reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dziewczyny nie śmiejcie się z moich pytań ale ciemna jestem w tych sprawach:sorry2:.Pierwsza ciąża tutaj a tu wszystko inaczej niż w Pl.mojadzidzia z tym nie będzie problemu:no::-D.Sikam jak opętana :tak:chyba ze ze stresu nie zrobie :baffled:.

kasia8118 no ja tez mocz na miejscu oddalam :-p najwazniejsza to chyba ta kartka ze skanu ale tamto tez wes na wszelki wypadek

DZIEWCZYNKI wiecie moze gdzie tutaj jest nie za drogi hotel ?? albo czy moze ktos wynajmuje pokoje ? potrzebuje pokoj na tydzien w polowie sierpnia dla mojego taty bo on chce przyjechac do mnie a nie gada za bardzo z moja mama zeby byl u nas i musze mu cos znalesc .... dajcie znac prosze jak bedziecie cos wiedzialy

kasia8118 ja sie z twoich pytan nie smieje,masz racje lepiej sie upewnic niz potem dwa razy zalatwiac ta sama sprawe,ja tez wielu rzeczy nie wiedzialam i bylo mi ciezko zanim znalazlam bb no i was ;-)

Witam po weeken-dzie
Jeszcze raz przepraszm kobitki ze nie dotarlam do waszego grona w piątek:-:)-:)-(
ale napewno nastepnym razem nie odpuszcze:tak::tak::tak:
Witam równiez nowa kolezankę
Sylwia m To ty w Polsce byłaś:szok:Witamy z powrotem:tak:Mam nadzieje ze dobze sie czujesz i jutro cos konkretnego Ci powiedzą:wściekła/y:
Marta 84 Ciebie równiez witam w Tropikach:-D
Roksanna1 Jak tam u Ciebie z praca ,nie przemęczsz sie zabardzo.
Ja calymi dniami za pracowana,jak nie amelka to czyszczenie futryn -czyli jednym slowem robota pali mi sie w rękach.dzieki bogu mam juz autko to przynajmniej w tak paskudna pogode moge wyskoczyc na kulki z mała.A jutro szpital na BD5 sadny dzien dla mnie i małej.:-(Ciekawa jestem co wymyslili:confused:
Kurcze tyle piszecie ze juz nie pamiętam co pisać:baffled:To napewno wszystko przez ta pogode:-p:-p:-p

W koncu mnie glowa przestala bolec i jakos mozna funkcjonowac. Ale w dalszym ciagu nic mi sie nie chce :-( Juz mysle o wyjezdzie.... :baffled:
Jutro sobie ide wloski zrobic :-D wiec sie lepiej poczuje, bo faktycznie ta pogoda dolujaca.

natalka - hotele to trzeba liczyc tak w granicy 30f na nocleg, wydaje mi sie, ze najlepszym rozwiazaniem bylo sie dogadac z kim, np ze stronki bradford24.pl, kto wynajmuje pokoje (zwykle ok 35f za tydzien), mysle, ze powinien sie zgodzic jak bedzie mial puste

Kasia 8118 przykro mi ze tak wyszło z tym spotkaniem:-(widze ze strasznie przezywasz to wizyte u połoznej,cieszka przeprawe mamy tu w Uk
Mojadzidzia a co u taty S ? Ty juz w lepszym nastroju widze:happy2:
Ampar 3 ja podobnie do Ciebie,przybiaj mnie pogoda,tylko ze spocerki mam przymusowe do szkoły.
Marta84 chyba trzeba Ci nakopac:tak:za to odrzucenie:baffled: ja mozesz:wściekła/y:
Bozena miłej pracy,a dzis sie dowiedziałam ze mamy wspolna znajoma Anete,Nasze dzieci chodz do jednej szkoły:tak:
Roksanna co u Ciebie? jak radzisz sobie z jezykiem w pracy?
Doris jutro zaciskasz zeby przy dwojce urwiskow:-D
Sylwia a Ty po wyjsciu od pielegniarki,na miasto,kawusie,relax:-D:-D

reklama
Natalka-ja tez slyszlam ze tak mniej wiecej biora 30 f za nocleg,wiec troszke kaski to wyjdzie:shocked2:
Ale KASIA J podsunela dobry pomysl:-)
JSTYSIAK-no to tu tez pochwal sie jaka furka jezdzisz:-)
No i dobra ,dobra nie masz czasu na bb,bo jezdzisz sobie swoim new car:-D:-D
No i tez ponawiam pytanie ,co jest z Twoja mala?/
OWOCELLA-a Tobie jak minal dzien?/
TYNIA I WIKI-i jak walki dobre??sprawdzilas juz??
KATIN--no zobaczymy jak mi pojdzie z tymi urwisami :))))naewno na forum wtedy mnie nie bedzie :)))

Ostatnia edycja:
Do góry