reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam
Jako niedoświadczona mama prosze o zdjęcie wózka ,,parasolki''
Edytko bluzka jest już u mnie...
Idę zaraz przygotowywac po mału święta. Mam już wszystkie polskie produkty. Byłam w tym sklepie Krakow. Otwarty jest do 20 , ale wybór wędlin nei był za duży a te co mieli strasznie drogie. Pojechalismy więc do Patsona i tam kupiłam co chciałam. No w większości. Musze jeszcze skoczyć do Asdy. Chce zrobić na świeta pieczeń rzymską, sałatkę jejeczną po staropolsku,na szyneczce i pieczoną białą kiełbaskę. No i oczywiście jaja w majonezie. Tradycja musi być...
Jutro na popołudnie pracuje więc musze rano wstać i pomalować jajca i koszyczek przygotować. W niedziele się pobyczę bo sicka biorę więc pobęde z mężem i gośćmi...
No a jak u Was??

reklama
Jasminka ja kupilam Chicco i naprawde jestwm szczesliwa ze nie zwlekalam z kupnem, bo niby sie mowi ze Marcel za maly na spacerowke ale specjalnie kupilam taka co nadaje sie dla dzieci od urodzeni.
Ja nie mam prawka wiec wszedzie jezdze z maja siostra ktora tez ma malego syna wiec nie bylo szans zeby wcisnac dwa wozki do bagaznika, teraz jest luzik, no i w autobusie nie ma problemu:)))) Naprawde polecam.

Cfcgirl nazwa "parasolka" chyba pochodzi od tego ze wozek jest bardzo maly po zlozeniu, i cienki taki. Jest to po prostu spacerowka.

Sylwia wozek extra!! w ktorym sklepie i za ile nabylas te cudo?? ja tez poszukuje takiego co sie rozklada do lezacego, maly wtedy sie wygodnie wyspi na spacerku.
dobra uciekam dac malemu papu (dzis ze sloiczka) i lecimy na miacho bo ladna pogoda, pokaze bratu nasze pakistanowo. milego dnia

Kasia ja kupilam ten wozek przez ebay'a. Zaplacilam 85 plus 7.50 za przesylke. Byl po dwoch dniach:)))
chicco lite way, Pushchairs Prams, Baby items at low prices on eBay.co.uk
Na tej stronie masz rozne kolory do wyboru. Mnie osobiscie podoba sie jeszcze ten zolty "doscovery"

Smutno mi dzisiaj:((( Od kilku miesiecy zalatwilismy kredyt na dom. Dom mielismy juz wybrany, wlasciciel powiedzial nawet ze zatrzyma go dla nas. Kilka dni temu przyszla wreszcie decyzja o kredycie. Ja juz uradowana planowalam przeprowadzke, ogladalam katalogi zeby kupic to co bedziemy potrzebowac i wogole.
Niestety ten wlasciciel teraz nie odbiera telefonow, mamy przeczucia ze dom juz sprzedany:((((

Ide na spacer, moze poprawi mi sie humor

sylwia - wozek super, my kupilismy dla Kuby jakis szwajcarski i nie jestem z niego do konca zadowolona, caly czas mi sie odpina ta buda :wściekła/y:moze dla Maciusia kupimy cos nowego, a domkiem sie nie martw, znajdziecie napewno inny i lepszy :)

kasiek - i jak bratu sie podoba nasza miejscowosc?? tez bylam dzis w centrum i straszne pustki byly, az bylam zaskoczona, chyba wszyscy wyjechali na wakacje

cfcgirl - ja tez teraz pichce w kuchni, ciekawe kto to bedzie jadl, :-) robie barszczyk czerwony na wedzonce z jajkiem i uszkami, pieczen, zrobie pewnie kluski slaskie, bo potem z tym mniej gotowania, salatka jarzynowa i upieke ciasto z jablkami, aha i jeszcze leczo, powinno wystarczyc na 3 dni

Czesc dziewczyny!Tak czytam te forum od jakies czasu i caly czas nie wiedzialam jak mam sie wkrecic w wasze rozmowy:zawstydzona/y:tak sobie piszecie jak stare dobre kumpelki i tak sobie pomyslalam ze ja tez bym tak chciala:tak:ale sobie mysle ''raz kozie smierc'' i wiec pisze i mam nadzieje ze tez sie ''wkrece'' w wasze towarzystwo, bo tak fajnie jest sobie troche popisac o roznych sprawach no ale przedewszystkim o naszych maluszkach no i tych starszych tez.

