Czesc dziewczyny.
Od rana ciagle sprzatam. Probuje doprowadzic mieszkanie do porzadku po swietach. Mielismy troche gosci w niedziele a wczoraj lenilismy sie przed tv i tak minely swieta. Jedzenia zostalo mi jeszcze na dobrych kilka dni, a jestem po tych dwoch dniach tak objedzona, ze ledwo sie poruszam
. To sie nazywa obrzarstwo
. Od dzisiaj przechodze na diete;-).
Niunka- jak chrzciny sie udaly? Maly juz wyzdrowial? Wspolczuje Ci tego calego ganiania i zalatwiania spraw, ale juz niedlugo chyba co? Kiedy dokladna data slubu? Przez to ze tak rzadko do was zagladam to nawet nie wiem kiedy dokladnie wychodzisz za maz
. Mam nadzieje, ze wkleisz nam troche zdjec.
Niunka zycze Wam, zeby wszystko sie udalo tak jak sobie to wymarzyliscie. Buziaczki.
Cfcgirl- pieknie sie prezentujesz w ciazy. Widac, ze ten stan Ci sluzy
. Kolor wlosow sliczny, pasuje do Ciebie. Co do spotkanka ja jestem zawsze chetna. Dajcie znac co i jak a ja sie pojawie
.
Kamalodz- z maluszkami to tak czesto bywa, ze cos je uczula i obsypuje. Nie ma co od razu wpadac w panike. Angielski lekarze moze do najlepszych sie nie zaliczaja, ale czesto maja racje by zbytnio sie nie przejmowac. Czasami wystarczy zmienic proszek lub plyn w ktorym pierzesz ubranka, a czasem kosmetyki,ktorych uzywasz dla maluszka. U mnie wysypka ustapila jak zmienilam kosmetyki na Oilatum dla dzieci. Co do niepokoju i placzu to czesto bywa tak, ze to my jestesmy czyms bardzo zaniepokojone i przewrazliwione a naszym maluszkom sie to udziela. Jak mamy zly humor to wszystko nabiera ciemniejszych kolorow. Zobaczysz z czasem bedzie coraz lepiej.
Mw80- moze jeszcze warto sie zastanowic nad zmiana dzielnicy, w ktorej macie zamieszkac. To co sie wydarzylo moze sie powtorzyc:-( i warto byloby to zglosic juz teraz. Tacy sasiedzi moga Wam bardzo utrudniac zycie. Ja tez mam mieszkanie socjalne, ale na szczescie moi sasiedzi sa w miare w porzadku.
Doris78- witam cie serdecznie. Masz bardzo fajnych chlopakow.
Pozdrawiam i sle wam wszystkim buziaki:-)