reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
ojej ale cisza
my dzis na malych zakupach bylismy;-) kupilismy nikolce 2 bramki na schody,na dol i gore,remi zamontowal i szafa gra:-):-) nareszcie nie bede sie stresowac,ze nikolka spadnie z gory.a ostatnio znalazlam ja na 8 schodku masakra,chwila nieuwagi oczywiscie nic nie mam na swoje usprawiedliwienie.\
no a teraz zaczelam robic ciacho na jutro do sylwi:-) zaczeam przygotowywac produkty a tu masz margaryny nie mam i wlasnie wygonilam remika do sklepu-nawet nie protestowal hmmmm ciekawe czemu, pewnie z piwem wroci. mam nadzieje z\e ciacho mi wyjdzie
my dzis na malych zakupach bylismy;-) kupilismy nikolce 2 bramki na schody,na dol i gore,remi zamontowal i szafa gra:-):-) nareszcie nie bede sie stresowac,ze nikolka spadnie z gory.a ostatnio znalazlam ja na 8 schodku masakra,chwila nieuwagi oczywiscie nic nie mam na swoje usprawiedliwienie.\
no a teraz zaczelam robic ciacho na jutro do sylwi:-) zaczeam przygotowywac produkty a tu masz margaryny nie mam i wlasnie wygonilam remika do sklepu-nawet nie protestowal hmmmm ciekawe czemu, pewnie z piwem wroci. mam nadzieje z\e ciacho mi wyjdzie
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
agnieszkauk-mowisz ciasto pieczesz:-)no to ja paczki upiekew coopie po drodze
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Mnie nie było cały dzień bo sprzątałam wiecie okna myłam, ściany malowałam
Żartuję oczywiście Zostawiłam bajzel dla Was żebyście miały co robic
Żartuję oczywiście Zostawiłam bajzel dla Was żebyście miały co robic
katin
mama Natalki i Huberta
Sylwia masz racje ,mysle ze sprztanie bedzie dopiero po wyjsci goscino ale chyba scian , to nie bedziesz musiała malowac
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
No wiesz, nigdy nie wiadomo co te nasze dzieci wymyślą
ampar3
Fanka BB :)
Mnie tez ciekawia te czarne i pieczone jajka Mnie tak w leeds wywialo ze az mi slabo a zaraz imprezka- moze jak cos chlapne to mi przejdzie
Aniteczka- jeszcze troche i sie wprawie- musze tylko wiecej na forum przesiadywac;-)
Agnieszkauk- jutro sie pochwale- ja to mam krociutkie
Doris78- ja tez zawsze z takim skladem w koszyczku szlam ale wole zawsze zapytac bo pare razy mialam wpadki koscielne;-)
bozenam- no to fajnie ze bedziesz
Sylwiam- ja tam jade balaganic wiec sie nie mecz
Ide jakos twarz pomalowac bo nieciekawie wyglada do 3 rano ogladalam desperate housewives;-)
Aniteczka- jeszcze troche i sie wprawie- musze tylko wiecej na forum przesiadywac;-)
Agnieszkauk- jutro sie pochwale- ja to mam krociutkie
Doris78- ja tez zawsze z takim skladem w koszyczku szlam ale wole zawsze zapytac bo pare razy mialam wpadki koscielne;-)
bozenam- no to fajnie ze bedziesz
Sylwiam- ja tam jade balaganic wiec sie nie mecz
Ide jakos twarz pomalowac bo nieciekawie wyglada do 3 rano ogladalam desperate housewives;-)
N
natalka90
Gość
i jak tam dzis sie czujecie dziewuszki ? no mam teraz was jeszcze
bylam dzis w pracy i zaraz ide sie polozyc chyba bo padam ...
ale jutro nie pracuje czyli bede na interchange mam nadzije ze was rozpoznam
bylam dzis w pracy i zaraz ide sie polozyc chyba bo padam ...
ale jutro nie pracuje czyli bede na interchange mam nadzije ze was rozpoznam
katin
mama Natalki i Huberta
Jednak zdecydowałam ze sie jutro nie wstawie Moze i pogoda bedzie ,ale same wiecie jak tu jest zmiennie:-(nie chcem zeby Hubert sie zaprawił,a czuje sie naprawde super .Długa droge miałam do tego,zeby wyciagnac GO z tej choroby,same wiecie.Mamy zaplanowany wyjazd do Walli na swieta i musi mały byc na chodzie
Jeszcze napewno bedzie szansa spotkac sie z Wami
Jeszcze napewno bedzie szansa spotkac sie z Wami
reklama
A ja mam dzis za soba pierwszy w zyciu wypadek samochodowy i mam nadzieje, ze ostatni. Dokladnie w tym samym miejscu co pare dni temu mi facet droge zajechal dzis staranowala nas ciezarowka. Na szczescie nic nam sie nie stalo, a w zasadzie Kubusiowi, bo to walnelo w te drzwi przy ktorych on siedzial. W kazdym razie dzien zrypany, rece i nogi jeszcze teraz mi sie trzesa. Mialam taka pustke w glowie, ze nie bylam w stanie przeliterowac policji swojego imienia i nazwiska
Podziel się: