reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam w ten sloneczny ,mam nadzieje caly dzien i nie tylko dzien:-)Od razu czlowiekowi jakos lepiej .Kupilismy wczoraj bilety z wroclawia do doncaster za Ł65 cala nasza trojka z laczna waga bagazy 94 kg:-):szok:
sylwiam-termin mam na 17 stycznia ,tydzien po urodzinach Dominika i 1 dzien po urodzinach Grzeska:-) W styczniu zawsze jestesmy splukani ,najpierw swieta a pozniej te imprezy urodzinowe ,nie wspominajac o rachunkach :-D
Dobra biore sie za obiad i ruszymy na spacer .

Hello babeczki!!!
Ja tak na chwilkę się przywitać wpadłam i zaapelować do agamm,że zostawiłam telefon:szok: jejku,teraz nie będę miała kontaktu z b:-( Ty to rozumiesz prawda,więc domyślasz się co ja czuje :zawstydzona/y::-D:-D B przyjedzie ok 17 po niego ok??będzie ktoś w domu?? I bardzoo dziękuje za gościnę,było miło wypić poranną kawusię w tak miłym towarzystwie;-):tak: szkoda widzisz,że nie potwierdziłam bo by i Kasia wpadła no ale jeszcze się nadarzą okazję na większe zloty;-) To tyle spadam obiadek przygotowywać....zupę widmo:-D nie mam pomysłu wcale...

Ania-pantofel był nijaki...czarny lakierowany babciny:no: więc by się nie nadał:-D

Katarina ja wlasnie wrocilam do domku i zauwazylam Twoj tel. Spoko niech sie laduje a jak B przyjedzie to oddam naladowany chociaz:-p
Bede w domku wiec spoko niech przyjezdza:-)
I jeszcze raz dziekuje za towarzystwo i mile pogaduchy:tak::tak:
A teraz tez ide szykowac obiadek Papa

Melduje sie i ja drogie kolezanki:-);-)
ale cichutko tu:szok: no ale nic dziwnego taka ladna pogoda sie zrobila:happy2:
My tez wlasnie na dworze bylysmy,na kocyku polezec:happy2: tzn.ja lezalam a mala biegala za pilka z malym kolezka:-D A zaczyna juz nam coraz wiecej slow mowic ,wiec jest wesolo:-D
AGAAM-sorrki i zaluje ze nie moglam byc,ale mam nadz ze rozumiesz:tak: u mnie raz lepiej raz gorzej:baffled: a wrecz czesciej teraz gorzej:sorry2::dry:
ROKSANNA,RENUSKA-jeju dziewczyny co Wy z ta grzybowa i pierogami:szok::szok:chcecie zeby mi jezyk ucielk:szok::-D:-D
Tez nie mam pojecia co na obiad :confused::confused:niestety u mnie sama zupa nie przejdzie,bo moj twierdzi ze zupa to do picia jest a nie obiad:szok::szok:;-):-D ale mam w zanadrzu veggieburgery,to chyba zaserwuje:happy2::happy2:
pozatym u nas nudy...mala balagani a ja nie mam sily sprzatac:szok::-D
Tatulek pracuje,bo mnostwo wydatkow teraz,trzeba by jak najszybciej skonczyc ten nieszczesny remont w Pl,bo chcemy wystawic mieszkanie do wynajecia..troche mam obawy ,bo to wiadomo na jakich lokatorow sie dzis trafi:confused::szok::szok:no ale coz,moze bedzie oki:tak:.
Tesciowa nas odwiedzi na pocz sierpnia:-)to Natalka sie troche z babcia pobawi,ostatnio sie widzialy w listopadzie..no ale moze my wczesniej jednak skoczymy do niej:happy2:
dobra dziewczynki,nie klei mi sie jakos to pisanie:baffled:;-):-D moze potem sobie cos przypomne,zjem i chyba sie poloze:happy2:
RENUSKA-znam ten bol;-);-);-);-)

hej

Ja dzisiaj nie dalam rady sie wyszykowac na spotkanie bo wstalam o 8.30:tak: Hurra:tak:
Tzn nie ciesze sie ze nie pojechalam do agaam ale ze sie wyspalam:-) Co prawda na szymona lozeczku bo o 4.30 kazal mi wstac i sie uspic u siebie no ale zawsze to 8.30:tak: Plus do tego ta pogoda i jestem w siodmym niebie:-)

Dzieki dziewczyny za opinie w sprawie tel i internetu- chodzi mi przede wszystkim o to czy wam dobrze internet smiga:confused: Bo ja przez 5 lat nie mialam ani razu problemu i nie mam tylko mnie wkurzyli:wściekła/y: A ja to taka zolza jestem ze juz nie potrafie im zaufac:tak:

Graziulxxx- fajnie ze babcia przyjezdza. Ja juz sie tez nie moge doczekac 4 lipca jak moja mama przyjedzie- caly czas cos planuje:tak::cool2:
Renuska- no wlasnie widzialam te smieszne ceny:szok: Ja tez zakupilam jeszcze tylko dla artura musze:tak: Tylko mysle na kiedy go tam do mnie wkrecic:-) :cool2:
Sylwiam- w jakim sensie virgin bleeeeeeeeeee:happy2:

