reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

:-)witam popoludniem
my juz po zakupach,takze najgorsze z glowy,bylismy dzisiaj z ciekawosci w Patsonie i teraz tam na gorze sa rurki o gofry te co byly na bd7:wściekła/y::wściekła/y:no i wedlina krojona ma byc,konkurencja dla piknika:-D:-Dja juz wyprałam firanki i powiesiłam,musze poszukac serwetki do koszyczka jeszcze przez weekend,bo nie lubie na ostatnia chwile.
monia-to super ze wszystko ok:tak::tak:cudowne uczucie zobaczys kruszynke po raz pierwszy!moj A tez sie wzruszyl,i tylko mowil,ze ja to nic nie widzialam bo lezalam i opowiadal mi wszystko ze 20 razy!!:-D:-Dwidzialam przeciez wszystko,ale tyle jego co se pogadal:-D
sylwia-ja bym chciala,zeby moj syn mnie opuscil chociaz na jedna godzine!!a on jak taki rzep!!czasem juz nerwy mam,ale co zrobic:sorry2:
dominisia-to masz teraz niezle zapachy z ogrodka:wściekła/y::wściekła/y:szalu bym dostala,ale co zrobic,to nie wina biednego konika,tylko tych durnych ludziskow!!
dobra pozniej wpadne bo mlody juz 3 raz sie zes..ł:szok::szok:chyba nastepny zabek bedzie,bo capi prawie jak konskie:-D:-D:-D:-D

reklama
CZESC WSZYSTKIM
MONIA
w koncu ujrzalas swoja kruszynke swietnie to w maju powinnas juz wiedziec plec dziecka chyba ze chcecie miec niespodzianke:tak::tak::tak::tak:
dominisia ja to bym chyba czatowala na niego w oknie jak tak mozna zrobic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sylwia powinnas sie cieszyc ze Marcelek i dzie do cioci masz chwilke odpoczynku za to Dorotka musi sie tylko wiecej rozgladac:-D:-D:-D:-Dzartuje wasze chlopaki sa bardzo grzeczne:tak::tak::tak::tak:
oki do uslyszonka moze cos naskrobie pozniej jak mi moj da :tak::tak::tak:

Hej!

Ale nudy:dry::dry::dry: Chłopaki śpią, J ogląda nudny film a ja nie mam co robić:no:

Monia- bardzo się ciesze, że wszystko w porzadku. Szykuje Ci się maleństwo z temperamentem:-D
Sylwia- ciesz się przynajmniej miałaś chwile spokoju;-) Też myslałam, żeby zrobić rogaliki. Moja siostra zawija w ciasto francuskie kawałki jabłka posypane cynamonem. Na ciepło pycha:-p
Doris- na pewno kupie tylko zastanawiam się czy uda mi się cokolwiek z tego zrobić w moim cudnym piekarniku:confused: Najwyżej wyląduje w koszu:frown:
Graziul- zdrówka dla małej. Oby paskudztwo nie rozwineło się

Czesc wieczorowa pora;-)
A swoja droga to ja nie pamietam kiedy ostatni raz pisalam wieczorem:-p Jakos zawsze wieczory i popoludnia spedzam troszke inaczej niz od dwoch dni:-p:zawstydzona/y:

Ania witaj w klubie ja tez sie nudze jak nigdyn moj oglada mecz a pewnie jak sie skonczy to odrazu pojdzie spac bo do pracy jutro idzie hihi:-p

Monia super ze wszystko w porzadku niesamowite przezycie prawda? Ja tez pamietam jak poplakalam sie jak dziecko a i moj twardy chlop tez sie wzruszyl i uronil lezke:tak: Oby malenstwo sie zdrowo rozwijalo:tak:

Sylwia ale Ci dobrze;-) tyle ze i tak pewnie nie sporzytkowalas tego czasu na maxa bo jest jeszcze jeden szkrab do pilnowania:tak:

Doris a Ty w takim wypadku musisz miec wesolo w domu jak masz taka gromadke:-) Aha i tak tym ciastem francuskim narobilyscie mi ochote i chyba sama cos wymmysle:tak:

graziul zdrowka dla Natalki oby to bylo chwilowe:tak:

dominisia jednym slowem SZOK nie do pomyslenia ze ludzie moga wpasc na taki pomysl ja bym tego kogos dorwala chyba i z d*** nogi powyrywala:wściekła/y:

