reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam.
Doris78 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Kubusia w dniu urodzin!!!
Sarah8 i Wredotka Witam i zapraszam do częstego pisania:tak:.
Graziulxxx u nas bez zmian jeżeli chodzi o Oliviera:-(.Reszta spoko jakoś się trzyma.

reklama
CZESC
DORIS STO LAT KOCHANIUTKA DLA KUBUSIA i Ciebie
Srah ,Wredotka piszcie czesto a wkrecicie sie:tak::tak::tak::tak:
ragazza ci lekaze dobrze ze dal chociaz calpol a nie paracetamol
a jak tam wasze dzieciaczki ze szkola mi zaden sms nie przydzel wiec powinna isc ale dam jej spokoj bo ma kaszel wiec poweidzialam jej ze do konca tygodnia sobie wdomku posiedzi jutro tez do szkoly nie idzie

Cześć!
Ja tylko na chwilkę:sorry2:

Doris, Kubusiu- wszystkiego najlepszego dla Was!!! Dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu i spełnienia marzeń!!!
Zdrówka dla Davidka.

Oczywiście życzę też dużo zdrówka dla wszyskich chorych dzieciaczków.

Witam też nowe forumowiczki.

A teraz już zmykam:happy: Papa

hejka
doris-wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Kubusia!!!!!!!!!
sARAH8,Wredotka-witam na forum :-)
kasia8118-co ty dawalas chlopakom na rozwolnienie??czy poprostu przeczekalas jak juz wykupkuja wszystko??bo moj od wczoraj to wali co chwila:szok:nie wspomne juz o wczorajszym rzyganku,ktore na szczescie sie troszke uspokoilo.
ragazza-dobrze ze chociaz ja osluchal,bo ja jak bylam ostatnio z moim to 2 razy chyba go dotknal i przepisal paracetamol,a kaszel mial jak taki,ze :szok:
mo20...-ja nie znam nikogo,kto potrzebuje sofu,mialam sie ciebie juz wczesniej zapytac,ale wylecialo z glowy,ty bedziesz miala dzieci w podobnym wieku,kupujesz wozek podwojny??bo ja jestem na etapie poszukiwan,ale chyba wstrzymam sie dopoki mam odjedzie cyli gdzies do kwietnia,bo mam 2 spacerowki to damy rade..mala opatule w kocyk i przezyje,bo bez sensu zebym kupowala nastepna spacerowke z gondola,na gora 2 miesiace.
i podglad skonczony ,wiec nie wiem co dalej komu pisac:-)
graziul-fajnie ze sie spotkanko udalo:-)
moj dzisiaj obudzil sie o 5.30 po czym usiadl i drze sie mama staje,ale poszedl jeszcze na 2 godziny,gdzie zawsze wstaje prawie o 9!!i teraz juz jeczy i steczy bo spiacy jest,w dodatku cos mu z nocha leci i marudzi..noń..noń :szok::szok:

doris/ kubus-sto latek dla was kochani:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja dzis tylko otworzylam oczy i mam podly humor na maxa:-( wiec sorki za mojego krotkiego posta:-(

witam serdecznie nowe mamusie:-)

czesc wszystkim:-)
Nooo i my tez chorzy:szok::wściekła/y::wściekła/y: Kurde jak to mozliwe :szok:ze wczoraj czlowiek sie czul zdrowo jak ryba a dzis wstalismy i wsz psikaja,mnie i mojego gardlo drapie:wściekła/y:moze i mala tez ale ona nam nie powie jeszcze:no: ech..nic zaraz zaczynam kurowanie,miod juz wyjelam;-)
DORIS-WSZ.NAJ DLA CIEBIE I JESZ RAZ DLA KUBUSIA.A SWOJA DROGA SUPER MIALAS PREZENT NA URODZINY -8 LAT TEMU..WYMARZONY:happy::happy:
WREDOTKA-witaj:happy:Ja jestem w ciazy ,ale juz koncowka,no i to moja druga dzidzia,ale do szkoly rodzenia nie chodzilam:no:choc przyznam ze planowalam za 1 razem..ale jakos tak wyszlo;-)Jest tu u nas kilka ciezaroweczek,czy ktorasz chodzila do szkoly nie wiem:no: Gratuluje bobaska?to pierwsza ciaza??tak?
KASIA-ojej to dlugo Was trzyma bidoczki:-( mam nadz ze u nas sie skonczy na przeziebieniu tylko a srakule itp nas ominaszerokim lukiem:szok::tak:
ZANETA-tez mielismy do konca prawie dylemat co do wozka:tak:tandem..czy zwykly:baffled:bo jednak Misia choc biega jak szalona jesz na dlugie dystanse sie meczy i wola na rece:tak: no ale niestety u mnie odpada ,bo ona juz i tak sie do wozka nie miesci,ze wzgl na swoj wzrost.Ostat malo jej A nog nie polalam:szok::szok:bo jej zwisalay i podwinela pod wozek,buty cale rozwalila,ale nozki oki naszczescie:tak:

