reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam się i ja, niestety nadal "zdycham". Od wczoraj jestem na antybiotyku :-(. Gdyby zapisał mi go w zeszłym tygodniu byłoby już po wszystkim, a tak o mało płuc nie wypluję. Gardło już mam tak zmarnowane kaszlem, że szok :wściekła/y:. Ale i tak nie powstrzymało mnie to od wyjazdu do Hull wczoraj. Co roku przyjeżdża tam największe objazdowe wesołe miasteczko :-) Było super. Zwiedziliśmy też muzeum transportu i wikingów. Zobacz załącznik 291789
Nefretete ja kupiłam tutaj kilka miesięcy temu sunię z rodowodem (lhasa apso). Miala 4 dni jak ją zamówilam :tak: tak mnie zauroczyła :-D Mam papiery więc mogę Tobie przesłać fotki na e-mail. Podaj adres na pv. Bądź jeżeli masz ochotę to zapraszam w odwiedzinki.Jeżeli chodzi o szczepienia to wszystko mam zapisane w jej książeczce zdrowia.Zobacz załącznik 291793Zobacz załącznik 291792Zobacz załącznik 291791Zobacz załącznik 291790Zobacz załącznik 291894
Muszę Tobie napisać, że to była bardzo dobra decyzja. Chris przeszczęśliwy. Suńka ma superaśny charakter. W ogrodzie szaleją bez końca. Najlepiej lubi podskakiwać na trampolinie z Chrisem :szok::-) . Myślę jednak, że powinnaś kupić młodszego psiaka, którego Ty będziesz uczyć. Nigdy nie wiadomo, dlaczego ktoś sprzedaje tak odchowane zwierzę. A przez chwilę nie jesteś w stanie zaobserwować psiaka w różnych sytuacjach jak będzie reagował. Polecam tą stronkę: Labrador Retriever Dogs and Puppies for sale in west yorkshire UK Ja kupowałam można powiedzieć, że od sąsiadki (mieszka kilka domów dalej) . Powodzenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
nefretete tak przepraszam cie wprowadzial bym cie w blad :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:piesek ma ksiazeczke szczepien wczoraj bylam strasznie zakrecona i moze dlatego:tak::tak::tak::tak:
m020....ja jeszcze nie dostalam tych papierow bo wydaje mi sie ze jeszcze jak dla mnie to za wczesnie:tak::tak::tak: a spotkanko z meadwife rzeczywiscie trwa godzinke pyta cie o wszystko nawet o choroby ze strony meza od razu pobrala mi 3 fiolki krwi i mocz zbadala papierkkiem wszystko bylo oki nastepne spotkanko mam dopiero w 25 tygodniu i ma trwac 20 minutek to pierwsze zawsze tyle trwa :tak::tak::tak:
ampar 100 lat dla mężulka ale bedziemial zabawe:-D:-D:-D:-D;-);-);-):-p:-p
mamatrojeczki jak zobaczylam zdjecia tego wesolego miasteczka to bylam w szoku rzeczywiscie jest ogormne:-):-):-)
oki zmykam trzeba wiki zrobic sniadfanko i dzis koncze czyscic dywany wczoraj mialam powera na sprzatanie i wieczorek troszke posprzatalam :laugh2::laugh2:

hej:-)

podczytawałam was ale nie miałam czasu nie pisanie zalatana byłam jakos ostanio :zawstydzona/y: a to Claudia miaął biegunke nie wiadomo dla czego jak byłam na tym usg i torbiel mi pekł narazie zaden nowy sie nie robi babko powiedziala ze wtedy jak mnie tak bardzo bolało musiał peknac bo to strasznie boli :wściekła/y: no i byłam tez w sprawie wyjecia implantu juz mnie wkurzaly strasznie te plamienia bo znowu mialam co chwile ale wyjma mi dopiero 5 listopada ale tabsy juz dostalam :tak:

tynia i wiki dlatego wizyte z mw masz dobiero w 25 tyg :confused: z tego co pamietam sa co 5 tyg a pozniej co 2 :tak:

mamatrojeczki zdrówka :tak:

ampar haha Szymonek to ma teksty :-D najlepszego dla mezulka :tak:

m02... no to szybko ciaza Ci zleci :-)

nefretete fajnie ze sie zdecydowaliscie na pieska :tak: tylko tez sie zastanawiam jak mamatrojeczki ze ten piesek juz troszke duzy jest:sorry:

ide troche ogarnac jeszcze lazienke i na spacerek papapaaaaaaa

Czesc:-)

Ja tyle czsu nie pisalam bo cos mialam z internetem,strasznie zamulal albo sie wylaczal:wściekła/y:masakra:wściekła/y:
Mam nadzieje ze tego posta uda mi sie napisac:sorry:

M...02-wow ,juz polowa ciazy:eek::eek:

ROKSANNA-a Ty chodzisz rano do szkoly??/jak ostatnio wracalam z Bradford widzialm Ciebie jak wracalas z Mati ze szkoly,przechodzilas przez jezdnie kolo Lidla:tak:
Mnie wkurzaja te dojazdy,troche daleko mam:crazy:ale jakos trzeba przezyc:sorry:
a te spotkania w srody to gdzie sa??bo ja wlasnie chodza do szkoly kolo Lister parku,na Oak lane w gore ,w takim starym wyremontowanym budynku:eek:

ANIA1812-zdrowka zycze:-)

GRAZIUL-z Davidka uchem juz jest ok,antybiotyk wreszcie skonczyl :tak:

Doris trza było zatrąbić albo wbić się kawę :-D:-D:-D. A ja zajęcia mam wieczorami bo rano nie musiałabym opuszczać około godziny zajęć, a Ty w jakich godzinach masz zajęcia od rana??????????????????????
A te spotkania są w siedizbie Sharing Voices tam gdzie chodziłam wcześniej, tylko że adres się zmienił bliżej Lister Parku teraz jest. Zaraz Ci znajdę adres. Spotkanie dla matek z dziećmi są o 16, przeniesione o godzinę wcześniej. Wysłałam Ci zaproszenie do grupy Wesołe minutki, bo to się tak nazywa na facebooku. Tam jest adres i opis.

Witam z wieczorka

ampar3 myśle ze prościej bedzie jak wy do nas przyjedziecie żeby wam w mieszkaniu obory nie narobić:baffled:
Wszystkiego co najlepsze dla Artra :-)
Szymon jest debeściak:-D:-D:-D

mamatrójeczki jesteś kochana. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Chętnie bym sie do Ciebie wybrała :tak:ale zabardzo nie mam jak bo D ostatnio zasówa non stop co za tym idzie nie mam transportu.
No prosze Cie jak zobaczyłam twoją suczke to aż sie rozpłynełam... fajne są takie kudłaczki z kitami- miodzio. Dzieciaki bardzo lubią pieski i uważam że powinny mieć kontakt bo super działa to na rozwój i psychike.
Babeczka sprzedaje nam tego labka bo nie ma czasu sie nim zająć bo niedawno otworzyła swój własny pub i ma wieczny niedoczas. bardzo żałuje rozstania ale nie chce by sie pies męczył sam w domu - zrozumiałe. z tego co go troche poobserwowałam, zabaw i krótkiego spacerku to jest dobrze ułożony jak do tej pory... przekonam sie na własnej skórze i sama i tak będe z nim pracować.
Ja na tej samej stronie co ty znalazłam ogłoszenie o moją psinke ;-)

tynia i wiki nic sie nie stało ja też jestem często zakręcona ;d
a tak swoją drogą to ty masz zacięcie do czyszczenia tych dywanów hehe

natalka1990 a możesz mieć jakieś komplikacje po pęknięciu tego torbiela? masakra że nic Ci nie pomogli w tym czasie- debile normalnie

ja dziś od sąsiadki pożyczyłam maszyne do szycia i uszyłam dla naszego nowego przyjaciela łoże:-) z poduszek z fotela i kocyka polarowego:-D:-D:-D i tak fotel miał wylądować na wystawce więc co nieco można było wykorzystać - że też mi sie chciało:baffled: sama jestem w szoku.
oki uciekam bo chłopaki już po kąpieli trzeba sie szykować spać, bo jutro ciężki dzień;-)
pozdrawiam i dobrych snów życzę :tak::-)

ROKSANNA-a co to sa te Wesole minutki??to cos nowego chyba,co??pamietam cos ze wczesniej byla jakas herbatka.....:eek:
w jakim tam wieku dzieci przychodza???i co tam sie odbywa??i jaki koszt jest?

Hej kobietki:-).
U mnie nic ciekawego się nie dzieje.Staje z dnia na dzień coraz wcześniej dzięki Olivierowi :tak:.Bywa że budzi się nawet po 5 :sorry2:.A przeważnie 6.20:tak:.
ampar3 dzięki za odpowiedz w sprawie argosu ;-).Już gotowa byłam pomyślec że żadna z was tam nigdy nie kupiła sprzętu do domu:cool2:.Co do wyjścia wieczornego to ja jestem chętna ale coś czuje że nie wypali....Już dawno miałyśmy ustalic datę a tu d...
Spóznione ale szczere życzenia dla Artura:tak:;-).
natalka szok że musiałaś tak się męczyc :sorry2:.Służba zdrowia w Anglii jest super:dry:.
Nic wena mi się skończyła i czas uciekac:tak::-D.

reklama
Cześć babeczki!

U nas po staremu. Wczoraj był dzień nauczyciela i pasowanie pierwszaków na uczniów. Także obowiązkowo zaliczyłam apel w szkole Filipa. Za to dzisiaj nudy na całego. Nie mam pomysłu na popołudnie:confused: Pogoda taka sobie także raczej na dłuższy spacer się nie wybieramy.

tyniaiwiki- taki pochłaniacz to strata pieniędzy. Coś takiego to można sobie w szafie postawić ale na mieszkanie czy nawet jeden pokój na pewno nie starczy. Mieliśmy coś podobnego i się nie sprawdziło.:no:

Ampar- J zjeżdża na stałe prawdopodobnie przed świętami. Za to za tydzień przylatuje na tydzień. Filipek ma urodziny i robimy mu niespodziankę:-) Niezły jest Szymon z tymi tekstami:-D Mi też pewnie niedługo zęby wypadną:-D:cool2:

Graziul- co u Ciebie? Ostanio nam zamilkłaś?:-(

Kasia8118- moje chłopaki też podobnie wstają przeważnie koło 6. Święto jest jak wstaną koło 7:baffled:

Nefretete- zdolniacha z Ciebie. Ja to tylko umiem guzik przyszyć albo małą dziurę zaszyć. Do maszyny się nie zbliżam:-p

Natalka- ale się bidulko wymęczyłaś. Nie napisze co bym zrobiła z tymi konowałami, bo lekarzami trudno ich nazwać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mamatrójeczki- fajnie wygląda to wesołe miasteczko. A psinka cudna. Życze zdrówka

Doris- dzięki:-) Dobrze, że z Davidkiem już ok.

Pozdrawiam i życze miłego dnia

Do góry