reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej laski ale pogoda szkoda gadac:wściekła/y:.Oli śpi a Krystian ogląda bajki więc jest chwilowa cisza:tak:.Ale niestety chłopaki obudzili się dzisiaj bardzo wcześnie i średnio się wyspałam:dry:.Krystian wstał juz po 5 i władował sie do Oliviera łóżeczka i juz dupa spac dalej nie mogłam bo musiałam czuwac żeby czegoś nie wywinął bo to nigdy nie wiadomo co takiemu trzylatkowi przyjdzie do głowy:sorry2:.A i zapomniałam wam się pochwalic ze Oli od jakiś dwóch tygodni nie pije mleczka w nocy:tak::-).Spora to dla mnie ulga :tak:.Mam nadzieję że nic się już nie zmieni w tej sprawie:sorry2:.
natalka wydaję mi się że nie potrzebnie zapłaciłaś za przewóz wózka bo to przysługuje dzieciom za darmo:sorry2:.Chyba że bierzesz dodatkowo jeszcze łóżeczko lub fotelik :tak:.
Nic uciekam bo Oli się obudził:tak:.

reklama
Cześć dziewczyny
Ja też mam wolne, bo mój wielbłąd pojechał z rzeczami do nowego domu. Naprawdę naszykował sobie masę rzeczy. Czasami się dziwię skąd on bierze siły żeby tak na to drugie piętro to wszystko pownosić. W ogóle to jestem przerażona bo on to wszystko tam zawozi w torbach, tam wyrzuca i .....
Tak sobie pomyślałam, że może na początek spotkania ja się z Wami zobaczę. Doris faktycznie się z Wami ostatnio nie widziałam dawno. Jaki macie plan? Trochę dycham i gardziołko mnie boli ale może uda mi się wydusić słowo jakieś. Dalej nie będę szła.
Kasia8118 o 5 rano. Matko skąd te dzieci czerpią energię, ja też poproszę.
Natalka ja też latałam dużo razy z małą Mati i nigdy za wózek nie płaciłam.

Dziewczyny mam ważne pytanie, gdzie ja kupie firanki??????????????????

Hej:-)

Dziewczyny ale ja się cieszę z tego wyjścia, czuję że gdyby nie to to chyba zwariowałabym z moimi dziećmi dzisiaj:szok::szok: Ich łobuzerstwo osiągnęło chyba apogeum:wściekła/y::wściekła/y: Mam przynajmniej nadzieję że nie czeka mnie już nic gorszego z ich strony. Marcel jest złośliwy i wogóle się nie słucha a Olivia "chodzi" i broi. Teraz nastała chwila ciszy bo zainteresowali się bajką, ciekawe na jak długo.

Roksanna fajnie że przyjdziesz chociaż na chwilę. Spotykamy się o 17 pod chińczykiem chanotai (czy jak to tam się nazywa;-))
Śniło mi się dzisiaj że pomagalam Ci przewozić ostatnie rzeczy ze starego mieszkania i szorowałam Ci kafelki w nowym, Ty byłaś w 16 tygodniu ciąży i miałaś fajny widoczny brzuszek i ja Cię po nim głaskałam:-D
Ja firanki kupowałam w Dunmill na bd4, ale są też na ebayu:tak:

Kasia8118 gratulacje dla Olivierka, wierzę że jest to dla Ciebie ogromna ulga jak nie musisz biegać i przygotowywać mleka.
I nie ściemniaj nam tu że zakupy musisz dzisiaj, możesz przecież jutro:-p

Graziul jakby co to weź Nati a potem Twój ją odbierze;-)

Olivia już znudziła się oglądaniem bajek, zaniosłam ją spać. Marcel właśnie wyje bo lecą reklamy zamiast bajek.......ratuuuuuuunku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sylwia.m masz racje że zakupy mogłabym na ścisłe przełozyc na jutro ale ja licze że jutro albo w poniedziałek będzie ładna pogoda i ruszymy gdzieś za miasto i chcę miec już dzisiaj z głowy zakupy,prasowanie,pranie itp..A po za tym kiepski mam nastruj mało towarzyski :sorry2:.

czesc wszystkim my juz po szkole ja kawkuje a wiki na dole bajki oglada
kasia biedny Krystianek:-:)-:)-:)-(
roksanna ja firanki widzialam w rengu i w wielkim morissonie chodzi mi o ten targ taki do wygory do koloru
skoro tak drazyli ten temat o ciazy to moze Sylwii sen sie spelni:-D:-D:-D:-D
natalka mi tez sie wydaje ze nie powinnas placic za wozek :-:)-(chociaz w niektorych przelotach trzeba placic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ampar no pewnie ze fajna sprawa dzieci sie wyszaleja a ja mam chwile spokoju:tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

hej
SYLWIA-spoko ,obejdzie sie bez zabierania Natki jednak:tak:;-) A.bedzie wczesniej i mnie podwiezie ,takze bede mysle na czas:-)wspolczuje apogeum:-(moja tez wlasnie spazmuje bo ja polozylam do kojca zeby sie zdrzemnela i wyje jak maly kojot;-):-D:-D
ROKSANNA-co do firan to ja powiem jesz.TG HUGES,B&M(ja tam malej kupowalam firanki i zaslony do sypialani):happy2:a co do spotkania to dawaj kobieto,ja tez tylko do chinola sie wybieram,pub to juz nie dla mnie za stara jestem;-):blink::blink::-D:-D:-Dale pojemy sobie pogadamy bedzie git!!!:happy2::happy2::happy2:
jeju ale strasznie placze jakby ja ze skory obdzierali:szok::szok::szok:nie chce sac a potem pada na fotelu w ubraniu o 6 i klops:szok: spi bez kolacji nieprzebrana:tak:

Czesc mamusie!
wpadlam sie tylko przywitac ;-) przylecialysmy wczoraj w nocy i dzisiaj odsypiamy Powiem tylko ze urlopik udany i wypoczelam sobie,az mi sie nie chcialo wracac do Bradford :-p pozdrowionka dla was dziewczynki!!!

reklama
Hej:-)

MOJADZIDZIA-Witaj z powrotem:-):-DA jak Nadia sie zachowywala??dobrze??

KASIA8118-wpadlam na genialny pomysl,jak Ty nie chcesz isc z dziewczynami to Ja Ci podrzuce moje dzieci i sie z Nimi wybiore,co?:-D;-):-p
Gratki dla Oliviera:-)szybko mu poszlo:tak:
Pociesze Cie ze ja mialam dzisiaj pobudke,nie o 5 ,ale o 6 i to jaka glosna,bo jeszcze oczu nie otworzyl a juz zaczal ryczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziwak jeden:shocked2:

ROKSANNA-fajnie ze dzisiaj bedziesz,ale mnie nie bedzie:-:)-(i znowu sie nie zobaczymy:eek:
Firany tez widzialam w kirgate na tej starej hali,ale najladniejsze jakie widzialam to tam gdzie Sylwia pisala:-)

A ja dzisiaj dostalam list ze szkoly ,David pojdzie od wrzesnia do przedszkola:-)jejku jakos sobie nie moge tego wyobrazic:no:David i przedszkole:sorry::sorry2::dry:

Ostatnia edycja:
Do góry