reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Mnie wczoraj jakas jelitówka dopadła. Dzisiaj czuję się o niebo lepiej ale do m02.. i tak nie dojadę bo okazało się, że moja rakieta ma przegląd tylko do jutra i już dzisiaj muszę pojechać.

Natalka super, że tak szybko wam poszło.

Na którą jutro te kulki??

reklama
Czesc

A mnie jutro na kulkach jednak nie bedzie,dzisiaj zadzwonili ze beda jutro nam drzwi wymieniac,wiec musze siedziec,chyba ze sie szybko z tym uwina i skoncza przed poludniem...

NATALKA-graztki dla Claudii,zuch dziewczynka,szybko jej poszlo

RAGAZZA-wspolczuje goraczki i bolu gardla,pewnie jestes wykonczona ta choroba,to dobrze ze masz jaks pomoc teraz.Zdrowka

EMILKA-gratuluje mieszkanka,ale nie zazdroszcze teraz przeprowadzki...

AGAAM-ja dawalam ten ventinol,jak mial ataki kaszlu,ale Kuba byl leczony pod katem Astmy,wiec mialam inne zalecenia....

Sylwia.m i Doris78 jutro widzimy się na kuleczkach o 12:tak:.Mam nadzieje że wam pasuje:sorry:.?Doris78 mam nadzieje że ekipa wkroczy rano i się wyrobisz:tak:.
Uciekam na spacer pa:tak:;-).
m025 ...Dzięki za gościnę i reszcie dziewczyn za ploty:tak:;-):-).

Hej kobitki moje;-)
Ja tylko na chwile podziekowac za wczorajsze spotkanko-jak zawsze bylo super:-)
M0205-dziekuje i sorrki za balagan:zawstydzona/y:;-)
EMILKA-milo bylo Was poznac -Ciebie i Twoja sliczna corcie:tak:
AGNIESZKA UK-dzieki za wspolny spacer i troske dla mojej malej bidluki:tak::-)
Wam dziewczynki tez dzieki wilekie za pomoc przy Eryczku i pilnowanie Natki-dzieki czemu moglam w spokoju pogadac i kawe wypic:happy::happy::happy:
NATALKA-gratki dla Claudusi-ale szybko sie udalo-bravo!! A noc znow gorsza,maly wstawal 3 razy ,a ja polozylam sie dop po 23 ,a rano ok 5 juz byla pobudka:szok::wściekła/y: Mala tez plakala bo wczoraj ja tak wymeczylam ze padla po 17:szok::szok: ale za to wstala przed 6 dzis :no: do tego mnie cos zoladek pobolewa-pewnie nadmiar branych lekow i picia kawy daja znac:-:)-:)-(

Cześć dziewczynki.:-)

W środę byliśmy w Manchesterze. Niestety pogoda była okropna, więc niewiele połaziliśmy. 14 marca odbiór paszportu, więc może wtedy pozwiedzamy.:tak:

Ogólnie u nas bez zmian.

Natalka - gratki dla Claudii.:-)

Ragazza - zdrówka życzę.

Emilka - gratki mieszkania, a;e przeprowadzki współczuję, sama się przeprowadzałam miesiąc przed porodem.:no:

We wtorek idziemy na szczepienie. Na szczęście to ostatnie. Następne dopiero jak Sara będzie miała rok. :-)

Powoli szykujemy się do wyjazdu. Mam nadzieję, że w kwietniu będzie już ciepło, nie będę musiała zabierać zimowych ciuchów.:tak:

No nic zmykam idziemy do sklepu. Papa:-):-):-)

Czesc

A ja mam nerwa juz nie wiem,oczewiscie jeszcze nikt nie zapukal do moich drzwi..a mieli byc o 8 .Ja szybko sie z lozka zrywalam ,szybko sprzatalam ,a tych palantow jeszcze nie ma.
Mam nadzieje ze sie dzisiaj jednak pokaza i zrobia te drzwi,bo w nastepnym tygodniu zaczynal sie szkola i nie bedzie mi za bardzo pasowalo....

Wiec mnie dzisiaj raczej nie bedzie,ale za to David bedzie :-D

Hej:-)

My zaraz szykujemy sie na kuleczki ale poki co napisze jeszcze pare slow:tak:

M02... Dzieki za wczorajsza kawke i standardowo przepraszamy za balagan:zawstydzona/y::tak:
Sylwiam, Doris dzieki za odp na moje pytanie:tak:
Natalka ale fajnie masz ze tak szybko Ci poszlo z tym smokiem:tak: Z Claudii zuch dziewczynka:tak: A swoja droga moglabys kiedys zawitac z mala na spotkanko dawno Was nie widzialysmy:tak:
Monia dobrze ze z paszpotrem juz zaalatwione:tak: i wspolczuje szczepienia ale na szczescie juz ostatnie:tak: bynjamniej przez jakis czas:sorry:
Graziul opieka nad Twoimi dziecmi to sama przyjemnosc:tak: Jakby co polecam sie na przyszlosc:tak: Tak Dawno Was nie widzialam a Natalka jjuz tak urosla:szok: A Eryczek sama slodycz:tak:
Doris oby robotnicy szybko sie uwineli co bys moglo wpasc na kulki:tak:

Dobra Kolezanki ja uciekam dalej sie szykowac bo nie chce sie spoznic:tak: bardzo tego nie lubie ale niestety czesto mi sie to zdaza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witajcie kochaniutkie wy bawicie sie na kulkach:-):-):-) a ja w domciu mała kaszle jak nie wiem :szok::-( zara mam zamiar wybrać sie do sklepu i szybko do banku;-)M02dzieki za kawusie było super a paczuszke odbiore dziś bo byłam w czoraj i było zamknięte:wściekła/y:;-)graziul miło był cię poznać dzieciaczki kochane a malutki piękny myślę ze jeszcze nie raz sobie pogadamy ;-);-)doris wspułczuje tych robotników :szok: monia super ze wam szybko poszło za tym paszportem:tak: NATALKA super ta twoja córeczka ;-):-Doki lece mała wstała ubieram ją i uciekam na miasto!!!!!:-):-):-)

reklama
czesc
zabieram sie do pisania ale wiecznie cos, a raczej wiecznie ktos :angry: Dominik tak skacze kolo Jasminy ze ja juz czasem nie wyrabiam .Biore gleboki wdech ,wydech i byle do wieczora .Jeszcze na dodatek Dominik cos smarka i oby sie to nie rozprzestrzenilo ,to tez siedzimy dzis w domu ,tzn .dzieci siedza bo ja ide na zakupy .Raz w tyg .mam swoje wychodne zeby nie zwariowac .Czasami to wydaje mi sie ze przez caly dzien nie robie nic innego tylko mleko ,pielucha ,mleko ,pielucha....:-D
natalka - gratulacje ,fajnie ze tak szybko udalo sie odsmoczkowac Claudie :tak:
monia -to pewnie zyjesz teraz tylko wyjazdem ,co ?
doris - ach ten angielski luz ,swoja droga mnie tez to denerwuje ,ze sami pytaja sie jaka pora nam odpowiada a i tak przychodza kiedy im pasuje :crazy:
graziul -jakie leki ,jaka kawa ?! Ty musisz teraz o siebie dbac
dobra lece ,standardowo :mleko ,pielucha ...

Do góry