reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tynia i wiki ja siedze wdomu ,ale mysle , ze juz jutro moge zaliczyc spacerek,bo dzis lek. powiedział ze jezeli tylko zejdzie Hubercikowi opuchlizna i przestana bolec stawy to moze wrocic do przedszkola:tak: a od rano jest dobrze,wiec jutro napewno mały spacerek ,a od poniedziałku do przedszkola:-Dhura
Wiesz ze do mnie tez przyczepili sie kiedys w pill parku (chyba dobrze napisałam) i zebym była sama,ale miałam ze soba dzieci i musiałam sie ewakuowac

my wczoraj z roksanna bylysmy na play grupie mojej wiki bardzo sie spodoblo i jutro tez sie wybieramy:-):-):-)chociaz sie wybawi i moze jezyka podlapie mysle o zapisaniu a do przedszkol ale jeszczenie weim dzie

Tyniai Wiki- kurcze to faktycznie strach , włansie mnie to pzreraza u mnie w miejscowosci chyab bym nigdy czeos takiego nie doznała, a tu wychodzisz i bum kulka w "ł...":/:angry:
Kurcze widze ze fajne te play grupy.Moze i ja kiedys małego wezme ponoc gdzies koło mnie są.Nie wiecie jak pogoda jutro. BO ja jzu przezywam Marcela wyjazd na cąły dzien bez mamusi na ferme:/.Z jednej strony sie ciesze moze na chile zapomni o mamusi bo osattnio odkad nie rpacuje to taki cycu...., że az boje sie pomyslec co bd dalej!
Kobiety wracac do BB bo samotne jestesmy!:-D;-)

W takim razie ja się witam przy porannej kawusi:-)
Wczoraj rzeczywiście wszyscy zamilkli, nawet ja:-D:-D:-D. Zaglądałam na forum ale nie miałam natchnienia. Zmęczona byłam trochę po całym dniu łażenia. Tylko, że dziś pogoda się nie zanosi na jakąś super słoneczną, ale wyjść się da.
Wczoraj byłam na ostatnim angielskim. Na jakiś czas chcę zrezygnować. Teraz bym sobie poszła do collegu. Chyba się uśmiechnę do BożenyM. Ona mi opowie jak się zapisać i kiedy są zapisy następne.
Z tymi dzieciakami w tym parku też wczoraj było nie zaciekawie. Chyba długo tam nie pójdę, zwłaszcza że zdarzało mi się chodzić samej i czasem nie było żywej duszy.:angry::baffled::no:
Miłego dzionka wszystkim życzę.

reklama
Witam z ranka!
Kurcze ktoras pisala z ebd łada pogoda.Moje dziecko pojechąło na wycieczke, mam nadzieje z enie bedzie padało!
Wiecie co on sie tak cieszy n ta wycieczke, a mi jakos dziwnie pierwszy raz jest sam bez nikogo z rodziny az do 15.00:-(Szkoła przetrwania, ale chyba dla mnie;-):-)Musze sie zaraz czyms zajac.

Roksanna1- zapisz sie zapisz, warto!
ALe jeżeli chchesz zacząc od wrzesnia to juz poiwnnaś isc sie dowiedziec mozliwe ze jeszcze sa zapisy.A musisz isc do BOLTON ROYD na Maninngam Lane niedaleko Lister Parku.Tam Ci wyznacza interviev, na tym inter...sprawdza twoj ang zadadza 2-3 pytan i kaza Ci napisać dlaczego chchesz chodzic do COllege lub cos w tym stylu i przypisza CIe do danej grupy.Mnie chcheli dać na 2 ale ze to juz była polowa semestru to stwerdzialm ze lepiej pojde na 1 bo w trakcie lepiejząłapie niz na 2.Wrazie pytan pisz?!
;-)

Do góry