reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej kobietki:happy:
tak wczoraj zachwalalam pogode..sloneczko..a niech to!:angry:
No ale czasem przyda sie taki dzien deszczowy jak to Doris kiedys napisala bo przynajmniej w chatce mozna wysprzatac i nie zal straconego dnia:happy::happy::happy:
AGAAM-u K wsz,oki..a czemu nie pisze...to ja nawet nie wiem:zawstydzona/y::tak:Milego popoludnia z Waszym tatusiem zycze:tak:
ALEX-to mialas pracowity dzien wczoraj..dzis pewnie czas na relax!;-)
to tyle na razie...papapa:happy:

reklama
Cześć kobietki na wstępie dziękuje za życzenia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
co za dzień pogoda do bani domek ogarnęłam i nie ma co robić chyba zrobię pranie i może coś jeszcze obiadek dawno zrobiony i skonsumowany oki nie bedę pisała byle czego więc zmykam do póżniej kobietki

hej babeczki
pogoda mi plany popsula:-((((((((((((( tak moge wyrazic moj bol:-( zamiast wesolego miasteczka, byly zakupy:-( coz mam nadzieje ze jurto bedzie ładnie:tak: jesli nie to po pracy pojde i kupie nikoli farby do malowania twarzy, bo moj rozdarciuch maly tak mnie wyprowadza z rownowai ze czasmi nie moge jej sluchac. uparta jak ojciec:wściekła/y:
roksana-ciach pieklam:-) czs przygotowania doslownie 8min + 45min pieczenia:-) chcesz przeps:-):-D

hej dziewczyny

Ja tak cicho siedze bo u mnie co chwila cos sie dzieje- imprezki, ploty, siostra w pracy wiec ja z dwoma bachorkami siedze, jeziorko itd itp. Najwazniejsze ze od poniedzialku juz bedziemy w komplecie :tak: to nad morze wyskoczymy:-) Pogoda pokrecona- ale nie narzekam bo na pewno lepsza niz w anglii a i blada nie jestem:-) Te 4 tygodnie minely tak szybko ze chce jeszcze- chyba pierwszy raz wreszcie czuje porzadny pobyt a nie bieganine. Maly zboj rozpuszczony az sie boje powrotu:szok:

Alexnow- gratulacje:tak:
mamatrojeczki- suuuuuuuuuuuper ze piszesz z nami dalej;-)
Agaam- ja az sie boje- ide na szczepienie od razu po powrocie i tyle sie nasluchalam ze:szok:
Roksanna1- my to chyba same zostaniemy z naszymi jedynakami:-D:-D:-D:-D pozdrow mojadzidzia
Graziulxxx- wrzuc jakies zdjecie bo na pewno zajebiscie wygladasz:-p:-p:tak:;-) pozdrow K
Agnieszkauk- zakupy to chyba lepsze niz wesole miasteczko, co:-p:-p;-)

Spadam bo jutro zabieram mlodych na shreka do kina na 9 rano a w nocy imprezka u znajomych i zostawiam szymcia z babcia- pierwszy raz go usypia bo tak to wychodzilam jak juz spal:szok::baffled:

Zycze wam pogody i super humorkow- teskno mi troche za anglia:tak:i za wami:tak:

Dzieńdoberek Dziewczyny, cieszę się, że mnie nie zapomniałyście :zawstydzona/y: . Pogoda do kitu, chociaż teraz świeci słoneczko. Ale i tak już padało. Nie wiadomo co z tymi dziećmi robić :wściekła/y: . Idę dzisiaj z Chrisem pierwszy raz na basen. Jestem ciekawa jak zareaguje. Kupiliśmy mu kamizelkę do pływania, ale jak ubraliśmy mu w domu to nie za bardzo był zadowolony :szok:. Mam nadzieję, że tam nie będzie chciał jej ściągać. Zobaczymy jak będzie.
Dziękuję za miłe słowa o mojej suni. Jest naprawdę urocza. No i częściowo mam troszkę luzu z Chrisem. Ma się z kim bawić. Tylko muszę uważać by nie zrobił jej krzywdy, tak szaleją:szok:.
Dziewczyny mam zamiar zapisać się na Bolywood fitnes, może któraś o tym słyszała, dobre to? Muszę coś zaczać z sobą robić , bo jestem coraz większa :zawstydzona/y::szok::-(.
Narazie muszę kończyć, na 11,00 na basen. Poźniej napiszę jak było. Miłego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
hej ho!:happy:
Ja krociutko dzis,bo jakas zmeczona jestem:sorry:
A.zrobil sobie dzis wolne ,bo cos go przeziebienie bralo,zrobilismy male przemeblowanie.
W koncu udalo nam sie pozbyc tego durnego biurka w sypialni,ktorego nie znosilam:angry::crazy: bo zakupilismy laptopa,ale komp zostal tez dla bezpieczenstwa:-p:-Dco by kazdy mial dostep kiedy chce a nie czekal w kolejce;-);-)ale juz nie na biurku:happy::happy:.
pozatym jakos nam zlecial dzionek na wspolnych wyglupach:happy:.Mala przed chwila zasnela ,A gada na skypie z rodzinka ,a ja klikam do Was:happy: Jutro pewnie na basen pojedziemy,choc nie jestem do konca pewna czy wcisne sie jesz w moj stroj ,bo to 10 jest:eek::eek::eek:
Milego weekendu zycze
do spisania kobietki

