reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

:baffled: hej dziewczynki ;-)
ta pogoda juz tez mnie dobija :baffled: podgladam co piszecie caly dzien :tak:

kasia8118 nie ma sie czego denerwowac ;-) polozna trochce pogada zwazy cie zmierzy i poslucha serduszka malenstwa :tak::tak: a Ty pierwsze dziecko w polsce rodzilas ??

ja jutro do pracy ide na 6 :baffled: lepszej godziny nie mogli mi dac:baffled::baffled:

reklama
Oj Natalka na pierwszej wizycie to chyba jeszcze nie słucha bicic serca:no:
Przynajmniej u mnie nie słuchała:baffled: Więc Kasia8118 żebyś nie była zawiedziona jakby co:sorry2:
To fakt, pierwsza wizyta bardzo długa ale to też dlatego, że położna ma dużo do wypisywania i to trochę czasu zajmuje:baffled:

Ciekawe co mi jutro powie położna na temat tej mojej szyjki:sorry2: Muszę też pamiętac żeby wziąc od niej dwa zaświadczenia żeby kaskę mi wypłacili:tak: Nowe łóżko potrzebujemy:-D:-p

sylwia.m ja tez mam jutro wizyte i potrzebuje zaswiadczenie na MA :-D a wiesz moze cos odnosnie Maternity Grant ( ł500),czy po forme trzeba dzwonic do JC jak w przypadku MA czy moze jest to jakis inny numer?

Mojadzidzia forme dostaniesz w job centre:tak: Jak masz położną później to jedź sobie z rana po ten formularz bo położna musi Ci go podpisac:baffled: No chyba, że następnym razem sobie to załatwisz:-) No i od położnej też trzeba wziąc zaświadczenie na te 190Ł Health in Pregnancy

mojadzidzia ja forme na Maternity Grant dostalam w JC :tak::tak:
sylwia mi sluchala serduszka na pierwszej wizycie ale ja pierwsza wizyte mialam w 16tc dopiero bo wczesniej bylam w polsce i czasu nie mialam :-p a jakie zaswiadczenia potrzebujesz ? bo ja dostalam od poloznej tylko jedno mat1 to dalam do pracy o macierzynskie a sa jeszcze na cos potrzebne?? no to daj znac od razu co Ci powiedziala o tej szyjce bo jestem ciekawa ;-) no i trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze i dala Cie do tego ginekologa ;-)

Hej
Ja przez ta pogode cos weny nie mam:wściekła/y: Nawet z malym na spacer nie mozna wyjsc:wściekła/y: Pada bez przerwy:wściekła/y: Dobrze ze te kulki tu mam i z rana poszlam

O rany parę minut temu zasiadłam do komputera i chciałam coś napisac a tu podbieg mały usiadł mi na kolana i całą mnie zarzygał :szok:.Nie wiem co się stało zjadł jajecznice i tak nagle wymiotował.Nigdy wcześniej nie było takiej reakcji po jajecznicy:no:.Natalka pierwszą ciąze całą przesiedziałam w Polsce i tam rodziłam:tak:.A jeżeli chodzi o te papiery co mi przysłała położna to mam je wypełnic w domu czy na miejscu ona wypełnia:confused:?

reklama
kasia8118 no mi przyslali tylko jeden papierek tam trzeba bylo zaznaczyc choroby to ja to wypelnilam w domu ale nawet polozna tego nie chciala a i tak jeszcze na spotkaniu sie pytala o te choroby :-p tylko chciala ta kartke ze skanu :tak::tak::tak:

Do góry