reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Psuje sie ,oj psuje,wieje i cos niebo pochmurne:-(
Doris ja tez jakies poł roku temu miiałam pełno zabawek na dole,ktore stały ,nie ruszane,Wiesz jeszcze takie dla bobasow,wiec kiedys podałam mojej siostrze dla synka.Teraz Hubercika ciesz juz inne zabawki.:tak: Oczywiscie,zapraszam czym wiecej tym lepiej.

reklama
wiecie co jednak nie bede jutro w tym lister parku :-(
taka jestem zla :wściekła/y: bo ta moja polozna nie dala mi zaswiadczenia jeszcze tego mat1 a juz powinna mi je dac bo musze je zaniesc do pracy znaczy juz powinno byc zlozone w pracy do 15 tyg przed porodem czyli tydz temu najpozniej mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie to zalatwi :wściekła/y: boze ja zawsze musze jakos zle trafic :wściekła/y:

jstysiak po pierwsze wielkie dzieki za pomoc dla Oli:tak: ,mały ma rozciętą od środka dolną wargę ,nestety dość mocno i jak cokolwiek naruszy to mu znowu krwawi ,a ze małym dzieciom tutaj się nie zszywa ran trzeba czekać aż się zrośnie :-(
Dorota to jest BD4 :tak: a jak tam oględziny Sylwii??

Czołem babki:-):-):-)

Ja właśnie poprasowałam taaaaaaaaaaaaką stertę prania:baffled: Na kilka dni z głowy:tak:

Dom byłam obejrzec ale odpada:baffled: Ogólnie ładny i niedrogi ale dla nas ma zdecydowanie za małe sypialnie:wściekła/y: a nie mamy noża na gardle żeby brac pierwszy lepszy:-)

witam
ja tylko wpadlam sie zameldowac, ze niestety nie bedzie mnie jutro na spotkanku:-( z przyczyn odemnie niezaleznych:-(
lecke do lazienki wziac szybki prysznic, bo jedyne o czym marze to wyrko.milam pracowity dzien.z samego rana mielismy rundke po sklepach,najpierw morrisons,patson a ostatni byl ogrodniczy gdzie kupilsmy kwiaty do ogrodu. posadzilismy kwiatki, zrobilismy sobie przy tym grilla(ale nie zjedlismy na powietrzu bo jak zwykle pogoda sie zepsula) a teraz wyszlam z kuchni,bo mialam na obiad zrobic pulpety, a ze byl grill to jedlismy kielbaski,troche zostalo i myslalam ze moj mazsie nimi zadowoli a on mi oznajmia ze chce pulpety.i tak musialam mu zrobic.niezly z niego pasibrzuch:-)

milego spotkana jutro zycze

NATALKA-wiesz co jak ja bylam w ciazy to mi sie snilo ze mailam tez dziewczynke i urodzilam chlopca:-Da potem jak bylam drugi raz w ciazy to samo mi sie snilo i tez mam chlopca:-D:-D:-D
Oczewiscie nie ma to znaczenia:no:wazne zeby bylo zdrowe:-)a jak bedziesz miala chlopca to zawsze potem jeszcze masz szansena girl:-):-)
TYNIA I WIKI-tak ,tak jutro w lister parku,godzina 11.30 ja bede napewno:tak:

Witam babeczki
Pogoda dopisała,wiec spotkanie napewno bedzie super
A wracajac do płci dziecka,ze bede miała syna to dowiedziałam sie jeszcze przed zajsciem w ciaze.Kolezanka z pracy miała dar do wrozby,:baffled:
Wiec jak mi powiedziała ze bedzie chłopczyk,od razu zabralismy sie do roboty:-pi miała racje:tak:
Tylko wyszło ze bedzemy mieli jeszcze coreczke:szok:czyli trojke dzieci. Ja w te wrozby oczywiscie nie wieze,ale zabawa była super:-D
AgnieszkaUk u mnie dzis tez gril ,mam nadzieje ze maz mnie nie zaskoczy i nie wyskoczy z pulpecikami:-D:-D

Zostałam sama dzis:-( ja z Hubrcikiem juz jestesmy po długim spacerku:tak:
Jeszcze musze nosic mocz do kontroli ,wiec mam prawie codzienna wyprawe,a do przychodni jest kawałek,ale w taka pogode to przyjemnosc

reklama
Witam dzewczynki:]
ja tylko na chwileczke.
Chciałam sie pozegnać.BO to juz dzisiaj POLSKa:]
Mam nadzije ze spotkanko WAm sie udąło w Lister.....:]

Prosze tylko nie produkujcie zbyt duzej ilosci teksyu zebym po 10 dniach mogła sie połapać co, kto z kim ....:]

3majcie sie cieplutko.PA!

Do góry