Marta udanej imprezki oby gosciom smakowal obiadek:tak: ja pamietam jak do nas przyszli Angole to oni nie bardzo byli chetni do probowania polskich dan za to ich dzieci 3 i 7 lat zajadaly sie jak szalone:tak::-D

tynia i wiki jutro robie kopytka ziemniaczki juz sobie ugotowalam a bylabys tak laskawa i napisala jak Ty robisz bo juz mi kiedys pisalas ale nie moge tego znalezc:zawstydzona/y: jak nie wyjdzie to bedzie na Ciebie:-p zartuje:tak:

Oki ide pobuszowac troszke na ebayu:-D
Milej nocki dobranoc:-)

HELLO:tak::tak: MAM CHWILĘ PRZY KĄPIE BO MÓJ ROBI KOLACJE :szok::szok: KAJKA ŚPI TYLKO OSCAR JESZCZE BUSZUJE :shocked2::baffled::wściekła/y::wściekła/y: JUŻ PRAWIE SPAŁ ALE COŚ MU SIĘ UBZDURAŁO I ZAPALIŁ SOBIE LAMPKĘ I ZACZĄŁ OGLĄDAĆ KSIĄŻECZKI:dry::dry::dry: A JA TWARDO UDAWAŁAM ŻE ŚPIĘ PO CZYM DOSTAŁAM KSIĄŻKĄ W GŁOWĘ :sorry2::baffled::cool: TERAZ SIEDZI Z TATĄ W KUCHNI OTWIERA I ZAMYKA LODÓWKĘ :wściekła/y::wściekła/y: DORIS JA MIESZKAM NIBY W DOMKU TYLKO, ŻE NA GÓRZE MIESZKA JESZCZE JEDNA RODZINA :tak::tak: MONIA SUPER A ZDJĘCIE DOSTAŁAŚ ?? SYLWIA ALE CI ZAZDROSZCZĘ MOJE ANI MYŚLĄ IŚĆ DO MOJEJ SIOSTRY :sorry2::sorry2: ALE W WAKACJE MA PRZYJECHAĆ MOJA MAMCIA TO TROSZKĘ ODPOCZNIEMY :tak::tak: MAM TAKĄ NADZIEJĘ:cool::cool: GRAZIUL ZDRÓWKA DLA CÓRCI MARTA84 SMACZNEGO :tak: TEŻ BYM ZJADŁA:-p UCIEKAM ROBIĆ DRUGIE PODEJŚCIE DO USYPIANIA:baffled::baffled: DOBRANOC

Hej laseczki u mnie też nudny dzisiaj wieczór :-(.Siedzę sama bo wszyscy już śpią:cool:.R chory więc położył sie w dużym pokoju a ja sama z Olim w sypialni:tak:.
Monia super że z maleństwem wszystko ok.Moje dzieciaczki też ostro fikały w czasie usg i faktycznie są bardzo ruchliwi :tak:.
sylwia.m oj ty to masz dobrze z Dorotą :tak:.Też by przydała mi się taka siostra:tak:.
Dominisia szok co za ludzie:cool:.Ale musiałas miec miec jak zobaczyłaś tego konia:-D.
Marta84 daj znac jak tam gościa smakowały polskie specjały :tak:.
A mój niby taki chory a rano o 6 planuje wstac żeby ogladac formułę :cool2:.
Agaam ja tez standardowo muszę pobuszowac po ebayu:tak::-D.

hej:-)

jakos nie moge sie zebrac zeby cos napisac jakos humorku nie mialam :-(
ale juz mi lepiej bo kupilam wlasnie w mothercare Claudii pchacza i chodzik przywiaza w poniedzialek :tak::-)

sylwia gratki dla Olivki ale fajnie chcialabym ja zobaczyc jak sobie czworakuje fajnie musi wygladac:tak:ale teraz masz wesolo pewnie:-)

monia super ze dzidzius sie dobrze rozwija :tak: na drugim skanie dowiesz sie co bedziesz miala a wogole chcesz wiedziec??

agaam no ladnie rosnie Vici :tak: myslalam ze rowno z moja beda szly bo do tego czasu wage mialy identyczna ale moja juz przerosla :wściekła/y: nie wiem co z nia je 5 posilkow dziennie no nieraz 6 bo sie upomina:zawstydzona/y: ale prawie 2 tyg temu wazyla 9,66 kg :zawstydzona/y: HV mowi ze w normie ze do wzrostu proporcjonalnie ale ja sie tak martwie ze jest za gruba i ze bedzie jej ciezko nauczyc sie chodzic i wogole:-:)-(

dobra lece bo moj mnie wola :baffled: wpadne jutro:tak:

