reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dziękuję kochane dziewczynki za życzenia od razu się człowiekowi robi cieplej na sercu pomimo wieku :-D:-D:-D:-D:-D.
Marta84 tak się obawiałaś pierwszego posta po urlopie a on nawet obszerniejszy niż zawsze :-D:-D:-D:-D:-D. Oczywiście się na mnie nie obrazisz. Tak??? To tylko żart.
Monika1213 jakie ładne suwaczki masz. Chyba nowe?? Kurcze labo była, wcześniej ślepa. A wracając do tego collegu to ja właśnie zaczynam od września 2. W końcu się zapisałam.
Jstysiak no właśnie nie mam żadnych planów. Wiem jedno nie gotuję dziś. ;-);-);-)
Tynia i wiki już Ci to mówiłam ale powtórzę strasznie mi się podobała ta gazeta. A tytuł najbardziej. :-D
Aniteczka nie powiem :baffled::baffled:;-)

reklama
Marta84 nie ma problemu, pożyczę Ci to łóżeczko:tak:

Monika chyba lepiej będzie jak zadzwonisz do szkoły bo z tego co słyszałam to w każdej jest inaczej:baffled:

Słoneczko wyszło ale jest strasznie zimny wiatr, brrrrr

melduje sie po obiedzie
ja testem mega zla:-( strasznie mnie zdenerwowala mama kolezanki.rozmawialam z nia prez skype i caly czas mi wmawiala ze jestem jakas dziwna,ze pewnie mam problemy i ze nie chce jej powiedziec i tak w kolko:wściekła/y: i w pewnym momencie nie wytrzymalam i podnioslam glos,bo ile mozna ja przekonywac a ona dalej swoje. bardzo sie tym zbulwersowala i zaczely sie wypominki z jej strony do mojej osoby. no tak mnie zdenerwowala ze sie poryczalam. nie dosc ze pogoda do dupy, wczoraj sie w miescie nabawilam kompleksow,a do tego nie ma caly dzien mojego meza, a tu ona mi takie akcje wali:wściekła/y:.wiem ze nie powinnam podnosci do niej tonu bo mlosdza jestem,ale nie moglam juz wytrzymac. tak mi sie przykro zrobilo .

z nikola sie polozylysmy o 10:40 a wstalysmy o 13:20:szok:szok.tak dziala na nas pogoda.zreszta jakas jestem doniczego.musze sobie zrobic goraca kapiel wieczorkiem w blasku swiec-powinno pomoc-tak na dobre myslenie. jutro do pracy:-(

justysiak -ja sie pisze na te kulki, tylko musicie powiedziec mi gdzie mam wysiasc,bo bede jechala autobusem-wczesniej mezem bylismy autem.niestety ja prawka nie posiadam wiec jestem zdana na komunikacje miejska:tak:

Ostatnia edycja:
Monika - mój Marcel zaczyna 8 wrzesnia we wtorek a wogole u nas doopiero od 7 zaczyna cała szkoła!Chyba ze te strasze dzieciaczki wczesniej. ALe reception na pewno od 7.....

Hej dziewczyny ja wpadłam się tylko wyżalic bo szlak mnie już trafia :angry:.Nie wiem czy pamiętacie ale krótko przed wyjazdem na wakacje kupiliśmy sofę i jakoś nie mogli nam jej dowiesc jak już w końcu ją dostarczyli to się okazało że to nie jest ten model co kupiliśmy a najlepsze jest to że oni nawet nie posiadają takiego w swojej ofercie:no::wściekła/y:.Jak tam zadzwoniliśmy wyjaśnic sprawe to facet który odebrał tel.w tej firmie był wielce zdziwiony i kazał wysłac zdjęcie oczywiście odzewu nie było po wysłaniu zdjęcia więc znowu zadzwoniliśmy a on na to że nie widzi żeby to nie był ten model co zamówiliśmy ale wieszcie mi że to są dwa różne modele tylko kolor się zgadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.I co ja mam zrobic:baffled::baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused::confused:?Normalnie nie wiem co mam zrobic :no::no::no:.Roksanna wszystkiego najlepszego kochana:-).Sorki że nie zaczełam posta od życzeń:-(.

hejka dzien minal spokojnie:-):-)ja tez sie pisze na kulki tylko kiedy i na jaka godz.:-D:-D:-Dide kolacje robic bo obiad dzis mialam o 13 i jakas glodna jestem:tak::tak::tak:odezwe sie jescze wieczorkiem:tak::tak::-D:-D

KASIA8118-Może wyślijcie im dwa zdjęcia tych sof wyszczególnijcie różnice,albo może mają jakieś inne kody ,a macie może potwierdzenie zamówienia i może po tym:baffled:
nie wiem co Ci innego jeszcze doradzić:no::-(

A czym się różnią???

reklama
Czesc

Ja tez w koncu zjechalam do UK. Juz za niedlugo rok szkolny i Kubusia trzeba przygotowac. Pewnie nie uda mi sie wszystkiego przeczytac, ale z ostatnich postow sie dowiedzialam, ze Roksanna ma urodziny, wiec WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM MILUTKIM DNIU :tak:

Do góry