reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

BożenaM ja po poprzednich świętach miałam 2 kg do przodu. Tym razem nie robiłam dużo jedzenia i nie stało już na stole tak jak wtedy. Tamtych kilogramów się jeszcze nie pozbyłam. Zapisz się z Katin do fitness :-D:-D:-D Ja na razie szukam pracy po południu więc odpada.

reklama
Roksanna - chodzi o to ze ja musze do nasteonej soboty do WEsela te 2 kg spalić bo kiecka i strój na poprainy ładnie wygladały na 2 kg mniej a tera zsa opiete:/:angry::no::wściekła/y:a pozniej to ja już chche baby to mi wisi ile kg przybede:):-D:tak:

Roksanna szkoda po cichu liczyłam ze dołczysz do mnie,Ja cały miesiac nie chodziłam na fitnes i sporo mi przybyło_Od dwoch dni wrociłam do cwiczen i juz czuje sie lzejsza:-D :-D Ciekawe jak mi pojdzie , szukaniem pracy od wrzesnia. Bardzo chce juz pracowac.
Doris wiesz ja za bardzo nie jestem zorientowana w tych kulkolandiach.byłam tylko raz,z przedszkolem Huberta. Wsiadłam do tax dałam adres i tyle ,wydaje mi sie ze nad wejscim pisał >alfabet zoo<..
Wyczytałm z tej strony co wysłała mi Bozena ze dzis czynne do 4:-( wiec nici z tego:-(

czesc kobitki:-)
pogoda sie poprawia cos mi sie wydaje:tak:
ja juz mam farsz zrobiony i zaraz sie za ruskie biore:-):-):-) tylko ciasta nie lubie zagniatac:baffled::baffled::baffled: jakies znowu ze 140 natracham:tak::-p:-D ale dla mojego Roberta to pikuś:confused2: dwa dni i po pierogach
roksana,tynia i wiki-niebo bedzie spadac ale ja juz w poniedzialek to musze isc do lekarza!!!:baffled::-)moze sie spotkamy?
bozena-2 kilo to nie spalisz z tłuszczyku napewno ale jakbys sie postarała to mozesz miec na wadze te 2 kilo mniej w tydzien:-)jak Ci zalezy:sorry:ale to bedzie krotkotrwale napewno..moge Ci skomponowac jakas dietke jak chcesz,powiesz mi co lubisz i co nie lubisz a ja Ci rozpisze dietę:tak:oczywiscie wszystko zdrowo a nie jakies south beach ze zjedziesz 4 kilo w tydzien na kawie i padniesz:confused2::confused2::confused2: uwierz mi ja sie naprawde tym interesuje:tak:;-);-);-)
no wlasnie tylko dalej nie moge porzadnie wytrenowac SOBIE porzadnej sily woli:laugh2::laugh2::laugh2:jak narazie u mnie spadek 6 kilo:happy:

Aniteczka1981 ja by takiej drastycznej diety nie proponowało przed inpreza alkoholowa,ja sie tak kiedys załatwiłam .Własnie zzuciłam 4kg w kilka dni.lekkie jedzenie,woda,owoce :tak:i po kieliszku szanpana mogłam isc spac. Diety sa dobre ale nie przed inprezami
Roksann dostalismy cos dobrego od lek. na gardło, przypomnij mi przed jakim spotkanie to zabiore to ze soba ,jezeli teraz jest ci to nie potrzebn

katin-więć właśnie piszę,że diety tego typu wyniszczają organizm i doprowadzaja do efektu jo-jo niestety,bo efekt jest ale to nie porzez spalenie tłuszczu tylko odwodnienie..i taka kobieta po dietce staje na wadze a tu 5 kilo mniej i wniebowzięta a tłuszcz jak był tak jest a organizm nadrabia podwójnie po powrocie do normalnego odżywiania,bo jest w szoku..
a i nie ma problemu,mogę wpaść do Ciebie tylko,że teraz do mnie przyjechali po rent:-p:-p:-p

Aniteczka- mi dawaj cos drastycznego na szybkie odchudzenie:tak: Lubie kawe, ciderek i twixa:-D:-D:-D
Bozenam- ja wylatuje 15 wiec moze 10 damy rade;-) 2.5 kg dasz rade:tak:
Sylwiam- a wy na dlugo jedziecie? konkretnie w jakims celu czy tak urlopowo?
Marta84, katin- moj na pewno chetnie do waszych dolaczy. Uwielbia wedkowac- tylko sprzecik musi zakupic:-p
Doris78- ja tez czasami tak mam ze zasiade , chce cos napisac ale jakos weny brak i same glupoty wychodza:szok:

Weekend zapowiada sie ladnie. U mnie tescie spia i zostaja do poniedzialku- wybierzemy sie znowu na basenik :tak:

reklama
Lato za pasem a my myslimy o odchudzaniu. Mnie tez wzielo bo waga stoi w miejscu. Moj slaby punkt podjadanie paluszki, ciasteczka...Narobilam sobie miske salatki z feta i jak mnie kusi to ja jem :-)
ampar3 - oj kochana to sie teraz zacznie "topinie" pieniedzy:-D:-D:-D
Moj sie zalamie jak wroci do domu i wedki nie bedzie. Jak moge doradzic to moj kupowal kolowrotek w argosie Shimano(chyba tak sie pisze) podobno dobry, tylko tyle pamietam. Ogolnie to siedzi na necie i zamawia.

Dziewczyny ja mysle, ze to wedkowanie polaczymy z jakims grillem. Maz mi obiecal, ze cos znajdzie fajnego, zeby dzieci mialy sie miejce wybiegac co Wy na to ?? Pogoda ma byc fajna - no chyba, ze gdzies nad morze??

Do góry