reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

katin dzięki serdeczne za zaproszenie,ale jutro nie dam rady muszę ogarnąc mieszkanie do końca :tak:.Wiecie jak to jest facet sam w domu prawie miesiąc:sorry:.I ogólnie jeszcze jakoś taka połamana jestem po podróży:baffled:.Ale w następnym tygodniu zapraszam do mnie :tak::-).Mam nadzieje ze znajdą się jakieś chętne:tak:.mojadzidzia ogólnie czuje się super tak jak to było w pierwszej ciąży :tak:;-).Oby tak dalej :tak:.Czasem boli mnie tylko lekko kręgosłup i miewam taki dziwny lekki ból w lewym pośladku ale to wszystko pewnie przez to że pojechałam do Polski bez wózka i mały często mnie wykorzytywal i kazał się nosic,a ja jakoś nie potrafiłam mu odmówic:baffled:.

reklama
tak narzekacie na te kosmetyki johnsons a ja wlasnie dla dzidzki myslalam zeby z tej firmy kupic ale teraz to nie wiem chyba jednak wezme z nivea:-p

kasia8118 no to uwazaj teraz na siebie i nie dzwigaj malego ;-) a pokarz fotke ze skanu dzisiejszego ile dzidzka ma juz cm ??;-);-)

kasia8118 a termin mam na 2 sierpnia jeszcze tyle czekania......... no lidl jest spory kawalek ode mnie bo ja nizej mieszkam niedaleko stacji shella na leeds road

wieczorkiem nawet sie dzieje u nas na forum:-)roksanna1-super ta strona z fryzurami, nie:-) mozna sie niezle posmiac:-D:-D
co do tych kosmetykow z jonsons&jonson to nikola dostala takie uczulenie,ale bylam zla:wściekła/y:caly czas sie drapala i plakala,po calym cialku.oczywiscie skonczylo si na lekarzu.:-(
mojadzidziaja rowniez serdecznie witam po dlugiej nieobecnosci. co do programu "born in bradford" to tez nie slyszalam o dodatkowym scanie. scany powinno sie miec 2.jezeli sa problemy w czasie ciazy to oczywiscie sa dodatkowe,po konsultacji z lekarzem. a i w born in bradford pytaja sie czy moga pobrac krew z pepowiny dziecka podczas porodu.robia wszystkie badania-oczywiscie za zgoda matki.ja podpisalam upowaznienie ze sie zgadzam na pobranie tej krwi

natalka90 ja mieszkam na BD5 wiec spory kawalek od ciebie,a odnosnie scanu to nie wazne ze wszystko jest ok,standardowo pierwszy scan powinien byc ok 12t.c wiec nie wiem dlaczego ty mialas tak pozno a kolejny ok 21tc. bez wzgledu na to czy cos sie dzieje czy nie,ja przy pierwszej wizycie u GP jak zakomunikowalam ze jestem w ciazy to dostalam taka ulotke na ktorej sa wlasnie informacje odnosnie spotkan z midwife i terminami scanow
kasia8118 ja przez dlugi okres mialam bole kregoslupa nawet jak nie robilam nic ciezkiego ale po pewnym czasie minelo :tak: teraz tylko jak Nadusia sie przekreca i powoduje ucisk na jakas czesc to boli tak ze momentami nie moge nawet chodzic :baffled:
a odnosnie kosmetykow j&j to ja uzywam ich od dawna dla siebie,najlepsze zele pod prysznic no i stosuje rowniez do mycia twarzy od pewnego czasu-jestem zadowolona :tak:

Dziewczyny jak mi się uda to wkleie fotki wieczorem lub jutro:tak:.Jeżeli chodzi o dzisiejsze zdjęcie to nie jestem zachwycona bo byłam pare dni temu w Polsce na usg i wydaje mi się że tam dostałam lepsze a to wcale nie był żaden prywatny gabinet tylko taki zwykły na kase chorych:baffled:.I spodziewałam się że tu dostane dużo ładniejsze zdjęcie a takie sobie bez szału:baffled:.No ale i tak jestem szczęściara że w ciągu kilku dni dwa razy widziałam dzidzie:-).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry