reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dostalam dzis list ze szpitala, ze umawiaja mnie na wizyte z lekarzem i nie wiem o co chodzi :-( Troche sie tym zdenerwowalam.
Kasia8118 - mnie tak biust swedzi, do zwariowania, kremowanie tylko na chwile pomaga
Sylwia - jak chcesz duze centrum to polecam to kolo Yorku (tez outlet) albo mega olbrzymia galeria handlowa w Sheffield, nie wiem czy starczy dnia by obejsc cala
Doris - tak to z facetami, boja by im karty nie ogolocic do zera ;-)

reklama
dziewczyny jezeli chcecie sie pozbyc sledzika z nk to jedyny sposob i dziala w 100% ja juz nie mam tego paskudztwa :-):-)
Jak wyłączyć śledzika na nk.pl - Spryciarze.pl
kasia.j czy chodzi ci o meadowhall w sheffield? dzisiaj tam bylam w poszukiwaniu kurtki na zime i nic nie znalazlam wiec na pocieszenie chcialam chociaz jakis top albo sweterek ale tez nic ciekawego nie wypatrzylam,no sorki w nexcie widzialam fajny ale za Ł35-troche za drogo jak dla mnie :zawstydzona/y: a moze ja mam jakis wypaczony gust... nie martw sie na zapas moze chca cie tylko przebadac i sprawdzic czy nic zlego sie nie dzieje ;-)
mamatrójeczki 3mam kcikasy,ja dzis Nadie polozylam do lozeczka i marudzila dobre 20min ale nie wrzeszczala wiec jejnie podnosilam az w koncu zasnela,juppppiii :-D:-D

Doris tak się zastanawiałam, czy coś Ci zostało tych kuponów :tak::tak::tak::-D:-D:-D, bo Cie ograbiłyśmy na maxa ;-);-);-)
Doris chyba nie od Kubusia bo jak, ale angina jak nic. Na przeciwbólowych cały czas jadę na końskiej dawce bo chyba bym nie wytrzymała. A zaczęło się wtorek wieczorem ;-):tak:
Jstysiak jedno dziecko szybciej chodzi inne szybciej mówi. Moja zaczęła w Polsce coś tam gadać przyjechałyśmy stanęła całkiem, potem byłyśmy na wakacjach w Polsce i znowu zaczęła. Może u Ciebie też tak będzie tym razem jak pojedziecie na urlop. ;-)
KasiaJ nie denerwuj się sama przyznałaś że z chłopakami Ci już przechodziło w tym okresie, no źle znosisz ciążę. Byłaś w szpitalu, pewnie chcą to sprawdzić.
Mamatrójeczki :no::no::no: to nie świńska, to nie grypa, tylko gardło. A mam je wrażliwe strasznie.
Renuska ja też dziękuję za kupony bo i mnie się dostał jeden :-). Też w sobotę zamierzam go wykorzystać.

hejka z wieczorka:-):-):-)
dzis mialam troche bieganiny od rana:tak::tak:o 7.30 obudzil mnie facet co do bojlera przyjechal no i zaraz landlord:tak::tak:wiec sobie nic nie pospalam,ale i tak konczy mi sie spanie poniewaz dzis bylam w szkole i od jutra moje dziecko idzie do przeczkola:-):-)szybko to poszlo i sie ciesze ze bedzie z dziecmi bo robi sie straszny samolub zz niej:wściekła/y::wściekła/y:
roksana-fajnie ze mieszkasz tak blisko mnie jak cos zapraszam do mnie na kawke;-):tak:
mojadzidzia-fajnie ze myslalas o mnie dzieki jak mala niunka twoja??
sylwiam-a toje malenstwo jak,no juz nie malenstwo??
ostatnio zapomnialam witam nowe forumowiczki:-):-):-)
ide moja niunie polozyc bo juz mi marudzi,ze nie wstanie do szkoly:-):-)

hej
Ja wlasnie wyszlam z gooooooooory prasowania:wściekła/y: Dzien byl super, pogoda piekna oby wiecej takich jesiennych dni:tak:
Doris78, Sylwiam- ale macie fajnie. Kiedy nastepne zakupy?;-)
jstysiak- szkoda ze cie nie bylo dzisiaj. Co do wieku gadania to szymon zaczal jak mial 17miesiecy a teraz czasami chcialabym zeby na 5min przestal:tak: Milego urlopu:tak:
mojadzidzia, mamatrojeczki- powodzenia ze spaniem;-) moj szymon zaczal sie ostatnio budzic o 5.30 a o 23.30 juz jest w naszym lozku. Do tego wierci sie, kreci, spi w poprzek z nogami na mnie:wściekła/y:
Reniuska, Agnieszkauk- dzieki za kupony:tak: Nabralam rzeczy za 80f a zaplacilam 48. Prezenty do polski zrobione:cool2::cool2: Pare drobiazgow dla nas tez wpadlo;-)
Roksanna1 - wracaj do zdrowia:-p

Ide ogladac te wariatki z seksu w wielkim miescie:tak:

Hej Kobitki:)
Wielkie dzieki Kochane za odpowiedz,troche sie uspokoiłam buzi...buziiiiiiiii:-)
Ja juz mam wszystko przygotowane tylko spakowac i wio.......:-D
Tylko sie troche martwie o miska bo jutro jedzie do walii i wraca ok16.00a potem wyjazd:sorry:Ale nic może uparciuch da mi poprowadzić:sorry:
Sylwiam Wszystkiego Dobrego i Wielkie Buzieta dla twojej Królewny.
A jezeli chodzi o zakupy jak ja wychodze zamiarem coś dla siebie ,to zawsze wracam z pelnymi torbami ale dla amelki,a matka chodzi jak lalka szmacianka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale chyba tu taka moda.Chociaz jak mi sie cos podoba to czesto mnie nie stać,jakos nie potrafie wydać 40Łna bluzeczke:-(
Kasiaj Myślę ze nie masz co sie martwić listem,poprostu chca Cię mieć pod obseracją:tak:I głowa do gory,napewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:
mojadzidzia Brawo dla Nadi ,chyba ci kobita dorasta:-D
Doris78 Oni tak juz mają boją sie tylko zebyśmy za bardzo nie poszalały:sorry:Duzo zdrówka dla Kubusia:tak:
Mamatrojeczki Widze ze Twój maluch tez duzo pije w nocy:szok:Moja tez sie budzi ale raz i to wypije moze z 60ml wody.A dzisiaj obudział sie z przelanym pampersem i jak przeczytałm twojego posta to zaczełam sie smiać,sama nie wiem dlaczego:-p
Kasia1881 Mamusiu zaczełaś trzeci tymestr,dzidza Ci rośnie w mega tempie i dlatego Cie skóra swędzi ,w tym okresie najczesciej wychodza rozstepy:sorry:Wiec maleńka smaruj,smaruj ile wlezie;-)I tak jak obecałaś czekasz az wróce;-);-);-)
Nic uciekam jeszcze pomyć gary:crazy:ehhhhhhhhh.................
Jutro sie jeszce odezwe,tymczasem duzo...........Zdrówka i buziaki dla mamuś i dzieciaków papapa:-)

mojadzidzia-moja niunia idzie do nursery dokladnie ci nie powiem bo to jest za szkola takie centum dla dzieci ale nalezy to pod szkole princevillas czy jakos tak:tak::tak:
a teraz mam maly problem moja Aga spala ze smoczkiem i gdzies go posiala i nie wiem gdzie:tak::tak:zasnela bez smoczka ale nie wiem co to bedzie w nocy jak nocka bedzie ok to juz chociaz znajde smoczka to juz go wyrzuce i koniec:-):-)
spadam kapac sie i luli ;-)dobranoc

reklama
Hej jest tu kto?Wstawac śpiochy:wściekła/y:!A ja nawet w miarę się dzisiaj wyspałam bo moje kochane dziecko zrobiło mi dzisiaj niespodziankę i nie przywędrowało do nas w nocy jak to bywa prawie co noc:tak:.Dopiero o 7.30 pojawił się w naszej sypialni:tak:.jstysiak mam nadzieje że się mylisz:sorry:.Oby to nie było rozstępy :cool:.Wczoraj wieczorem posmarowałam się innym kremem niż zwykle i skóra przestała swędziec:baffled:.Nie wiem co mam myślec zobaczymy co będzie dalej :cool:.Doris78 no widzisz tak to jest z facetami trzeba było jechac bez J to pewnie byś nie wróciła z gołymi rękami :tak::-D.

Do góry