reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

roksanna -tez mam dzisiaj grzybowa ,i smaka mi narobilas na pierogi ,uwielbiam:tak:
ampar -moj dominik tez przylepa ,ale nie az tak ,jak nie mam juz sil daje mu katalog lego albo argosu i mam spokoj :sorry::-)
doris -domin jeszcze nie chodzi do przedszkola ,ale co sie dziwic mamy ang.tv i na co dzien dominik bawi sie z angielskimi dziecmi
A mi zaczely hormony wariowac :wściekła/y:w piatek plakalam ,ze chce do pl wracac ,ale juz w sobote bylo w porzadku.Jeszcze 7 miesiecy przede mna przecierz ja zwariuje :hmm:

reklama
Witam wieczorkiem!

Do lekarza jednak nie poszlismy bo lekarka jednak nie przyjmowała i nie było już miejsc:wściekła/y: No ale póki co jest dużo lepiej. Faszeruje Filipa lekami przywiezionymi z Polski i może obędzie się bez wizyty u lekarza. Dziękuje za wszystkie życzenia dla Filipka. Pomogły:tak::-)

Doris- a ja myslałam, że J już jest z Wami na stałe:confused: Ale widze, że w pracy zmieniają co chwilkę zdanie:eek:
Ampar- i jak ciacho było? Pewnie znowu zjadłaś 2 paczki pączków;-):-D:-D:-D
Katarina- chociaż fajne były te buty?:-D:-D:-D Oj jak ja bym chciała żeby mi się włączył taki motorek bo dziś ze mnie straszny kapeć. Miałam nawet nie robić obiadu ale w końcu zlitowałam się nad chłopakami:sorry:
Kasia8118- a dokąd ta wycieczka? Super sprawa z tymi atrakcjami dla dzieciaczków. Na pewno Krystian będzie się świetnie bawił
Sylwia- co u Ciebie? Znowu ostatnio umilkłaś:-(

Idę poczytać książkę. Siostra mi przywiozła nową Grocholi. Jak przeczytam to mogę użyczyć.
Pozdrawiam

hej

Dziewczyny mam szybkie pytanie. Te dupki z bt mi nie wlaczyly jeszcze telefony i chce podpisac umowe z kims innym. Dajcie cynka odnosnie talk talk albo virgin:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ania1218- ciasteczka byly- jedna paczka:-D:-D;-)
Renuska- z katalogiem argosu jeszcze nie probowalam:-D:-D Gorzej jak sobie zacznie skladac zamowienia;-)

A co sie stalo z m jak milosc:confused::confused:

czesc kobietki ja dzis praktycznie w domu nie bylam musialm jechac do banku i oplaty porobic i wiki zazyczyla sobie zabawke i zdecydowala sie na taki komplecik z argosu z farbkami kredkami mazakami i roznosicami w srodku bo bardzo lubi rysowac:tak::tak::tak:
a jak przyjechalam to wzielam sie za barszczyk i pierogi zaraz musze ja polozyc spac i czekam na P bo jeszcze nie wrocil:tak::tak::tak::tak:
ampar z talk talk odradzam a moze zadzwon do nich jeszcze raz i powiedz ze jak dzis ich nie bedzie to rezygnujesz ile bedziesz czekala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
udanego spotkanka jutro kobietki

hej :-)

a ja caly dzien lenia mam :dry: jak D wstał to wyciagnol nas na dwor bo chyba bym caly w domu siedziala :zawstydzona/y: ale opłacało sie z nim wyjsc bo pochodzilismy po miescie i kupiłam sobe jeansy :tak::-) od razu humorek sie poprawil :tak:te chłopy czasem mysla :-D

a Claudia przed kapaniem zrobiła siusiu na nocniczek :szok: zdziwliłam sie bo stoi w łazience a nie sadzam jej jeszcze tak tylko przed kapaniem jak woda sie jej jeszcze nalewa a ona jest gola zeby wrazie co zrobila tam zawsze sie tylko bawila ta spluczka albo krecila papierem a dzis slucham a tam muzyczka patrze a tu siusiu :-D

dziekuje dziewczynki za gratki dla małej:-)

ampar na wspolnej tez nie bylo i majki tez nie juz chyba przerwa wakacyjna :wściekła/y::-( my mamy virgin ale nie wiem co i jak bo D sie tym zajmuje :sorry:

agaam mnie niestety nie bedzie :-:)zawstydzona/y:

katarina no tak Wiki to Wiki zawsze cos musi zrobic ciekawego :-D

kasia8118 fajne z ta wycieczka zawsze jakas atrakcja dla Krystianka :tak:

sylwia co u Ciebie ? wszystko ok ??

dobra ide myju myju pozniej jeszzcze moze zajrze ;-)

Hej:-)

dzięki za troskę, u mnie wszystko ok, leń pospolity mnie ogarnął:-D

Dzisiaj miałam wojnę z moją córcią. Znudziło się jej zasypianie w łóżeczku i ryczy w nim jak szalona. Przedwczoraj po dwóch godzinach ja się poddałam i wzięłam ją do siebie, zasnęła od razu, wczoraj była baaaaardzo zmęczona i zasnęła od razu u siebie a dzisiaj powtórka z rozrywki:wściekła/y: Jak ją wzięłam do siebie bo nie chciałam żeby obudziła Marcela to wkładała mi palce do nosa, ust, oczu, gdzie popadnie aż się wkurzyłam i spowrotem wsadzilam do łóżeczka. Wkońcu padła.....zołza mała.

Ampar
ile ludzi tyle opinii, ja mam złe wrażenia z virgin, dwukrotnie się na nich sparzyłam a teraz mamy talk talk i póki co jest ok. Myślę że nie ma co sugerować się jak jest u nas bo to może się w każdej chwili zmienić. Pamiętam jak Ty bardzo polecałaś bt:sorry2:

Agaam i'm sorry ale mnie nie będzie u Ciebie jutro.

Natalka gratki dla malutkiej za pierwsze siuśki na nocnik. Moja nie usiedzi ani sekundy:no:

Ania1812 zdrówka dla Filipka.

Renuska a na kiedy Ty masz termin??

Mojadzidzia, Roksanna a ja przegapiłam wczoraj tą giełdę:wściekła/y: bylam pewna że klolejna jest w lipcu i że mnie nie będzie więc sobie tego nie zakodowałam:-(

zimno mi....gdzie to lato:wściekła/y:

Hej kobietki ja wpadłam się zapytac czy ktoś jutro będzie u Agnieszki na kawce?Bo ja się wybierałam ale nie wiem czy jest jej sens d..zawracac skoro nikogo innego nie będzie:confused::confused:.Nie żebym nie chciała :sorry:.
Jeżeli chodzi o tą wycieczkę to w sumie będzie tylko taka przejażdżka pociągem,ale Krystian i tak bardzo się cieszy zawsze to jakaś frajda dla dzieciaków:tak:.Tym bardziej ze to jego pierwsza wycieczka z dziecmi z przedszkola:tak:.
ampar3 ja Ci nic nie doradzę bo ja też mam w BT :sorry:.

Hej babeczki
agaam Ja nie Wiem jeszce czy będe ,bo mam dzisiaj kolejną ekipe,jak szybko sie uwina, tak jak poprzednio:tak: to napewno zawitam;-)gorzej jak nie:-(
Ampar jeszce raz dzieki;-)a co do Vigina moge sie tylko wypowiedzieć, mam 3 lata i jest ok;-)
Sylwia m. Mojadzidzia,natalka Ale fajnie ze dziewczyna sie juz łaziorek włancza
Dominisia trzymam kciukasy:tak:
jednak nie popisze wiecej czasu spedzam w toalecie .Pisze te pare zdań juz 30 min
pózniej zajze zycze słonecznegoooooo dnia

Hej Babeczki ja tylko na chwilke zobaczyc czy cos sie rozwinelo apropos spotkania u mnie.
Z tego co sie dziewczyny zglosily to ma byc Kasia8118 katarina mowila ze bedzie ale jeszcze nie potwierdzila do konca no i jstysiak ktora jeszcze nie wiem czy dotrze wiec... dajcie znac ja caly czas w domu i jak cos to czekam na chetne:tak:

reklama
Witam dziewczynki w ten słoneczny poranek:tak:.
agaam nie wiem co mam zrobic z tym spotkaniem u Ciebie :baffled::confused:.Z tego co widzę to chyba się nie odbędzie:sorry2:.No nic może innym razem ja chyba też dzisiaj nie dotrę bo nie chcę Ci gitary zawracac sama jedna:sorry2:.Nic idę się ubrac luknę tu jeszcze za pare minut jak cos się zmieni to może zdecyduję sie ruszyc dupsko i przyjechac:happy2:.Mam nadzieję ze sie nie obrazisz :sorry2:.

Do góry