Czesc dziewczyny.
Na tym forum jestem nowa,do tej pory nalezalam do mam z Leeds,ale za dwa tygodnie a moze wczesniej przeprowadzam sie do Birstall.Chcialabym sie dowiedziec jesli ktoras z was tam mieszka jak tam jest.Mam dwojke dzieci w wieku 20 miesiecy,blizniaki chlopiec i dziewczynka.Niby jak bylismy dzisiaj ogladac dom to okolica wydala nam sie spokojna,czysto i uliczki zadbane,ale chcialabym poznac wasze opinie.
Pozdrawiam

dzien doberek:-):-)czyzbym pierwsza byla???
mojego malego katar od wczoraj meczy,takie balony puszcza,ze masakra,a kropli ani mysli zeby mu wpuscic:wściekła/y::wściekła/y:moze zabki,bo zawsze katar ma na zeby,a jeszcze kupe zrobil 3 razy wczoraj.zaraz moj A sniadanko zrobi i do banku jedziemy,a pozniej nuuuda.spagetti chyba na obiad zrobie:-p

ewelina1985-to teraz juz z nami bedziesz??ale masz radoche z blizniakami:-D:-D:-Dja niestety nie pomoge w sprawie okolicy:zawstydzona/y:
natalka-wszystko jest w normie,jak zacznie raczkowac i wiecej sie ruszac to spadnie jej troszke,Pawelek tez tyle wazyl i do tej pory ta sama waga mu sie utrzymuje;-)babcia jej monte kupila,bo widzialam wczoraj:-Dno i udanych zakupow dzisiaj;-)
dominisia-moja mam dopiero pojechala,a juz bym chciala ja od nowa:-):-)przydaje sie taka babcia czasem,ja juz nie pamietam kiedy gdzies sama wyszlam bez malego:-:)wściekła/y:
dobra,teraz juz pierwsza nie bede bo pol godziny temy go zaczelam.maly marudzi okropnie,czuje ze bedzie zaj....ty weekend z gilami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do potem:-)

reklama
witam sobotnie;-);-)
ja sie ostatnio obijam z postowaniem,ale to z racji tego ,ze corci poswiecam mnostwo czasu:tak:no i troche latalismy tu i tam:tak::-D.....no wlasnie nie wiem co uda mi sie napisac bo mala strasznie jeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DZIEWCZYNY-SERDECZNE DZIEKI ZA TROSKE-Z MALA NIE JEST CHYBA NAJGORZEJ,NADAL PSIKA I NIBY KATAREK MA ALE PO ZATYM BIEGA I SZALEJE;-);-)TYLKO MARUDNA TEZ JEST :-:)szok:
DOMINISIA-no to fajna mialas niespodzianke w ogrodzie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:szkoda ze nie wiesz kto jest wlascicielem konia ,bo nalezalo by ta kupe zaniesc im pod drzwi:tak::tak::tak::-)
MONIA-super ze wreszcie poznaliscie swe malenstwo..wspaniala chwila:tak::tak::tak:ja wlasnie nie dawno wyjelam z szuflady ksiazeczke ze zdjeciami z usg Natki,mam tam napisane dokladna date i godz kiedy ja pierwszy raz ujrzelismy,,ale sie wzruszylam znow:tak::tak::tak::tak::happy2::happy2:Zdrowka Wam zycze:tak::tak:Tobie i maluszkowi-rosnij zdrowo:tak::-):-)
EWELINA-witaj;-)wow blizniaki,tyle szczescia na raz:-D:-D:-Dfajnie masz ,ale roboty pewnie co nie miara:-D:-Dniestety ja rowniez okolicy nie znam:-:)-(
Kurcze kobitki ,nie dam rady wszystkim odpisac .....mala atakuje:szok::szok::-D:-D
PRZEPRASZAM ,postaram sie potem nadrobic:tak::tak:
aaaa..DORIS,ANIA-tak zescie pisaly o tym pastry,ze i ja chyba cos wymontuje:szok::szok::-D:-D:-D:-D smaka narobilyscie:tak::tak:a jesli jest dobre to warto kupic,bo samej to mi sie nigdy francuza robic nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(;-);-)
MILEJ SOBOTY I DUZO ZDROWKA WSZYSTKIM:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry