reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej hej dziewczyny:-):-):-)
A ja mam problem z internetem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie moglam go z 30 minut wlaczyc:angry:
KASIA8118-ja tez odpadam,bo pilnuje jutro Sylwii Marcela ,jak ona bedzie szla do przychodni:tak:
Nastepnym razem:-):-):-)

reklama
A mnie dzis strasznie glowa boli. Wzielam juz 2 tabletki i nic :-( A do tego nic mi sie nie chce. Z dobrych rzeczy, ktore mnie dzis spotkaly to dostalam sniadanie do lozka :-D

ampar - Kuba wolal na nim jezdzic niz na zwyklym z dodatkowymi kolkami, szybciej jezdzil i byl bardziej zwrotny, i sie uczyl lapac ta rownowage, bo rozpedzal sie nogi do gory i jechal dopoki rower nie stanal, uwazam, ze u nas sie sprawdzil, my kupilismy mu ten: Steel Balance Bike

Kasia8118 - ja raczej tez nie bede, mam meza na urlopie w domu i jeszcze sie nim nie nacieszylam :-);-)

katin - a moj to uwielbia wszelkie "maszyny", dzis nam zapowiedzial, ze musi sie nauczyc jezdzic na deskorolce :szok: kopiuje mi tu sasiada :baffled: chodzi w bluzach z kapturem na glowie i patrzec jak zacznie tanczyc breakdance, bo ten mlody wlasnie tanczy :baffled:

Hej kobitki !Ale mnie tu nie bylo szok!:szok:Ale juz jestem i mam nadzieje ze bede czesciej pisac;-)
Juz sie przeprowadzilismy i jest super tylko ciagle duzo roboty!

witam dziewczyny
cholera mnie bierze na ta pogode,nic tylko siedziec w domu:wściekła/y::wściekła/y: od kilku dni jakas chumorzasta chodze.raz smutn-raz zla,ale widze, ze sama nie jestem.na was tez ta angielska pogoda tak dziala.nic mi sie nie chce i jakas senna jestem-wszystko do bani.
kasia8118-jutro jade z mezem do wakefield do dentysty-biedak umiera.wiec spotkanko odpada bo na 13 mamy byc juz w gabinecie.

zaczelam robic zakupki na ebay'u i powiem wam ze tak mnie to wciaga:baffled::baffled: nie podoba mi sie to:-)trzeba przystopowac:-):tak::tak:

wiecie dzie mozna nadmuchac balon helem???? w jakim sklepie i ile takie cos kosztuje?? kupilam balon na nikolki roczek-taki dduuuuuuzzzyyy:-):-)

Witm Was dziewczyny w ten piekny angielski dzionek:-D:-D:-D
Ja tez mam takiego lenia, ze pranie z Polski dalej czeka ...i sobie poczeka.
kasia8118 - mnie tez tak ostatnio dziewczyny olaly. Teraz to nie chce proponowac spotkania u mnie, bo sie boje odrzucenia :-D

Kurde mala mi wstala, zajrze pozniej

Kasia hej no co ty nie opuscilam tylko tyle sie dzialo ze szok najpierw wyprowadzka z przeprowadzka hehe:-Dpotem brak internetu w miedzyczasie remont tego nowego domu oj rece mi opadaja:-(
Ale juz niedlugo bedziemy mieli sliczny domek jeszcze tylko salon do wykonczenia
Dziewczynki swietnie w nowym domu Abi jest zachwycona bo mamy ogrodek ;-)Jak jechalismy posprzatatac stare mieszkanie to prawie sie poplakala bo nie chciala tam wracac:-D Nawet kotu sie podoba wkoncu moze poszalec na dworze:-D

reklama
Ta okropna pogda przynajmniej am 1 plus: wiekszosc z nas ma chwilke na skrobmniecie czegos na BB:-D:-D:-D Ale normalnie mnie po 2 dnniach juz dnerwuje mam nadzieje ze sie poprawi z dnia na dzien;/.Ale nadzieja....

Kasia - widze, że chyba ze spotkania jutro nici:/.Ale nie zdziw sie jak CI zrobia laski suprise i jutro zadzwonia do drzwi:):tak:;-)

Roksanna- w jkaich godz pracujesz? Ja niby zaczynam tam jutro od 6-14.30, wiec moze bd miala okazje i Ciebie poznac:D

Do góry