reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziendobry

Faktycznie, pogoda wysmienita :-) Az sie zyc zachcialo!

My juz po zabawach, teraz dzieci gonily po ogrodzie z kolegami. Zjemy i zmykamy do szkoly.

aniteczka - u nas tez dzis ciezka noc byla. Maciek sie budzil co chwila i plakal :baffled::-(

agnieszkaUK - to faktycznie pechowo, pare minut wczesniej i pewnie to Twoj maz by byl tym szczesliwcem, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :-)

Doris - takim to dobrze..... :-) no ale w niedziele tesciowka przylatuje wiec moze i ja sie bede miala czym pochwalic ;-):tak:

Milego dnia!!!

reklama
WItam!
Ja chilke po obiadku odpoczywam, maly korzysta ze jeszcze tata w domu i go na ogródku zabawia:D.
A ja wsciekla jestem dzownilam do Agencji co ostanio pracowlam zapytac czy placa sami za urlop czy trzeba forme skąłdac?!A pani E.rzekła zapozno bo ju jest nowy rok rozliczeniowy.spoznila sie:/:angry::angry:A pzrecierz chyab nowy okres podatkowy zaczyna sie od poniedziałku.A ona na to ze nie wie zebym zadzownila pozniej zapytac!Tak wiec jak tm jutro wpadne myslki sobie ze 100Ł droga chodzi.wrrrrrr:no::wściekła/y::wściekła/y:

Zmykam myć okna w na dole nie chche mi sie rpzez tego babiszona:-);-);-)

Roksanna i katin - do dzieła:-D:-D:-D:-);-)

Ja juz tez po spacerze i kuleczkach:tak: a jutro ide na mini piknik do kolezanki do ogrodka to sie szymon wyszaleje a matka pocwiczy angielski;-)
Agnieszkauk- szymon tez nienawidzil jazdy tylem i jak tylko kupilismy mu nowy fotelik to nawet 3 h nie bylo problemu zeby z nim pojezdzic:tak: Zycze powodzenia z praca:tak:
Doris78- a moze Bolton Abbey tam nawet grilika mozesz zabrac i obiadek zrobic na miejscu;-)
mojadzidzia- fajnie ze mnie ktos rozumie z ta podloga tylko ja to nawet pisnac slowa na ten temat nie moge bo Artur kladl podloge i wiesz zaraz urazona meska duma:-D:-D:-D
Nefretete- ty tam wyszukuj jakas fajna knajpe na obiad bo jak tak ladnie bedzie to ktorys weekend po swietach sie wybierzemy;-)
Roksanna1- zachecac to ty potrafisz, nie ma co:-D:-D:-D:-D

Ja tez juz mam obiadek gotowy:tak:
apear 3 ta kolezanka to angielka? ze angielski pocwiczysz
Bozena ja tez zaliczyłam dzis czesc okien.:tak:
a ja sie dowiedziałam ze moja Natalia wole ma dopiero od srody:-(a tak sie cieszyłam ,ze od poniedziałku spimy ile sie da;-)
strasznie mnie denerwuje moje mieszkanie ,poniewaz nie mam zadnego schowka:no: i w kazdym koncie,pod stolem,łozkiem, cos stoi , Jak tylko przyszłam tu mieszkac to było tak pusto ,a teraz tyle tego:szok:

a słyszłyscie to?
A czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?
MĘŻCZYZNA a wiesz czemu? bo ma PIERSI bez mleka, PTASZKA bet skrzydełek, JAJKA bez skorupek, no i WOREK bez pieniędzy ...
80% kobiet już nie wychodzi za maż,bo zrozumiało, ze dla 60 gram KIEŁBASY nie opłaca się brać całego wieprza do domu ...hehhehh:-D

Nefretete- no doooooooobra bede przed 1;-) po pierwszym to ja juz sie na wczasy bede szykowac zniecierpliwiona:tak::-p A wy dokad?
katin- tu same angielki mam z play grupy od szymona:tak: wiec korzystam ile moge:-D:-D a co do schowkow to rzeczywiscie swietna sprawa jak sa- mi tez sie wszystko paletalo po chacie- nawet rame do lozka kupilam bardzo wysoka zeby torby podrozne pochowac ,no ale teraz nie narzekam. A masz domek czy mieszkanie?

Nio ja jzu prawie po myciu okien jeszcze mi zostały 2 wielkie w salonie i kuchni ale to jutro małego az do 15 nie bedzie wiec spokojnie.Musialam tera zprzerwac bo on tez chche myc:):-D
Katin- ja tez przyjechaalm nic pawie nie było, a teraz mimo schowka i tak brakuje miejsca!
Włąsnie tak sie zastanawiam jak nam kiedys przyznadza mieszkanie to gdzie my sie z tym wszystkim pomiescimy<hahaha>:-Djak nam juz domu brakuje!
Aniteczka- a kiedy idziecie na te kulki?! Moj mały ma wolne od 8 kwietnia wiec bd musiala mu zapewnic jakas rozrywke jak nie bd pracowała dalej!.
Ampar- gdzie wybywasz na wczasy?!;-)

ampar 3 domek ,jest garaz,szpoka,ale duzo zeczy tam nie moge wyniesc,bo plesnieja i bardzo mi szkoda.
Uciekam po Natalie do szkoły,dobrze ze tylko 5 min drogi spacerkiem:tak:

reklama
czesc dziewczyny to ja sie przywitam dizs dzien super najpierw bylysm z roksanna w parku i z mojego meza siotra ale ucieklysmy bo przypie............sie do nas mlodzi pakole ktorzy chcieli barabara:crazy::crazy: a potem poszlysmy na plac zabaw kolo nas :-):-)i tam bylo super posiedzialysmy troche i do domku bo obbiadek trzeba bylo gotowac ale ja sie nie spiesze bo obiad u mnie jst zawsze na19ta bo tak konczy pawel posiedzialysmy troszk za domkiem a tera u siadlam na bb bo chcialam zobaczyc co tam ciekwego :-):-):-)

Do góry