Baranku śnieżno-biały -
Dokąd bieżysz kudłaczu?
I Ty zajączku miły -
Gdzie się śpieszysz uszaty?

Niesiemy upominki, okruch chleba i szynki
Oraz garść uśmiechu do kurczęcej chaty
Wkrótce wspólnie z aniołkiem
Co już zleciał na ląd:

Zaśpiewamy Wam drodzy Radosnych Swiat

Aha zapomnialabym czy wiecie w jakich godzinach jest swiecenie jajek w kosciele?,bo ja nie pamietam jak bylo w zeszlym roku.
sylwia.m-wozek super,ja tez niedawno kupilam dla mojego dawidka parasolke i tez jestem bardzo zadowolona.pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn i waszych pociech

Witaj doris78!!!!
Wkrecaj sie, wkrecaj. Najlepiej to zabieraj glos przy kazdej okazji, nawet jak nikt nie zwraca sie konkretnie do ciebie. Mam racje dziewczyny????
Ja tak robilam choc na poczatku nie bylo latwo, ale teraz to nie ma dnia zebym tu nie zajrzala a czasami nawet kilka razy dziennie:)))
Ps. twoj starszy syn wyglada zupelnie jak moj chrzesniak, a ten mlodszy to jak chrzesniak mojego meza hehehe

Kasia ja wiem gdzie ci wszyscy ludzie pojechali........do TESCO!!!!! Ja bylam tam dzisiaj i nie bylo jak sie poruszac, jeszcze tylu ludzi w tam nie wiedzialam.
A na te kluski slaskie to ja ci mojego meza podesle chyba, bo on tez slazak:)))))

Mi w tym roku ze swiatecznych przygotowan przydzielono tylko salatke jarzynowa:)) Nie narobie sie:)))

czesc kobitki

U nas powoli wszystko wraca do normy , Szymek juz prawie zdrowy , cale szczescie bo w niedziele chrzciny.
Bylismy dzis na kontroli i wsio ok., ale teraz zaczyna sie zabkowanie i maly strasznie marudzi nie wie czego chce , a mnie czasem krew zalewa bo nie wiem co rabic. Mamy zeliki specjalne gryzaki i inne cuda, ale nic nie pomaga.
My codziennie biegamy i zalatwiamy sprawy zwiazane ze slubem, powli zaczynam miec wszystkiego dosyc:wściekła/y:.Chcialabym zeby bylo juz po wszystkim.

Cfcgirl - dziekuje bardzo za kupno bluzeczki:tak::-), napisz mi tylko ile wszystko wynioslo. A jak twoje samopoczucie.Brzusio pewnie coraz wiekszy, co?

Kasiek 83- jak tam Michas., ile ma zabkow?
Szymek jeszcze nie ma niccccccccccc.

Witam nowa kolezankie:-), ale nas sie namnozylo , moze ktoras policzyla ile nas juz jest???????

Karolinko a co u was?????????Zyjesz????????????

Wszystkim zyczymy wesolego Alleluja , samcznego jaja i mokrego dingusa!!!!!!!

doris78 - Witam nowa kolezanke :-) Fajnych masz chlopcow. Ja tez jestem mama dwoch takich urwisow, czy Twoj Kubus tez jest taki przemadrzaly i lapie Cie za slowka?

Sylwia - a skad jest Twoj maz? Z jakiego miasta?

Niunka - ani sie obejrzysz jak Twoj maluszek bedzie mial caly komplecik perelek :-)

Ja wlasnie koncze gotowac i zmykam do spania. Jestem padnieta.

reklama
Do góry