Moje chlopaki na dworze w pilke graja caly czas slysze hihranie szymona:-D:-D:-D

Heloł:-)

pogoda dzisiaj niczego sobie, ja trawę kosiłam i zamiatalam podjazd i jestem skonana:szok: Do tego jakieś przeziębienie mnie zlapało i czuję się jak wywłoka:baffled: Poszłabym spać ale niedługo mój pan i władca wraca i trzeba go posilić:-D

Agaam, Katarina dobrze że chociaż Wam dwóm udało się spotkać:-)
Ampar, oj Ampar ja ze sto razy opowiadałam tą historię:sorry2: ale niech Ci będzie opowiem jeszcze raz. Mieliśmy neta z virgin chyba 10 miechów i pewnego dnia poprostu zanikł. Dzwoniliśmy do nich kilka razy oni przekierowywali to inżynierów za 1Ł za minutę:szok: Powiedzieli niby że jak okaże że to z ich winy nie ma neta to zwrócą nam kasę. Tam byli jacyś debilni kolesie którym po 10 razy trzeba było literować nasze nazwisko i adres aż kasa na koncie się skończyła zanim zdąrzyliśmy powiedzieć o co nam chodzi (specjalnie ładowaliśmy za 10 wcześniej). No i to trwało i trwało, neta nie mieliśmy ale rachunki nadal przychodziły, więc przestaliśmy placić. Zadzwonili i powiedzieli że jak uregulujemy rachunki to oni przyślą nam inżyniera do domu i będziemy mieli 3 miesiące za free. Zapłaciliśmy ale nikt nigdy nie przyszedł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Potem więcej już nie płaciliśmy:no: Przeprowadziliśmy się potem do domu w którym wcześniej mieszkała nasza koleżanka, oni mieli virgin i wyjeżdżali do Polski więc ja poprosiłam żeby nie zamykali konta i my dalej będziemy opłacać rachunki na ich nazwisko. Wszystko było ok przez rok. Raz zapomniałam zapłacić rachunku, jak się zorientowałam to od razu przez tel zapłaciłam a internetu już mi nie włączyli:wściekła/y: Zadzwoniłam kilka razy i oni koniecznie próbowali naprawiac usterkę przez tel. Mówiła mi po angielsku co ja mam włączyć a ja miałam polskiego windowsa więc kompletnie nie wiedziałam o czym ona do mnie mówi. Poprosiłam o inżyniera do domu, nie przysłali więc zerwałam umówę podając się za koleżankę:wściekła/y:
Nigdy więcej nie chcę mieć nic wspólnego:no:

Hej u mnie w końcu cisza dzieciaki już śpią a ja ciesze się spokojem i ciszą :tak:.
katarina wielka szkoda że nie odezwałaś się rano na forum:-(.Gdybym wiedziała że jezdziesz do agaam to tez bym zawitała:tak:.A tak mnie korciło zeby zadzwonic do Ciebie i się zapytac czy jedziesz:cool:.Ale stwierdziłam ze skoro się nie odzywasz na forum to pewnie się nie pojawisz na spotkaniu:dry:.No nic moze innym razem:tak:
Renuska super tanie bilety udało CI się kupic a na jaki miesiąc?Bo lipiec to chyba raczej drogi:confused:.
sylwia.m to się ostro dzisiaj rozpisałaś :tak::-D.
Nic uciekam :-)

Czesc:-)
Ja juz meza pozegnalam,ciekawe na jak dlugo:confused:moze na 4 dni a moze na 3 tygodnie:shocked2:u nich nic nie wiadomo:baffled:

AGAAM-a Ty juz spakowana??ale masz fajnie:tak:

KATARINA-to dobrze ze o Wikitorii nie zapomnialas:-D;-):-p

GRAZIUL-to jak tesciowa przyjedzie ,to sobie odpoczniesz przynajmniej:tak:Fajnie masz pod domem z ta trawka,duzo miejsca jest i chyba nie ruchliwa tam jest ta droga,co?

ANIA81812- i jak Filip?jeszcze zostaje w domu?
A z ta praca J to szkoda gadac:cool2:zmieniali mu 3 razy,najpierw mial wrocic po 4 dniach i juz tutaj jezdzic codziennie,potem ze zostaje juz do koncaw Norwich,czyli jakies 3 tygodnie,ale ma juz wrocic tam w poniedzialek,a potem ze ma wrocic w wtorek......:wściekła/y:

RENUSKA-to u Nas taki ciezki jest grudzien 3 solenizantow,mikolaj i gwiazdka:-D:-D

Dobra ide z sie z Kuba troche pouczyc,ferie sie skonczyly i laba sie skonczyla:-D:-D

reklama
hej :-)

my dzis byłysmy w parku na placu zabaw i na spacerku :-) i jakos dzien zleciał;-)

ale dziwnie bez seriali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

doris oj wspolczuje z ta praca J :-( oby juz nie dlugo sie to skonczyło i dali mu cos blizej domu;-)

renuska ale wam sie udalo kupic bilety my niestety nie mamy takiego szczescia i zaplacilismy 300 f w dwie strony :dry:

ampar no to pospałas :cool2:\

dziewczynki co trzeba zabrac jak sie jedzie zalatwiac paszport dla dziecka bo my jedziemy w piatek tylko nasze paszporty i akt urodzenia dziecka czy cos jeszcze ? a i to prawda ze malej nie musimy brac ? bo jak nie to dam ja mojej mamie bo po co ja targac:sorry2::confused:

Do góry