Doris i Kuba Wszystkiego Naj..Najlepszego :-):-):-):-):-)
Doris 8lat temu faktycznie dostałaś najpiękniejszy prezent:tak:A ty co sobie wybrałaś w tym roku????:-)
Ale macie imprezowy miesiąc z Sylwia:-D
Oczywiście tez Witam Nowe mamusie :-):-):-)
Ragzza To ja z Grazynką i m02... mamy najbliżej do siebie:-DNo i kasia z drugiej strony.Zdrówka dla małej
aga Ty mi tu lepiej w tak słoneczny dzionek nie nazekaj :angry:nununu....prosze o pozytywne myślenie.Noooooo.........
A paciorki i wsparcie pomogły juppppppppiiii
Ampar I nic nie doszło :-:)-:)-:)-(

Nic zmykam sprzatać chatkę bo inspekcja przylatuje:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::happy:no i nie wspomne o kuchni trza jakieś ciacha upindolić jachaaa

Żaneta ja nic nie stosuję na sraczkę u Oliviera bo on nic i tak nie wypije mi żadnego leku jest strasznie anty na leki zaraz wpada w histerie i rzyga i się dusi:-(.
graziulxxx oby wam się nie rozwinęło choróbsko a szczególnie Tobie:sorry2:.
Wredotka ja nie chodziłam do szkoły rodzenia więc nie mogę nic doradzic:no:.
Srah8 a w jakim mieście mieszkałaś przed przeprowadzką do Bradford?
A ja dzisiaj smarkam jakąś dziwną mazią i zastanawiam się czy to nie zatoki ale nie wiem bo nigdy nie miałam z tym problemu więc nie mam pewności czy to to:baffled:.
Tynia I wiki ja też nie dostałam dzisiaj smsa ale R zaprowadził Krystiana do przedszkola i było otwarte :tak:.Chociaż Krystian był jedynym uczniem mam nadzieje że doszły jeszcze jakieś dzieci :tak::-D:baffled:.A Krystian strasznie schudł przez to choróbsko dziwnie wygląda :baffled:.Spodnie mu z tyłka lecą i na buzi też marnie wygląda:sorry2:.Muszę go trochę utuczyc:tak::-D.
A ja muszę dzisiaj odebrac Krystiana z przedszkola i ciekawa jestem czy nie wywinę nigdzie orła bo chodniki wyglądają kiepsko a ja standardowo jak co zimy nie posiadam odpowiedniego obuwia:zawstydzona/y::sorry2:.

reklama
A ja sobie spacerek zrobiłam do szkoły. Otwarta miała byćod10 ale od Mati nikogo nie było, wiec też wróciłyśmy do domu. Pogoda super, jest mrozek dzięki temu nie topnieje i nie ma chlapy i powietrze rześkie.
Kasia8118 nie wiem co Ci powiedzieć, bo ja tak nigdy nie miałam.
Wredotka witaj Ja chodziłam do szkoły rodzenia ale w Polsce więc to Ci chyba nie pomoże .
Saarah Witaj na forum
AgnieszkaUK podzielam zdanie Jstysiak taka piękna pogoda, nie wolno narzekać humor też powinien dopisywać, może wybierz się na spacer.
Ja spadam teraz kawkę pić i myśleć nad obiadem. :-D:-D:-D

Do góry