reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki nikogo tu jeszce nie ma a co to sie dzieje, troszke pogoda niedopisuje, ale glowy do gory:):-) U nas poranek sie zaczal przed 8 tak mnie corcia obudzila a teraz se bajeczki ogladamy. kasiaj nie martw sie na zapas moze chca cie miec pod kontrola taka wieksza, wszystko bedzie ok a jak wogole sie czujesz? natalka to teraz mieszkasz w gdzieindziej a ja mysalam ze w bradford.

reklama
Witam
Ale mnie duzo omija karty znizkowem , spotkania , ale staram sie byc na biezaca na forum :tak:chociaz czytam i wiec co u Was
Kasia J nie mart sie na zapas:no: na pewno jest tak jak dziewczyny pisza , byłas w szpitalu i teraz beda sie interesowac Wami:tak:
Doris nic nowego, ze facet potrafi zepsuc zakupy na całego, Ty tez szukasz czegos na chrzest ? czy moze juz cos masz?
Roksanna u mnie przy anginie nigdy nie obeszło sie bez antybiotyku ,zawsze bardzo cierpie:-(kiedys mi lekarz powiedział ze przy anginie choruje cały organizm.Zdrowka zyczne , sciskam ,całuje, :-)
Paradosia jak to w pracy , robic trzeba , ale nie jest zle:no: czasami tylko atmosfera jest nie miła jakies kłotnie ,ale mnie to nie dotyczy wiec zlewam to i robei swoje , ja z regoły jestem nie konfliktowa wiec mysle ze mnie nie wciagna w swoje głupie kłotnie:no:
Mojadzidzia mi tez bardzo smutno ze tak zadko bede sie z Wami spotykac:-(
Kasia8118 pozdrawia brzuszek:-D
Mamatrojeczki moze Natalko odwiedzi nas w Niedziele?albo sobate i niedziele;-)

czesc z rana nikogo jeszcze nie ma wstawac ja sie wczoraj nie odzywalambo kosilam sobie trawke a dzis zaczelo padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mialam sobie skosic z przodu
jstysiak milej podrozy jeszcze ja ci tylko nie zyczylam
alexnom super ze Aga idzie do przedszkola ja Wiki tez zapisalam wczoraj i mam nadzieje ze bedzie chodzila:tak::tak::tak::tak::tak:jutro polskie przedszkole i nie moze sie doczekac kochana i zmien sobie teraz opis bo przeciez mieszkasz na BD7 a nie na BD4:-D:-D:-D:-D
roksanna kochaniutka wracaj szybciutko do zdrowka:tak::tak::tak::tak:

Dzieki Mojadzidzia za linka. :-) Pewnie skorzystam tylko nigdy nie kupowałam nic na ebayu.
Alexnow to jak nie możesz znaleźć smoczka, to już to tak zostaw, może z córką poszukaj, jak go nie znajdzie to trudno :-);-);-);-)
Ciekawa jestem gdzie to przedszkole:confused:

Ja nadal umierająca, dziś dodatkowo bolą mnie uszy. A głowie już nie wspomnę, boli nawet po podwójnej dawce leku :wściekła/y::-:)-:)-(.

dzien dobry
ja na chwile-zaraz sie ubieramy i wychodzimy do miasta. najpierw rzeznia pozniej maraton po sklepach za ciuszkami i dom.
wczoraj zapoznlam nowa kolezanke,mieszka zaraz kolo mnie.odrazu polecilam jej forum.mam nadzieje ze niedlugo u nas zagosci
mojadzidzia-dziekuje za pomoc w usunieciu sledzika.super sprawa hahahha i to jedyna skuteczna opcja,az mnie smiesza juz te opisy niby od admina.a ludzie sie na to nabieraja:cool2:
justysiak-cudownego urlopu w kraju.bedziemy tesknic.
roksanna1-wracaj do zdrowia;-)
uciakam bo nikola mnie terroryzuje:-) do pozniej:laugh2:

hej mamuski:-)

my dopiero wstałysmy:zawstydzona/y::-D mala ocywiscie przy cycu siedzi:eek: ja nie wiem jak ja ja odzwyczaje od piersi smoczka nie chce nawet juz herbatki z butli nie chce tylko cyca i cyca:wściekła/y:

mojadzidzia i jak Nadusia przespala cala noc u siebie ?

kasiek27 ja miesiac temu przeprowadzilam sie do keighley bo moj tutaj pracuje i poszlismy na swoje:tak:

roksanna duzo zdrowka:-)

dobra ja musze uciekac bo zaraz moj wroci z pracy a my w pizamach :szok:

czesc dziewczynki:-)
Martus jeszcze nie bylam sie pytac o ta pley grupe bo maly jest strasznie marudny i ne moge znim dosc do ładu.
juz prawie wyszly mu cale gorne 4 obydwie i ida mu kolejne...3 na gorze i dole wiec mozna sobie wyobrazzic co on przezywa ech

mojadzidzia dzieki. tez juz pozbyłam sie śledzika:-) nareszcie

jstysiak udanego urlopu:-)

Paradosia nie wiem dlaczego ale myslalam ze Ty z Huddersfild jestes :-D musialam cos popierdzielic;-)

Kasia J jak bylam w ciazy to tez mialam wizyte w szpitalu u doktorka... tylko ze ja nie mialam zadnych problemow. to było chyba gdzies na pol metku ale dokladnie nie pamietam. raz w ciazy jest konsultacja z lekarzem. jak dla mnie to bylo troche bez sensu bo poza mierzeniem cisnienia to mnie nie badal:szok:

cos jeszcze mialam napisac ale nie pamietam co:cool2:

hejka:-)melduje sie
ja juz wrocilam ze szkoly z Aga bardzo jest zadowolona i radosna:-):-):-)
u nas od rana znow bieghanina wczoraj robili bojler a dzis nawet sie nie wlaczylo ogrzewanie i nie bylo cieplej wogy:wściekła/y::wściekła/y:ale juz naprawione:-D:-D
co do smoczka to wczoraj znalazlam go ale nie dalam jjej przespala cala noc wiec go schowalam tak po tygodniu go wyrzuce:-):-):-)
tynia i wiki-dzieki opis juz jest zmieniony;-);-)
roksanna-podaje ci adres szkoly Princeville Primary School,Willowfield st,Bradford BD7 2AH dzis z moja Aga dolaczyly dzieci tez;-);-)

reklama
alexnow zostawialas ja w przedszkolu sama czy bylas przy niej?
jak Alex mi sie obudzi to ide sie zapytac o pley grupe. daleko nie mam 1 minutke pod gorke na mojej ulicy:-D

aaaaaa przypomnialo mi sie co jeszcze mialam napisac. od jakis 6 miesiecy D namawial mnie na kupno nowego kompa i monitora:-D powiedziałam oki ale jak kupimy, wypalimy zapas fajek ktory mamy to rzucamy faje:-) a on na to przystał:szok::szok::szok: watpie ze wytrzyma tydzien:-D ale ma zapowiedziane ze musi nie palic przynajmniej 6miesiecy, a jezeli zapali to zaloze haslo na kompa i nie bedzie mial do niego dostepu chyba, ze sobie stary podłączy:-D:-D:-D

Do góry