reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej kobietki:happy:
tak wczoraj zachwalalam pogode..sloneczko..a niech to!:angry:
No ale czasem przyda sie taki dzien deszczowy jak to Doris kiedys napisala bo przynajmniej w chatce mozna wysprzatac i nie zal straconego dnia:happy::happy::happy:
AGAAM-u K wsz,oki..a czemu nie pisze...to ja nawet nie wiem:zawstydzona/y::tak:Milego popoludnia z Waszym tatusiem zycze:tak:
ALEX-to mialas pracowity dzien wczoraj..dzis pewnie czas na relax!;-)
to tyle na razie...papapa:happy:

reklama
Cześć kobietki na wstępie dziękuje za życzenia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
co za dzień pogoda do bani domek ogarnęłam i nie ma co robić chyba zrobię pranie i może coś jeszcze obiadek dawno zrobiony i skonsumowany oki nie bedę pisała byle czego więc zmykam do póżniej kobietki

hej babeczki
pogoda mi plany popsula:-((((((((((((( tak moge wyrazic moj bol:-( zamiast wesolego miasteczka, byly zakupy:-( coz mam nadzieje ze jurto bedzie ładnie:tak: jesli nie to po pracy pojde i kupie nikoli farby do malowania twarzy, bo moj rozdarciuch maly tak mnie wyprowadza z rownowai ze czasmi nie moge jej sluchac. uparta jak ojciec:wściekła/y:
roksana-ciach pieklam:-) czs przygotowania doslownie 8min + 45min pieczenia:-) chcesz przeps:-):-D

hej dziewczyny

Ja tak cicho siedze bo u mnie co chwila cos sie dzieje- imprezki, ploty, siostra w pracy wiec ja z dwoma bachorkami siedze, jeziorko itd itp. Najwazniejsze ze od poniedzialku juz bedziemy w komplecie :tak: to nad morze wyskoczymy:-) Pogoda pokrecona- ale nie narzekam bo na pewno lepsza niz w anglii a i blada nie jestem:-) Te 4 tygodnie minely tak szybko ze chce jeszcze- chyba pierwszy raz wreszcie czuje porzadny pobyt a nie bieganine. Maly zboj rozpuszczony az sie boje powrotu:szok:

Alexnow- gratulacje:tak:
mamatrojeczki- suuuuuuuuuuuper ze piszesz z nami dalej;-)
Agaam- ja az sie boje- ide na szczepienie od razu po powrocie i tyle sie nasluchalam ze:szok:
Roksanna1- my to chyba same zostaniemy z naszymi jedynakami:-D:-D:-D:-D pozdrow mojadzidzia
Graziulxxx- wrzuc jakies zdjecie bo na pewno zajebiscie wygladasz:-p:-p:tak:;-) pozdrow K
Agnieszkauk- zakupy to chyba lepsze niz wesole miasteczko, co:-p:-p;-)

Spadam bo jutro zabieram mlodych na shreka do kina na 9 rano a w nocy imprezka u znajomych i zostawiam szymcia z babcia- pierwszy raz go usypia bo tak to wychodzilam jak juz spal:szok::baffled:

Zycze wam pogody i super humorkow- teskno mi troche za anglia:tak:i za wami:tak:

Dzieńdoberek Dziewczyny, cieszę się, że mnie nie zapomniałyście :zawstydzona/y: . Pogoda do kitu, chociaż teraz świeci słoneczko. Ale i tak już padało. Nie wiadomo co z tymi dziećmi robić :wściekła/y: . Idę dzisiaj z Chrisem pierwszy raz na basen. Jestem ciekawa jak zareaguje. Kupiliśmy mu kamizelkę do pływania, ale jak ubraliśmy mu w domu to nie za bardzo był zadowolony :szok:. Mam nadzieję, że tam nie będzie chciał jej ściągać. Zobaczymy jak będzie.
Dziękuję za miłe słowa o mojej suni. Jest naprawdę urocza. No i częściowo mam troszkę luzu z Chrisem. Ma się z kim bawić. Tylko muszę uważać by nie zrobił jej krzywdy, tak szaleją:szok:.
Dziewczyny mam zamiar zapisać się na Bolywood fitnes, może któraś o tym słyszała, dobre to? Muszę coś zaczać z sobą robić , bo jestem coraz większa :zawstydzona/y::szok::-(.
Narazie muszę kończyć, na 11,00 na basen. Poźniej napiszę jak było. Miłego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
hej ho!:happy:
Ja krociutko dzis,bo jakas zmeczona jestem:sorry:
A.zrobil sobie dzis wolne ,bo cos go przeziebienie bralo,zrobilismy male przemeblowanie.
W koncu udalo nam sie pozbyc tego durnego biurka w sypialni,ktorego nie znosilam:angry::crazy: bo zakupilismy laptopa,ale komp zostal tez dla bezpieczenstwa:-p:-Dco by kazdy mial dostep kiedy chce a nie czekal w kolejce;-);-)ale juz nie na biurku:happy::happy:.
pozatym jakos nam zlecial dzionek na wspolnych wyglupach:happy:.Mala przed chwila zasnela ,A gada na skypie z rodzinka ,a ja klikam do Was:happy: Jutro pewnie na basen pojedziemy,choc nie jestem do konca pewna czy wcisne sie jesz w moj stroj ,bo to 10 jest:eek::eek::eek:
Milego weekendu zycze
do spisania kobietki

