reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
ojej ale cisza

my dzis na malych zakupach bylismy;-) kupilismy nikolce 2 bramki na schody,na dol i gore,remi zamontowal i szafa gra:-):-) nareszcie nie bede sie stresowac,ze nikolka spadnie z gory.a ostatnio znalazlam ja na 8 schodku

masakra,chwila nieuwagi
oczywiscie nic nie mam na swoje usprawiedliwienie.\
no a teraz zaczelam robic ciacho na jutro do sylwi:-) zaczeam przygotowywac produkty a tu masz
margaryny nie mam 
i wlasnie wygonilam remika do sklepu-nawet nie protestowal hmmmm
ciekawe czemu, pewnie z piwem wroci
. mam nadzieje z\e ciacho mi wyjdzie

my dzis na malych zakupach bylismy;-) kupilismy nikolce 2 bramki na schody,na dol i gore,remi zamontowal i szafa gra:-):-) nareszcie nie bede sie stresowac,ze nikolka spadnie z gory.a ostatnio znalazlam ja na 8 schodku

no a teraz zaczelam robic ciacho na jutro do sylwi:-) zaczeam przygotowywac produkty a tu masz

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
agnieszkauk-mowisz ciasto pieczesz:-)no to ja paczki upieke
w coopie po drodze

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Mnie nie było cały dzień bo sprzątałam
wiecie okna myłam, ściany malowałam

Żartuję oczywiście

Zostawiłam bajzel dla Was żebyście miały co robic

Żartuję oczywiście

katin
mama Natalki i Huberta
Sylwia masz racje ,mysle ze sprztanie bedzie dopiero po wyjsci gosci
no ale chyba scian , to nie bedziesz musiała malowac

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
No wiesz, nigdy nie wiadomo co te nasze dzieci wymyślą

ampar3
Fanka BB :)
Mnie tez ciekawia te czarne i pieczone jajka

Mnie tak w leeds wywialo ze az mi slabo a zaraz imprezka- moze jak cos chlapne to mi przejdzie

Aniteczka- jeszcze troche i sie wprawie- musze tylko wiecej na forum przesiadywac;-)
Agnieszkauk- jutro sie pochwale- ja to mam krociutkie
Doris78- ja tez zawsze z takim skladem w koszyczku szlam ale wole zawsze zapytac bo pare razy mialam wpadki koscielne
;-)
bozenam- no to fajnie ze bedziesz
Sylwiam- ja tam jade balaganic wiec sie nie mecz

Ide jakos twarz pomalowac bo nieciekawie wyglada do 3 rano ogladalam desperate housewives;-)

Aniteczka- jeszcze troche i sie wprawie- musze tylko wiecej na forum przesiadywac;-)
Agnieszkauk- jutro sie pochwale- ja to mam krociutkie

Doris78- ja tez zawsze z takim skladem w koszyczku szlam ale wole zawsze zapytac bo pare razy mialam wpadki koscielne

bozenam- no to fajnie ze bedziesz

Sylwiam- ja tam jade balaganic wiec sie nie mecz

Ide jakos twarz pomalowac bo nieciekawie wyglada do 3 rano ogladalam desperate housewives;-)
N
natalka90
Gość
i jak tam dzis sie czujecie dziewuszki
? no mam teraz was jeszcze
bylam dzis w pracy i zaraz ide sie polozyc chyba bo padam ...
ale jutro nie pracuje czyli bede na interchange mam nadzije ze was rozpoznam
bylam dzis w pracy i zaraz ide sie polozyc chyba bo padam ...
ale jutro nie pracuje czyli bede na interchange mam nadzije ze was rozpoznam
katin
mama Natalki i Huberta
Jednak zdecydowałam ze sie jutro nie wstawie
Moze i pogoda bedzie ,ale same wiecie jak tu jest zmiennie:-(nie chcem zeby Hubert sie zaprawił,a czuje sie naprawde super .Długa droge miałam do tego,zeby wyciagnac GO z tej choroby,same wiecie.Mamy zaplanowany wyjazd do Walli na swieta i musi mały byc na chodzie
Jeszcze napewno bedzie szansa spotkac sie z Wami

Jeszcze napewno bedzie szansa spotkac sie z Wami

reklama
A ja mam dzis za soba pierwszy w zyciu wypadek samochodowy i mam nadzieje, ze ostatni. Dokladnie w tym samym miejscu co pare dni temu mi facet droge zajechal dzis staranowala nas ciezarowka. Na szczescie nic nam sie nie stalo, a w zasadzie Kubusiowi, bo to walnelo w te drzwi przy ktorych on siedzial. W kazdym razie dzien zrypany, rece i nogi jeszcze teraz mi sie trzesa. Mialam taka pustke w glowie, ze nie bylam w stanie przeliterowac policji swojego imienia i nazwiska 

Podziel się: