Ja dzis posiedzialam sobie w domu. Wygonilam meza z Kuba do znajomych i zajelam sie rekodzielem - zrobilam zaproszenia na chrzest Maciusia. Tzn w polowie, jutro bede konczyc, bo dzis juz nie mam sily.
buziaczek - trzymamy kciuki mocno
myszavik - mozna na dwa sposoby wkleic zdjecie, albo ze swojej stronki internetowej - klikasz wtedy na ta ikonke "wstaw obrazek" i tam wklejasz adres obrazka ze swojej stronki, albo klikasz na ten spinacz, nastepnie "przegladaj" pliki z Twojego komputera, jak zaakceptujesz to zdjecie sie dopnie do pisanej przez Ciebie wiadomosci prosto z Twojego dysku
doris - w jakich godzinach to spotkanie by moglo byc, aby byl Twoj Kubus?
I jeszcze jedno pytanie do Ciebie i Jasminy - czy uczycie Wasze starsze pociechy same czytac i pisac? Czy zostawiacie to szkole?
Dobrej nocy dziewczyny. Jestem padnieta.
buziaczek - trzymamy kciuki mocno
myszavik - mozna na dwa sposoby wkleic zdjecie, albo ze swojej stronki internetowej - klikasz wtedy na ta ikonke "wstaw obrazek" i tam wklejasz adres obrazka ze swojej stronki, albo klikasz na ten spinacz, nastepnie "przegladaj" pliki z Twojego komputera, jak zaakceptujesz to zdjecie sie dopnie do pisanej przez Ciebie wiadomosci prosto z Twojego dysku
doris - w jakich godzinach to spotkanie by moglo byc, aby byl Twoj Kubus?
I jeszcze jedno pytanie do Ciebie i Jasminy - czy uczycie Wasze starsze pociechy same czytac i pisac? Czy zostawiacie to szkole?
Dobrej nocy dziewczyny. Jestem padnieta.