reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris78-zabieg mi przeprowadzaliw przychodni.3 mniejsze pieprzyki doktor mi zamrozil,a tego duzego(wielskosc m&m'sa)wyciag. on mi wcale nie przeszkadzal,ale byla kiedys u mnie kolezaka co pracuje w praychodni i spytala sie mnie czy nie chcialambym go usunac,wtedy ona umowi mnie na wizyte.jeszcze w pl dermatolog mi go poradzila usunac,bo moze byc rakotworczy,ale podobnie jak katin sie balam.

reklama
Słuchajcie ja naprawdę jestem zakręcona. Nie wiem co mi się porobiło. :baffled: College zaczyna mi się od jutra a ja powędrowałam dziś. Jeszcze żebym przed wyjściem sprawdziła portfel bo tam miałam informację to nie.
Marta84 ja właśnie potem oddzwaniałam do Ciebie i byłaś niedostępna :-D
Kasia8118 już Ci lepiej?
AgnieszkaUK a Tobie też lepiej?
Doris A Tobie cieplej już?
A w ogóle to chciałam się pochwalić że słuch mamy w normie. Więc nawet jeśli jest jakiś niedosłuch to w normie. Badanie i tak będziemy powtarzać co jakiś czas. Ciężko takiemu dziecku zbadać bo wszelkie metody skutkują ale na chwilę.

Z jakich stron korzystacie jak szukacie promu?

ROKSANA-no faktycznie zakręcona jesteś;-):-p:-D
To dobrze ze wszystko ok,jutro macie kolejne badanie,tak??tylko właśnie nie pamietam na co:baffled::dry:
Ja korzystałam z tej stronki,mozna tam sobie porównać ceny i zawsze najtańszą opcje wybrać
AFerry.com - Book Ferries to France, Ireland, Holland and all European ferry tickets

ALEXNOW,BOŻENA M,PARADOSIA,ASINKA Z,RENUSKA,MAMTRÓJECZKI-A Wy gdzie się podziałyście??

sYLWIA -A Ty c\zemu milczysz tak??

witam pozna pora.
Widze ze nie tylko ja dzis mam lenia.Pogoda jaka jest ,kazdy widzi ,kazdy wie.Sezon grzewczy uwazam za rozpoczety.Niestety w moim zyciu niewiele sie ostatnio dzieje coby mozna bylo o tym glosic wszem i wobec ,wiec wybaczcie mi prosze moje niezbyt czeste posty.
Milej nocki.
AgnieszkaUK-:szok:O MATKO!

Aaaa AgnieszkaUK zapomniałam Ci napisac, że dziura wygląda okropnie:baffled: ale ja też taką miałam na ramieniu jak ugryzło mnie coś i zrobił mi się ropień:baffled: Tylko ja miałam wycinane w szpitalu pod narkozą:szok:
Teraz pozostała już tylko brzydka blizna:-(

Hej!!!
W końcu udało mi się usiąść spokojnie przy komputerze. Adaś mi dzisiaj cały dzień marudził. Najlepiej by było go nosić cały czas na rękach. Ale niedoczekanie jego:dry: Tak się zastanawiam czy to nie przypadkiem zęby :szok:
Roksanna- zakręcona... zakręcona...;-) Wczoraj byłam w Lister parku i wisiał tam plakat z informacją, że 20.09 od 13 do 16 będzie kurs fotografii. Ma tam wykładać jakiś znany fotograf. Ty chyba jako jedyna z forum jesteś milośniczką fotografii. Może się skusisz?
agnieszkauk- niezła dziura:szok::szok::szok: Brrrr..aż mi ciarki przeszły jak sobie pomyślałam o tym bólu.Szczerze współczuje.
Doris- dużo zdrówka dla Dawida

Też dołączam do tych z leniem. Nic mi się nie chce. Od tygodnia zabieram się za generalne porządki w kuchni. :baffled:
Dobrej nocy

Hej u mnie bez zmian jakoś lipnie się czuje a zgaga męczy mnie cały dzień :wściekła/y:.agnieszkaUk straszne to zdjęcie :szok:.A ja mam nowych sąsiadów i to polaków.Sylwia.m i Dorota któraś z ws wspominała chyba że waszej mamy znajomej córka czy ktoś taki dostał mieszkanie na Bd2 to może o tych chodziło:baffled:.Zobaczymy co to za ludzie:baffled:.Mieszkają zaraz na przeciwko moich drzwi:sorry2:.Już bliżej chyba nie dało rady ich ulokowac:-D.

reklama
cześć:-)u mnie dzień zaczął się płacząco:baffled:
Dawid ledwo oczy oworzył i już koncert był:crazy:
Biedak się męczy ,nos ma zapchany i się denerwuje a przy okzajii się nie wyspał:baffled:No nic trzeba z nim wyjść na jakiś dłuższy spacer ,to się uspokoi:tak:

KASIA8118-no to fajnie masz,będziesz miała blisko jak Ci soli zabraknie:-D:-D
Aha już dawo miałam się Ciebie pytać,jak nazywa się ta maść???bo ja oczewiśce kartkę zgubiłam:wściekła/y:

Hej lenie,nie leniś się, brać się do roboty:-D:-D:-D:-D;-):-p

Do góry