Pogoda się nawet poprawiła, ciekawe jak będzie jutro, bo znajomi przychodzą na grila :-) . Jeżeli chodzi o basen to na początku Chris strasznie się bał i nie chciał nawet wejść do wody. Pożniej powoli po troszku go moczyliśmy, a na końcu to nawet już skakał do wody. Tylko trzeba było go trzymać. Jutro idę z nim znowu. A od przyszłego miesiąca chcę wykupić karnet. Wówczas będę mogła z nim codziennie chodzić na basen, a wieczorem sama ze sobą na jakieś ćwiczenia. Nawet nie wiedziałam, że z jednego karnetu mogę korzystać z basenu, siłowni i fitnesu :szok: .
Coś tutaj cicho ostatnio :eek: .

hej:-)

troszke mnie nie bylo brakło mi czasu Claudia ostro daje mi popalic ze juz czasem nie daje rady przy innych jest grzeczna a tylko sama ze mna ostaje i diabełek jej sie wlancza juz sily nie mam bo straszne fochy ma prezy sie i tupie nogami jak jej czegos zabronie :wściekła/y::sorry:

wczoraj wyprawialismy malej roczek wiec znowu przybylo jej zabawek i juz sie nie miescimy wogole w tym mieszkaniu no ale postanowilismy przez zime tu zostac jeszcze to jakos wytrzymam:sorry:

a moj D zrobil mi niespodzanke i kupil mi gekona lamparciego i terarium takie jak chcilam:tak:

jstysiak dziekuje za torcik byl sliczny i smaczny :tak:

mamatrojeczki fajnie ze sie odezwałas piesek sliczny :tak: fajny taki karnet na wszystko:tak: ja od wrzesnia zaczynam z d ciotką na fitnes chodzic bo tez musze cos zaczac robic ze soba:sorry:

dokoncze pozniej bo juz mala na mnie wchodzi i marudzi :sorry:

reklama
Cześć dziewczynki!
Przepraszam, że ostatnio Was tak zaniedbuje ale tu zawsze dużo się dzieje i niestety nie zawsze starcza mi czasu żeby napisać:zawstydzona/y::-(

Alexnow- gratulacje!!! Ale u nas wysyp ciężarówek
Natalka- ło matko:szok: Myślałam, że tylko faceci mają hopla na punkcie gadów czy innych świństw;-) Życze dużo cierpliwości do Claudii
mamatrójeczki- słodki piesek
Graziul- już pisałam na NK ale napisze jeszcze razu. Pięknie kochana wyglądasz. Gdybym wierzyła w przesądy to napisałabym Ci, że będziesz miała chłopca;-)
Ampar- jak Szymonek zniósł usypianie sam na sam z babcią?
Agaam- biedna maleńka. Adam też średnio zniósł to szczepienie. Ciesze się, że ma teraz spokój przez kilka lat.
Tyniaiwiki, Renuska- wszytskiego naj naj z okazji rocznic :tak:

U nas jak pisałam wcześniej dużo się dzieje. Odrabiam zaległości towarzyskie i albo nas ktoś odwiedza albo my się gościmy. W piątek byłam na imprezce u koleżanki i aż wstyd przyznać wypiłam całą flaszke wina:szok::-D Co dziwniejsze następnego dnia nawet nie bolała mnie głowa.:-p
Filipek od kilku dni jest u mojego brata na wsi i przypomniałam sobie czasy tylko z jednym dzieckiem.

Zmykam już bo zaraz J ma dzwonić. Pozdrawiam serdecznie

Do góry