to dopiero po 3 dniach goraczki, albo jak Calpol i Ibuprofen nie zbijaja juz goraczki. Poczekaj jeszcze, moze to nie bedzie nic powaznego. Zdrowka dla Was!

hej to jeszcze raz ja czy ktoras z was byla kiedys na paintballu ??? mam jutro isc z mezem i znajomymi ale w zasadzie ida sami faceci i ja:szok: i zastanawiam sie jak tam jest slyszalam ze mozna niezle oberwac dlatego zastanawiam sie czy ja sie tam nadaje .....:confused: jesli ktooras z wam byla i moze mi cos napisac dajcie znac plisss bo jeszcze moge zrezygnowac gdyby sie okazalo ze moze mi glowe urwac heheh jak na poligonie

hej:) Ja byłam na paintballu :) Super zabawa którą naprawde polecam:) Jeśli chodzi o uszkodzenia cielesne to są w postaci siniaków po kulkach którymi będziecie do siebie strzelac. My dostaliśmy stroje ochronne oraz maski na twarz więc zabezpieczenie było porządne. Ja na Twoim miejscu nie zastanawiałambym sie ani minutki dłużej:) Super zabawa i dużo frajdy:) A siniaki zejdą po kilku dniach :)

P.S. nie przejmuj sie ze sami faceci będą. Ja jak uczęszczałam na paintballa to było około 25 facetów i 3 babeczki :D

witajcie .....JA TYLKO POWIADOMIĆ KASIE ZE MNIE NIE BĘNDZIE PRZEPRASZAM BARDZO !!!!!!!!! ALE MAŁA JEST TAKA MARUDNA I TAKA JAKAŚ GORĄCA.!!!!!! BOJĘ SIĘ JĄ ZOSTAWIAĆ SZKODA ZE NIE BENDE, A CHCIAŁAM POZNAĆ RESZTĘ DZIEWCZYN ,,,MIŁEJ ZABAWY KOBIETKI !!!!!! tak to jest z tymi naszymi dzieciakami........ PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ KASIU....

kasia bardzo przepraszam ale jednak nie dotre,bylismy z moja mama i kornelka na kulkach i troche mnie brzuch boli wiec wole polezec w domku
emilka widzialam cie dzisiaj jak krzyczalas cos przez ulice,jechalam akurat na kulki:-)
domi jesli lubisz sie troche poruszac to fajna zabawa,:-)niestety po kulkach zostaja siniaki.:sorry2:zalezy tez od tego z kim sie bawisz bo jesli z wredotami i beda walic do ciebie z bliska to moze zabolec

MARTA -- MO02 fajnie ze znalazly sie dziewczyny ktore mi cos na ten temat odpisaly:-) dodalyscie mi otuchy bo juz mialam zrezygnowac walsnie chocby dlatego ze same chlopaki i co ja jedna .....chociaz tam ma byc duzo ludzi to jest gdzies za Leeds kolo Wakefiled no dobra kochane jade jutro ruszam na fierwszy front :shocked2: musze sie troche oderwac od codziennych obowiazkow dam wam jutro znac jak bylo chyba ze bede taka poturbowana ze nie dam rady hihihi milej niedzieli zycze 3majcie kciuki !!!bye

marta to jeszcze raz ja zauwazylam w twoim profilu ze pochodzisz z Czestochowy ja co prawda z Dabrowy Gorniczej ale rodzina mojego meza pochodzi z Czestochowy i znamy tam troche ludzi jak mozna wiedziec z jakiej czesci Czestochowy pochodzisz??? moze mamy wspolnych znajomych :-)

reklama
hejka
ale tu sie rozpisalyscie:szok:chcialabym bardzo podziekowac Kasi za imprezke:tak:krociutko bylam,ale bylo bardzo milo i oczywiscie zaluje ze nie moglam zostac dluzej:-(wszystkim cioteczkom dziekuje za pomoc przy malej:-)w domu sie uspokoila po jakims czasie a w nocy odsypiala:-)jeszcze kimie z ojcem:szok:
no i witam nowe mamuski:tak:
domi85-daj znac czy niezle oberwalas:-D
mo20,emilka,ragazza-szkoda ze nie dotarlyscie,myslalam ze w koncu sie poznamy:-(
doris-ale mam nerwy na siebie,sklerotyczka jestem:wściekła/y:wez mi napisz adres i kiedy Ci pasuje to podjade z nim po ten rowerek:-)
skonczyl mi sie podglad i wiecej nie napisze:szok:

Do góry