reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Wredotka a co ty do PL wracasz??? ;-)Co do kartonow to popytaj w supermarketach. My zawsze z marketow bierzemy wlasnie jak trzeba. Tylko nie wiem czy az takie duze beda mieli. Mysle, ze moglabys sprobowac jakos dwa polaczyc ze soba. Nie wiem sama.:crazy::laugh2:

reklama
hej dziewczyny,podczytywalam was ostatnio ale jakos ciezko bylo zebrac sie do pisania.poza tym od soboty nareszcie po 2 latach mam polska tv wiec strasznie sie ciesze:-) w tym tygodniu bylam u poloznej i u lekarza no i po pomiarach brzuszka wyszlo ze jest za duzy jak na ten tydzien ale kazali mi sie nie martwic wiec chyba jest ok.wczoraj wzielam sie sama za przestawianie mebli w sypialni bo juz pomalu trzeba robic miejsce dla dzieciaczka a moj Ł cale dnie w pracy i nie wytrzymalam czekac.oczywiscie dostalam za to solidny opierdziel od mojej mamy i mezulka no ale ja juz tak czasem mam ze najpierw zrobie a dopiero pomysle ze moze powinnam zwolnic.:sorry: poza tym moj L leci w czwartek do niemiec,bo ma byc chrzestnym swojej siostrzenicy.ja niestety zostaje sama bo Nelka ma niewazny paszport a teraz juz czekamy zeby zrobic obojgu dzieciom na raz.w zwiazku z tym chciałam zapytac czy wiecie czy tu gdzies mozna kupic pamiatke chrztu?:baffled:
graziul
dzieki za pamiec:-)odczytywalam was ale jakos ciezko bylo sie zebrac do napisania.jak bedziesz miala ochote a Eryczek ci na to pozwoli to zapraszam was do mnie na kawke.:tak:
a tak wogole to ktos wie co tam u zanety?bo po tych porannych skurczach chyba sie nie odezwala?
myszka witam na forum j niestety nie pomoge bo nawet nie wiem gdzie jest BD15:zawstydzona/y:

o nieeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:napisalam mega wielkiego gigantycznego posta i poszedl w diably:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mo20-ja jeszcze 2 w 1;-)ale juz niedlugo chyba,bo juz od 3 dni mam bole brzucha,zaczal odchodzic mi czop,plecy mi pekaja z bolu i czuje sie jak wrak czlowieka:-(a naprawde nie jestem zadna maruda wiec nie jest ze mna najlepiej:-D
nie,nie bede pisac od nowa bo mnie szlak trafi zara:szok:

reklama
Witam sie i ja:tak:czesc:-)
My dzis zaliczylismy pierwszy rodzinny spacerek-cala nasza czworeczka:happy:
Mala jezdzila autkiem-zadowolona byla bardzo ,bo w sumie dawno tego nie robila,przez moja koncowke ciazy ,chorobe i narodziny Erica-bylo male zamieszanie:eek:;-)
Pozatym nuda:crazy: Posprzatane ,maluch spi ,mala wariuje.obiadek juz prawie gotowy:happy::tak:
ZANETA-wspolczuje Ci kochana,ciezkie masz te ostatnie dni:sorry::sorry::sorry: trzymaj sie cieplutko..jesz tylko troszke:tak:
M0205...Ty taka aparatka jestes jak i ja,tez czesto robie rzeczy ktorych nie powinnam,ryzykujac,bonie lubie wiecznie czekac az A mi pomoze:no:
Teraz tez powinnam miec jesz rekonwalescencje ,a ja juz normalnie wsz robie(oczywiscie bez ciezkiego dzwigania)bo przeciez w domu musze porobic:tak:Dzieki bardzo za zaproszenie,jasne ze chetnie przyjdziemy:tak:po niedzieli dam Ci znac na kom:tak:kiedy.;-)
No i moj czas minal-maly sie kreci trzeba sprzet szykowac:tak::-D:-D:-D
paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry