reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki:-).Ale pogoda szkoda gadac:wściekła/y:.Dzisiaj rano byłam na usg i bez problemu weszłam do gabinetu z małym i mężem :tak:.Chłopaki siedzieli jak zaczarowani szczególnie Krystian normalnie nawet nie pisnął :szok:.Wszystko Ok.następny skan mam na 23czerwca już nie mogę się do czekac :tak:.agnieszkaUk fryzurka niczego sobie:tak:;-).Lece do chłopaków bo już marudzą że siedzę przy kompie:baffled:.

reklama
bylam dzis w pracy od 6 do 10 :eek: i wracalam w ten deszcz ale zla jestem nie lubie takiej pogody :wściekła/y:

Agnieszkauk fryzurka fajna mysle ze bedzie Ci pasowala :tak::tak::tak: wlasnie tak cos mi sie wydawalo ze 600 cos no i juz wiem napewno ze to 620 :-D

Doris78 wlasnie Ty i Sylwia kupujecie tyle na tym ebay ze chyba tez sie przekonam ;-)

kasia8118 no to najwazniejsze ze wszystko dobrze u dzidzki :tak::tak::tak: a kto Ci powiedzial kiedy masz nastepny skan? bo ja sie doprosic nie moge a mialam tutaj tylko jeden :-( i martwie sie juz bo moja polozna powiedziala ze przyjedzie mi list do domu tak jak za pierwszym razem kiedy mam skan ale nie wiem kiedy ,a nie wiesz czy tam w szpitalu mozna sie dowiedziec kiedy mam albo cos ?

Czolem babeczki:-):-):-)

Marcel z Rafalem pluskają się w aqua parku w Krakowie a ja łączę się z Wami z przenośnego internetu mojego szwagra;-)

Mojadzidzia ja przekroczyłam 60:baffled: 2 kilo temu:-D

Doobra, spadam:-) Do srody:-)

natalka90 mnie też zdziwiło że od razu po tym skanie dostałam już zaproszenie na następny z dokładnym dniem i godziną.Tylko że następny mam już w innym szpitalu:tak:.A wszelkie informacje i papiery na następny skan dostałam od tej babki co mi robiła ten dzisiejszy:tak:.Bardzo się ciesze :-).

Jejku ale nudy:-:)-(ciekawe ile to ma padac:baffled:
NATALKA-no wciaga ebay tymi malymi cenami,ale Sylwia byla pierwsza i mi tak gadala co kupil i za ile i mnie tez wzielo:-D
KASIA8118-no to fajnie ze wsio ok:tak:
SYLWIA-Ty bebyboomowa maniaczko:-D:-Dale fajnie masz w tej Polsce:tak:

ale pogoda :wściekła/y:a ja musze do skleou isc bo robie dzisc spaghetti i to bardzo pyszne dostalam przepis od tej kasi co ze mna mieszka jeszce takiego dobrego to nie jadlam :-):-)do brze ze wiki je dzis mam czas wiec dlatego to gotuje bo to robi sie dosc dlugo bo sam sos robi sie godzinke ale naprawde warto mniam zaraz weze sie najpierw chyba za ogladanie film "serum"cos jak horror przekonamy ise czy fajny ja takie lubie kobietki ktora jutro idzie jeszcze do katin zeby poszla ze mna bo ja nie wiem jak trafic :-:)-(

Hej
A ja sobie wczoraj pranie na dworze wywiesilam wiec sobie wyobrazcie moj zachwyt rano ze pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Natalka90- ja mialam to lozeczko z ikei i bylam bardzo zadowolona:tak:;-)
Kasia8118- jak tam Radek dzisiaj. Moj zasnal na kanapie i obudzil sie przed 4:-D:-D:-D
katin- ja tez poprosze o adres - moze uda mi sie dojechac:tak:
Roksanna1- a co za stronka z fryzurami- wklej mi linka bo ja znalazlam tylko jakas platna:sorry:

Dziewczyny co kupic dla roczniaka na prezent??????????????????
Juz nie pamietam co bawilo szymonka:rofl2::rofl2:

sylwia.m no ale masz fajnie w tej polsce :tak::tak::tak: przywiez pogode bo u nas sie pogorszyla i pada:-(

katin kurcze jednak nie przyjde bo dzwonili ode mnie z pracy i ide jutro od 14 do 22 z jeden strny fajnie ze ide do pracy ale godziny troch nie bardzo znowu padnieta wroce:baffled: no ale mysle ze jeszcze bedziemy mieli okazje sie poznac;-)

reklama
Dziewczyny a o co chodzi z tym Born in Bradford Project ???? bo teraz ide na ten cukier to oni tam sie mnie beda pytac czy chce w tym byc a ja nawet nie wiem o co w tym dokladnie chodzi:eek::laugh2::laugh2:

Do góry