reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
kama - to jeszcze maksimum dwa tygodnie i maluszek bedzie z Toba, ale oby sie obylo bez wywolywania

trzymamy kciuki :-):-):-)

hej kobitki
Co tam porabiacie w chlodny weekendzik?
My siedzimy w domku i sie nudzimy, nawet na spacer nie wychodzimy bo zimno, zreszta jak kazdy.
Dziewczyny kupilam sobie suknie na e-bay, na poprawiny, bardzo mi sie podobala , ale nie wiem czego sie spodziewac bo to az z Chin. Mierzylam sie i wsio ok, ale wiecie zawsze jakis strach. Wkleje wam fotkie jak dojdzie.

Piszcie co tam u was i co porabiacie:-)
Kama a ty jak sie czujesz? A moze juz sie zaczelo???????????????????

Coz,ja nadal czekam i nie czuje aby cos mialo sie ruszyc.Ale nie denerwuje sie ,bo wiem ze maluszek mi wszystko wynagrodzi i szybko zapomne ile kazal nam na siebie czekac!!!!!:-D:-D:-D
Skasowalam tylko suwaczek bo mnie klamal,piszac ze jestem juz mamusia;-)

haha no tak racja z tym suwaczkiem:-).
A masz juz termin wywolania?
Ja przenosilam dokladnie tydzien i 6 dni. No i wiesz tez na nic sie nie zapowiadalo i wsumie wywolali mi ,a Symek byl taki uparty, ze nic go nie ruszalo.:-D

Jeszcze chwila i bedziesz wklejala fotki ;-):-)

U mnie nadal cisza. Niunka ty mnie nie strasz z tym tygodniem i szescioma dniami,bo to akurat by wypadalo w dzien przylotu mojej mamy. I kto ja odbierze z lotniska:no: Moj maz wczoraj po raz pierwszy odkad sie znamy zabral mnie do muzeum. Przeciagnal mnie tam po pieciu pietrach z mysla ze moze jak polaze to synus zechce wyjsc a tu nic z tego. Cfcgirl odezwij sie-napisz jak sie czujesz,jak Marysia? W ogole jakos tak cicho u nas ostatnio:-(
Aha mam jeszcze pytanko:
Dziewczyny napiszcie czym myjecie wlosy maluszkom,kupilam tak jak radzilyscie oliatum,ale niewiem co z wloskami. Tym samym czy raczej mydelko lub szmpon???

kama - Maciusia kapiemy w Oilatum, ale tak od 3 tygodnia, bo wczesniej mial po wszystkich kosmetykach uczulenie, do mycia stosuje "aqua cream bp" a kremuje go E45, ma po tym mieciutka skorke i zadnych uczulen, ubranka piore w platkach mydlanych, bo po proszku mial plamy na brzuszku; kazde dziecko jest inne i moze Cie czekac testowanie

pogoda sie poprawila, to mozna w koncu pospacerowac z dziecmi, Kuba dzis na zabawach spiewal dzieciom "starego niedzwiedzia" :)

reklama
hej dziewczynki.czas nadrobic zaleglosci w czytaniu naszego forum:tak:mialam przestoj bo byla u nas babcia.nie powiem bo mi sie podobalo;-)troszke luzu dla mnie.bylam glownie potrzebna jak mleczarnia:laugh2:ale fajnie troche odpoczelam.
mhhh kama a ty dalej w jednopaku:crazy:?

Do góry