reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny.
Co do srodowego spotkanka to nie wiem czy bede na 100%:sorry2::sorry2:. Okazalo sie, ze moj maz ma tego dnia wizyte kontrolna w szpitalu i bedzie potrzebowal samochodu:baffled:. Moze sprobuje dojechac autobusem, bo chcialabym sie z Wami zobaczyc zanim wyjade, ale musicie mi pomoc i podac mi jakies numery autobusow, ktore kursuja z petli w Bradford do tego parku:blink:. Moze by mi sie udalo jakos do Was dotrzec:tak:.
Ja tez sie bardzo nudze w domu i nic mi sie nie chce. Kazdy dzien wyglada tak samo i juz mnie to strasznie przygnebia:-(.Posprzatac, ugotowac, isc na spacer itd itp. Pogoda dzis calkiem calkiem, ale zawsze pozostaje problem gdzie sie ruszyc?:baffled::dry: Ja tak jak Kasia.j zyje od weekendu do weekendu:dry:.

Kasia.j- ja tez jak widze te biedne maluszki bez skarpet, to az mi sie robi zimno. Co prawda staram sie tez troszku hartowac mego zucha, ale to co robia Angole nieraz strasznie mnie przeraza:szok:.

Niunka- co tam u ciebie? nie odzywasz sie ostatnio. Bardzo Ci dziekuje za sobotnia goscine i pyszne jedzonko:tak::-):-). Bylo bardzo milo:tak:. I chyba chlopaki sie polubili:tak:.

Kama- fajnie, ze do nas zagladasz. Nie martw sie pogoda napewno sie wkrotce poprawi i nie bedziesz sie nudzic:tak:.

Kasia8118- Moj maly tez potrafi ostro rozrabiac jak tylko rano wstanie. Jest wypoczety i rozpiera go energia. Oczywiscie w przeciwienstwie do mamy, ktora rozbudza sie dosc dlugo przy swojej porannej kawie:baffled::-D. Wspolczuje Ci tego wstawania w nocy. Nie sadzisz, ze Twoj brzdac jest juz za duzy na nocne dokarmianie i takie pobudki? Polecam Ci ksiazke "usnij wreszcie".
Mi ona pomogla rozwiazac wiele problemow ze spaniem Gabrysia dawno temu, wiec polecam.

U mnie na obiad kurczak po chinsku z ryzem, zrobiony juz wczoraj:-). Chociaz jeden problem z glowy:-D.

Buziaczki

czesc dziweczyny wiecie co normalnie jestem dzis padnieta moja mala wywinela nam dzis w nocy numer i odechcialo jej sie spac o 2 w nocy az do 7 rano myslelismy ze padniemy na pysk nie mam sily na nic jestem padnieta nie wime co jej sie stalo norlanie staralismy sie ja uspac a ona oczy wielkie i zaczela sie smiac z nas heheh mowie wam masakra ostatnio tak mi sie budzi co jakis czas w nocy i czuje sie jak bym miala noworodka ale ta dzisiejsza nocka to byl juz szczyt wszystkiego oki spadam bo jeszce dzis do lekarza musze isc a czeka mnie sprzatanko gotowanko pozdrowionka .

acha co do spotkania ktos tam mowil ze ma byc brzydko i ze w czwartek ma byc ponoc lepiej wiec jak nie chcecie w takie zimno to zawsze mozna przelozyc na czwartek ale to od was zalezy tak wiec czekam na wasze zdanie i nie chce slyszec mi to obojetne heheheh tylko jak komus nie pasi to niech szczerze pisze :p pozdrawiam

Karolina dzięki za rade.Jak znajdę wieczorem trochę wolnego czasu to zobaczę co ciekawego piszą na tej stronie internetowej co mi podałaś.Każda rada może byc użyteczna.Jeżeli chodzi o małego to nie zawsze jest głodny w nocy no chyba że ostatni posiłek kiepsko zjadł a tak często bywa bo od pewnego czasu ma jakieś fochy.Najgorsza to jest pora obiadowa bo nie lubi mięsa w żadnej postaci.

Myszavik jeżeli chodzi o spotkanie to ja cały czas jestem na tak.To ja wczoraj pisałam że pogoda w środę lipna.I dzisiaj znowu sprawdzałam i to samo pokazują.Lepiej ma byc w czwartek to zależy jak reszcie pasuje.Ja piszę się na każdy jeden bo w domu i tak nuda.Niech reszta zdecyduje.Jak komu pasuje.Poz

MAGDE-Ta stronka jest super:-):-):-)tylko szkoda ze ja nie mam stalego lacza:-(,bo bu moglo grac caly dzien:tak:

A co do spotkania,mi to tez jest obojetne czy sroda czy czwartek,oby nie piatek,bo ide z Kuba do astma clinic.A co do pogody,to wiecie ze te prognozy sa rozne,nigdy 100%.Wiec jakby padalo mozna gdzies isc usiasc i sobie pogadac:tak:

reklama
Ja właśnie wstawiłam obiad.Mały już wstał i trochę zgłodniał a mąż będzie za jakieś 20minut w domu to sobie zjemy wszyscy razem jak normalna rodzina.Jeżeli chodzi o pogodę to faktycznie często się nie zgadza szczególnie ta z polskiej strony Bradford 24.A ile trwało wasze ostatnie spotkanie w parku bo muszę jakoś to wszystko sobie zaplanowac.I o której ma byc?

Do góry