Wredotka a co ty do PL wracasz??? ;-)Co do kartonow to popytaj w supermarketach. My zawsze z marketow bierzemy wlasnie jak trzeba. Tylko nie wiem czy az takie duze beda mieli. Mysle, ze moglabys sprobowac jakos dwa polaczyc ze soba. Nie wiem sama.
reklama
tynia i wiki
Fanka BB :)
wredotka w argosie sa taskie duze pudla a czemu nas opuszczasz????????
createdbylove
A jakoś tak się wszystko nie ułożyło i nie mam narazie innego wyjścia
Ale może wrócę
Ale może wrócę
Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
WREDOTKA-mam nadzieje ze sie wsz ulozy po twojej mysli Powodzenia zycze!!!
createdbylove
nie dziękuje
tynia i wiki
CZES wszystkim co za zimnica za oknem
sylwia sto lat kochana
sylwia sto lat kochana
m02051991
hej dziewczyny,podczytywalam was ostatnio ale jakos ciezko bylo zebrac sie do pisania.poza tym od soboty nareszcie po 2 latach mam polska tv wiec strasznie sie ciesze:-) w tym tygodniu bylam u poloznej i u lekarza no i po pomiarach brzuszka wyszlo ze jest za duzy jak na ten tydzien ale kazali mi sie nie martwic wiec chyba jest ok.wczoraj wzielam sie sama za przestawianie mebli w sypialni bo juz pomalu trzeba robic miejsce dla dzieciaczka a moj Ł cale dnie w pracy i nie wytrzymalam czekac.oczywiscie dostalam za to solidny opierdziel od mojej mamy i mezulka no ale ja juz tak czasem mam ze najpierw zrobie a dopiero pomysle ze moze powinnam zwolnic. poza tym moj L leci w czwartek do niemiec,bo ma byc chrzestnym swojej siostrzenicy.ja niestety zostaje sama bo Nelka ma niewazny paszport a teraz juz czekamy zeby zrobic obojgu dzieciom na raz.w zwiazku z tym chciałam zapytac czy wiecie czy tu gdzies mozna kupic pamiatke chrztu?
graziul dzieki za pamiec:-)odczytywalam was ale jakos ciezko bylo sie zebrac do napisania.jak bedziesz miala ochote a Eryczek ci na to pozwoli to zapraszam was do mnie na kawke.
a tak wogole to ktos wie co tam u zanety?bo po tych porannych skurczach chyba sie nie odezwala?
myszka witam na forum j niestety nie pomoge bo nawet nie wiem gdzie jest BD15
graziul dzieki za pamiec:-)odczytywalam was ale jakos ciezko bylo sie zebrac do napisania.jak bedziesz miala ochote a Eryczek ci na to pozwoli to zapraszam was do mnie na kawke.
a tak wogole to ktos wie co tam u zanety?bo po tych porannych skurczach chyba sie nie odezwala?
myszka witam na forum j niestety nie pomoge bo nawet nie wiem gdzie jest BD15
zanetabd7
o nieeeeenapisalam mega wielkiego gigantycznego posta i poszedl w diably
mo20-ja jeszcze 2 w 1;-)ale juz niedlugo chyba,bo juz od 3 dni mam bole brzucha,zaczal odchodzic mi czop,plecy mi pekaja z bolu i czuje sie jak wrak czlowieka:-(a naprawde nie jestem zadna maruda wiec nie jest ze mna najlepiej
nie,nie bede pisac od nowa bo mnie szlak trafi zara
mo20-ja jeszcze 2 w 1;-)ale juz niedlugo chyba,bo juz od 3 dni mam bole brzucha,zaczal odchodzic mi czop,plecy mi pekaja z bolu i czuje sie jak wrak czlowieka:-(a naprawde nie jestem zadna maruda wiec nie jest ze mna najlepiej
nie,nie bede pisac od nowa bo mnie szlak trafi zara
createdbylove
hej
mam do Was takie pytanie, szukam pokoju do wynajęcia, nie macie może numeru jakiegoś landlorda, lub kogoś kto wynajmuje?
Wazne
mam do Was takie pytanie, szukam pokoju do wynajęcia, nie macie może numeru jakiegoś landlorda, lub kogoś kto wynajmuje?
Wazne
reklama
Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
Witam sie i jaczesc:-)
My dzis zaliczylismy pierwszy rodzinny spacerek-cala nasza czworeczka
Mala jezdzila autkiem-zadowolona byla bardzo ,bo w sumie dawno tego nie robila,przez moja koncowke ciazy ,chorobe i narodziny Erica-bylo male zamieszanie;-)
Pozatym nuda Posprzatane ,maluch spi ,mala wariuje.obiadek juz prawie gotowy
ZANETA-wspolczuje Ci kochana,ciezkie masz te ostatnie dni trzymaj sie cieplutko..jesz tylko troszke
M0205...Ty taka aparatka jestes jak i ja,tez czesto robie rzeczy ktorych nie powinnam,ryzykujac,bonie lubie wiecznie czekac az A mi pomoze
Teraz tez powinnam miec jesz rekonwalescencje ,a ja juz normalnie wsz robie(oczywiscie bez ciezkiego dzwigania)bo przeciez w domu musze porobicDzieki bardzo za zaproszenie,jasne ze chetnie przyjdziemypo niedzieli dam Ci znac na komkiedy.;-)
No i moj czas minal-maly sie kreci trzeba sprzet szykowac
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
My dzis zaliczylismy pierwszy rodzinny spacerek-cala nasza czworeczka
Mala jezdzila autkiem-zadowolona byla bardzo ,bo w sumie dawno tego nie robila,przez moja koncowke ciazy ,chorobe i narodziny Erica-bylo male zamieszanie;-)
Pozatym nuda Posprzatane ,maluch spi ,mala wariuje.obiadek juz prawie gotowy
ZANETA-wspolczuje Ci kochana,ciezkie masz te ostatnie dni trzymaj sie cieplutko..jesz tylko troszke
M0205...Ty taka aparatka jestes jak i ja,tez czesto robie rzeczy ktorych nie powinnam,ryzykujac,bonie lubie wiecznie czekac az A mi pomoze
Teraz tez powinnam miec jesz rekonwalescencje ,a ja juz normalnie wsz robie(oczywiscie bez ciezkiego dzwigania)bo przeciez w domu musze porobicDzieki bardzo za zaproszenie,jasne ze chetnie przyjdziemypo niedzieli dam Ci znac na komkiedy.;-)
No i moj czas minal-maly sie kreci trzeba sprzet szykowac
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Podziel się: