reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

KasiaJ witaj po urlopie; wypoczęta?
Kasia8118 zapomniałam Ci napisać o tym angielskim. To mi pani Danielczuk mówiła, może jak masz nr to ona udzieli Ci tych wszystkich, wyczerpujących informacji a jak nie masz to Ci dam. Ja po pierwszym spotkaniu będę wiedziała więcej. Wszakże ma być nauka języka. Dla mnie nawet jak mają to być dodatkowe zajęcia to i tak bomba.:-)
Z tą sofą to przegięli serio. Skoro była w ofercie, to po jakiego grzyba skoro nie ma jej fizycznie. Paranoja

reklama
Doris78 jest parę rzeczy którymi się różnią np.ten model co zamówiliśmy miał miec skrzynie na pościel i oparcia na całości a ten ani nie ma skrzyni ani oparc tylko podłokietniki po bokach.Tylko jednej rzeczy nie jestem w stanie zrozumiec skąd oni wzięli tą sofę skoro oni nawet nie mają takiego modelu na swojej stronie:baffled:.Jestem załamana tyle czasu czekałam na tą cholerną sofe a tu taki numer:wściekła/y:.

witam z wieczorka

Roksana wszystkiego naj i czego dusza zapragnie

Martuś witam po urlopie. jak narazie mamy fajeczki (kuzyn przytargal nam, a za 2 tyg przylatuja tescie i tez cos przywiozą

kasia8118 Ciebie rowniez witam po urlopie. z tą sofa to troche przegieli

a tak poza tym to musze sie wam pochwalić:-) Alex chodzi!!!!!:-):-D normalnie mam niezly ubaw. tak powolutku stawia kroczki przy czym sie chwieje jakby kielicha strzelił- jest przeuroczo:-);-)
uciekam do wanny
dobrej nocki kobitki

witam z rana:-):-):-)piekna pogoda za oknem:cool2::cool2::cool2:az nie chce sie siedziec w domu ,ale niestety trzeba nadrobic pranie:-):-)
bozena-szkoda ,ze nie udalo nam sie spotkac wczoraj:-:)-:)-(
kasia8118-bardzo ci wspolczuje przez tych kretynow :szok::szok::szok:sami nie wiedza co maja ,a czego nie:tak::tak:
kasiaj-witamy spowrotem:-);-)
moja Aga ma zaczac od listopada i nie wiem czy dostane list pozniej czy co??poprostu przejde sie do szkoly i sie dowiem:-):-):-)nic uciekam bede korzystac z pogody poki ladna:-):-):-)przyjemnego weekendu:tak::-D

Cześć:-)
KASIA8118-no to może nie poddawajcie się i walczcie z nimi:baffled::angry::angry:

KASIA J-witaj spontaniczna kobieto:-D:-D:-DCzytałam o Twoich pomysłach:-D:-D:-D
I jak Kuba juz się nie może szkoły doczekać???

NEFRETETE-Gratki dla Alexa:-):-):-):-)Musi napewno słodko i śmiesznie wygladać:tak::tak:

cześć dziewczynki:-)

słonko wyszło,pranie machłam wczoraj więc już wisi:tak::-)aż się żyć chce,szkoda tylko,ze tak wieje:happy2:
kasia8118- ale barany:shocked2: może uda Wam się to odkręcić:dry:szkoda Twoich nerwów,jeszcze w ciaży.
nefretete-gratulacje za pierwsze kroczki synka;-):-)

Hej to i ja się przywitam w ten słoneczny ale wietrzny poranek:blink:.U mnie bez zmian humoru brak i jeszcze jakieś głupie sny miałam:baffled:.Z grubsza mieszkanie już ogarnięte więc mam nadzieje że wyskoczymy dzisiaj do miasta i parku żeby mały trochę się wyszalał bo energia go rozpiera:tak:.Roksanna za numer pani Danielczuk to dziękuje chyba jeszcze gdzieś mam:baffled:.Napisz mi tylko czy tam można przyjsc bez wcześniejszego zapisu tak prosto z ulicy:baffled:.

WItam Was

Mam do Was pytanie może któraś mi pomoże

Kilka dni temu byliśmy z rodzinka nad morzem i wtedy Milusię podrażniła pielucha najpierw smarowałam jej sudokremem i było ok ale tylko jeden dzień póżniej znowu nawrót tego paskudztwa. Stosowałam Bepanthen ale dalej nic się nie goi . Sikulkę ma tak podrażnioną że szok, aż mi jej szkoda. Może znacie cos skutecznego na odparzenia bo tak to wygląda, Nie wiem jakim cudem mogła się odparzyć zmieniam jej pieluche co godzinke- chyba że jest niespodzinka to wczesniej, wietrze pupke smaruje oliwką . Ręce mi juz opadają a do lekarza mam na wtorek. Nie mam już siły jak nie urok to sr....ka

asinka-mój mały miał podobny problem jeszcze w Polsce...wyglądało na odparzenie ale za nic nie chciało się zagoić,wreszcie lekarz pomógł i zapisał mi taką maść która działa na 3 sposoby-przeciwgrzybiczo,przeciwbakteryjnie i przeciw wirusowo,pomogła juz w zasadzie po dwóch dniach a lekarz powiedział,ze to prawdopodobnie nadkażenie ale nie wiedział o jakim podłożu..mam ją jeszcze tutaj jakbyś chciała nazwę to mogę poszukać...tylko,ze ona była na receptę:zawstydzona/y:

reklama
Do góry