reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ostatnie spotkanie trwalo 3 godziny,spotkalysmy sie o 12tej i po 3 wyruszylysmy do swoich domkow.:-)
No to moze w srode,tak jak bylo ustalone na pocztku??
KAROLINA- Z Centrum do lister parku wiem ze jezdza autobusy nr.622 623 626 i inne ,ale znam tylko te numery:-)

reklama
hihi to ja w takim razie moge sie umowic z kama,bo my obie teraz w polsce stacjonujemy;-)faktycznie pogoda jakas niepolska:baffled::baffled: powolutku probujemy sie tutaj ogarnac,ale co u siebie to u siebie.dziwne nawet w polskich urzedach czuje sie nie swoja:baffled: i oczywiscie przygoda z polska biurokracja zaczela sie srednia:dry:czasami patrze i w kurzam sie jak dziadkowie rozpieszczaja malgo,ale nie mam jakos sily im przeszkodzic, w koncu maja go tylko na chwile:tak:hihi a moj nathanek chyba ma wlasnie tzw skok rozwojowy, bo zaczal wyczyniac niestowrzone rzeczy:-) trzymajcie sie cieplutko angielskie mamuski

hej mamuski
Mowilam wam o tym Bowlling Parku ze mam zamiar sie wybrac i sie wybralam dzisiaj polecam wam go bo jest super, duzy park, alejki, kawiatki plac zabaw dla dzieci -nawet Michas sie pobujal a najlepsze jest to ze nie ma w nim ludzi - spotkalam moze z 5 spacerowiczow ;-) super sie ciesze ze mam juz gdzie uderzac na spacery, obok widzialam jakis stary cmentarz wiec moze jutro tam poleze ale to juz z bratem bo sama jakos tak sie boje hehe
Widze ze wiekszosc miala nocki nie za fajne ja tez tak srednio, michas z tymi zabkami i goraczka wiercil sie a o 2 usiadl w lozeczku i sie zaczol bawic :rofl2: poszlam z nim na spacerek wczoraj tak jak mowilyscie i pomoglo maly sie wyspal spokojnie i goraczka spadla ale na wieczor nie obeszlo sie bez czopka na uspokojenie
jesli chodzi o spotkanko mi tez to obojetnie byle by Michas mial ok dzien :) i oby zab juz byl przebity :-):-D
Kasia8118 wroce jeszcze do biletow ryanair - ja latam tymi liniami i powiem ci ze ceny zmieniaja sie tam co tydzien skacza w dol i w gore -trzeba obserwowac
byla dzis u nas HV "maly" wazy 9100 dostal torbe z prezentami w tym ksiazeczki bajki paste i szczoteczke kubek wiec milo nam sie zrobilo :-D;-)
stronka z radiem rewelacja zaczne puszczac Malemu moze przestanie sie gapic w tv chociaz jego to tylko reklamy interesuja :)
ok lece zrobic cos na obiad i pozniej na zakupy

magde - fajne to radyjko :-) nie musze juz ciagle zmieniac plytek i sobie spiewamy z Kubusiem i tanczymy, a niektore piosenki to slyszalam ostatni raz jak jeszcze sama bylam dzieckiem :-)

karolina - Traveline Yorkshire Journey Planner : Unsupported Browser - tutaj mozna znalesc polaczenia skad chcesz jechac dokad, jeszcze 625 jezdzi i 680 (ale do niego nie da sie wsiasc z rozlozonym wozkiem)

kasiek - to nastepnym razem moze bedzie tam spotkanie :-)

A ja sie rozkladam pomalu i mi sie chce plakac. Jakas grypa chyba mnie atakuje :wściekła/y: Mam goraczke i wszystko mnie boli. Wiec nie wiem czy sie pojawie na spotkaniu, mam nadzieje, ze mi przejdzie. Zwlaszcza, ze we czwartek wyjezdzamy. Z dobrych rzeczy to udalo mi sie kupic dzis stroj kapielowy :-)

Idę dziewczyny na zakupy z małym bo w domu nuda jak cholera a mój mąż zjadł obiad ,umył naczynia i szybko uciekł spac do pokoju małego żeby wymigac się od spaceru bo straszny z niego leniuch jeżeli chodzi o spacerowanie lub markety to unika jak tylko się da.Trudno czeka mnie standardowy spacerek z moim małym facetem.

czesc dziewczyny
nie pisze bo nie mam czasu - sorki, pozatym tyle piszecie ze nie nadarzam z czytaniem , wiec nie wiem o co chodzi na chwile obecna.
Jestem wykonczona , bo Szymon mnie wykacza nockami, budzi sie zrywa , przez te zabkowanie. Mam juz dosyc . Jak zasnie ja nadrabiam zaleglosci w domu i tak wkolko.
Pozatym na wszystko reaguje placzem i chce wszystko zalatwic na ryk , a ja czasem nie wytrzymje i mu pozawlam. Wiem ze zle robie ,,ale nie mam sily czasami.
No koncze papa i do milego spotkania.
Kochane ja sie piesze na spotkanko, oby tylko pogoda dopisala. Piszcie o ktorej . no i czy napewo sroda?
papa pozdrawiam

Sylwia.m jak lubisz tak cmentarze to zapraszam do mojego domku na kawę a po możemy isc na cmentarz który mam za rogiem mojego bloku.Dobrze że widok mam z innej strony.Na szczęście z okien widzę tylko zieleń.Bo widoku cmentarza to bym chyba nie zniosła.

reklama
no czesc sluchajcie widze ze zostajemy przy srodzie moze byc jak dla mnie i nawet dziennie az do znudzenia heheh mysle ze tak na godz 13 bo do centrum daleko na pieszo hehe bo niestety zabraknie mi na bilet hehhe ale dam rade hehehe a to tak samo listen park czy centrum bo juz sie gubie przy was hehehe i na cmentarz tez by bylo wesolo hehehe ja aly dzien sie nudzilam bylam sie zrelaksowac na solarze hehe a u gp o tak sie naczekalam ze szok pierwszy raz tak dlugo tyle ludzi bylo ale co najsmieszniejsze u samego gp bylam moze jakies 5 min heheh .teraz czekam az mala mi zasnie i czeka mnie goraca kompiel oj i oby ta nocka byla spokojniejsza i przespana pozdrawiam i spokojnej nocki :)

Do góry