reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia - to pewnie po przeprowadzce bedziesz sobi musiala to sama wygrzac, bo nie wierze jakos by on to zrobil na swoj koszt, ale kto wie, moze to w porzadku landlord, oby Wam sie tak trafilo, a co do ich budownictwa to wiem juz to sobie poobserwowalam, normalnie szok jak to sie wszystko kupy trzyma. Wyobraz sobie, ze ten dom ktory wynajmujemy, lezy na jakis balach drewnianych, a pod spodem jest metrowa dziura, wlasnie mowilam mojemu B to nie mogli dokopac drugiego metra i bylaby super piwnica? a takto mam echo w domu.....

4 muchy - dawaj, dawaj, co masz dobrego? :-) jak po angielskim? ostatnio nam Basia przedluza nasze lekcje, a Wy musicie czekac.....

reklama
Hej dziewczyny ja wpadłam się tylko pożegnac bo jutro już czasu nie będzie:no:.To co do miłego dziewczynki:tak: dużo słonka życzę :tak: i żeby żadne dzieciaczki już nie chorowały:tak:.No to pa:-).

Mnie chyba pusciły nerwy,i tez wypiłam moze 3 lampi wina,a taki niedobre:-pwytrawne.
Ja tez miałam zaliczony spadek sufitu ,w kuchni ,ale nic mi nie zalało:no:był po sypialnia:baffled:

reklama
Do góry