Pogoda się nawet poprawiła, ciekawe jak będzie jutro, bo znajomi przychodzą na grila :-) . Jeżeli chodzi o basen to na początku Chris strasznie się bał i nie chciał nawet wejść do wody. Pożniej powoli po troszku go moczyliśmy, a na końcu to nawet już skakał do wody. Tylko trzeba było go trzymać. Jutro idę z nim znowu. A od przyszłego miesiąca chcę wykupić karnet. Wówczas będę mogła z nim codziennie chodzić na basen, a wieczorem sama ze sobą na jakieś ćwiczenia. Nawet nie wiedziałam, że z jednego karnetu mogę korzystać z basenu, siłowni i fitnesu :szok: .
Coś tutaj cicho ostatnio :eek: .

hej:-)

troszke mnie nie bylo brakło mi czasu Claudia ostro daje mi popalic ze juz czasem nie daje rady przy innych jest grzeczna a tylko sama ze mna ostaje i diabełek jej sie wlancza juz sily nie mam bo straszne fochy ma prezy sie i tupie nogami jak jej czegos zabronie :wściekła/y::sorry:

wczoraj wyprawialismy malej roczek wiec znowu przybylo jej zabawek i juz sie nie miescimy wogole w tym mieszkaniu no ale postanowilismy przez zime tu zostac jeszcze to jakos wytrzymam:sorry:

a moj D zrobil mi niespodzanke i kupil mi gekona lamparciego i terarium takie jak chcilam:tak:

jstysiak dziekuje za torcik byl sliczny i smaczny :tak:

mamatrojeczki fajnie ze sie odezwałas piesek sliczny :tak: fajny taki karnet na wszystko:tak: ja od wrzesnia zaczynam z d ciotką na fitnes chodzic bo tez musze cos zaczac robic ze soba:sorry:

dokoncze pozniej bo juz mala na mnie wchodzi i marudzi :sorry:

reklama
Cześć dziewczynki!
Przepraszam, że ostatnio Was tak zaniedbuje ale tu zawsze dużo się dzieje i niestety nie zawsze starcza mi czasu żeby napisać:zawstydzona/y::-(

Alexnow- gratulacje!!! Ale u nas wysyp ciężarówek
Natalka- ło matko:szok: Myślałam, że tylko faceci mają hopla na punkcie gadów czy innych świństw;-) Życze dużo cierpliwości do Claudii
mamatrójeczki- słodki piesek
Graziul- już pisałam na NK ale napisze jeszcze razu. Pięknie kochana wyglądasz. Gdybym wierzyła w przesądy to napisałabym Ci, że będziesz miała chłopca;-)
Ampar- jak Szymonek zniósł usypianie sam na sam z babcią?
Agaam- biedna maleńka. Adam też średnio zniósł to szczepienie. Ciesze się, że ma teraz spokój przez kilka lat.
Tyniaiwiki, Renuska- wszytskiego naj naj z okazji rocznic :tak:

U nas jak pisałam wcześniej dużo się dzieje. Odrabiam zaległości towarzyskie i albo nas ktoś odwiedza albo my się gościmy. W piątek byłam na imprezce u koleżanki i aż wstyd przyznać wypiłam całą flaszke wina:szok::-D Co dziwniejsze następnego dnia nawet nie bolała mnie głowa.:-p
Filipek od kilku dni jest u mojego brata na wsi i przypomniałam sobie czasy tylko z jednym dzieckiem.

Zmykam już bo zaraz J ma dzwonić. Pozdrawiam serdecznie

Do góry