reklama
Moje kondolencje :-(Przykro MI naprawde a chwilunie dzielily Ja od tego by zobaczyc wnuka :-(
Przepraszam ze to napisze..ale ... ale to prawda ....: ''Ktos sie rodzi , ktos umiera ...takie jest zycie''
Trzymaj sie , i nie stresuj sie by nie rodzic![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Przepraszam ze to napisze..ale ... ale to prawda ....: ''Ktos sie rodzi , ktos umiera ...takie jest zycie''
Trzymaj sie , i nie stresuj sie by nie rodzic
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Kama - bardzo mi przykro, tak nie duzo brakowalo by poznala wnuczka :-( jesli bedziesz czegos potrzebowala to daj znac
Bedziemy sie modlic z Kubusiem, zeby malenstwo wytrzymalo do powrotu tatusia (ucze go odmawiac paciorek)
Bedziemy sie modlic z Kubusiem, zeby malenstwo wytrzymalo do powrotu tatusia (ucze go odmawiac paciorek)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Kama - wyrazy wspolczucia :-(, trzymkaj sie i mam nadzieje ze twoj maz dojedzie na czas I ze bedziecie rodzic razem.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witam wszystkie mamusie!!
Ja niestety dopiero teraz trafilam na to forum i strasznie zaluje bo wy juz sie dobrze znacie, ale mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic
)
Ja od 4grudnia jestem szczesliwa mamusia Marcelka. Dzisiaj bylismy na pierwszym szczepieniu, maluszek byl bardzo dzielny a teraz odsypia. Jestem z wizyty bardzo zadowolona. Marcel szybko rosnie i przybiera na wadze-maly grubasek sie z niego zrobil
)
Pozdrawiam...
Ja niestety dopiero teraz trafilam na to forum i strasznie zaluje bo wy juz sie dobrze znacie, ale mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic
Ja od 4grudnia jestem szczesliwa mamusia Marcelka. Dzisiaj bylismy na pierwszym szczepieniu, maluszek byl bardzo dzielny a teraz odsypia. Jestem z wizyty bardzo zadowolona. Marcel szybko rosnie i przybiera na wadze-maly grubasek sie z niego zrobil
Pozdrawiam...
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
No prosze, fajnie ze Marcel ma rowiesnika:-), ciesze sie bardzo.
Z wczesniejszych postow widzialam ze Twoj synek jest jeszcze wiekszym grbaskiem niz moj
) Pewnie jestes z niego dumna ze tak przybiera? Ja jestem
)
Z wczesniejszych postow widzialam ze Twoj synek jest jeszcze wiekszym grbaskiem niz moj
reklama
Jasne, ze sie ciesze. Mysle, ze to oznacza, ze jest zdrowiutki. Duzo sie usmiecha, jak jego starszy braciszek. Ma strasznie duzo faldek i zakamarkow na szyi. Mam nadzieje, ze mu sie ta skora naciagnie jak bedzie rosl ;-) Wyglada jak maly chomiczek.
Podziel się: