reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

I wciaz nic. Polozna chciala mi troche pomoc masazem ale niestety szyjka zamknieta...
dostalam termin wywolania na 8 lutego:szok:,dopiero....

reklama
czesc dziewczyny
mam bilety na 6 lutego, mam nadzieje ze Dawid sie nie pochoruje. Jeszcze troszke i bedziemy u tatusia :-).

kasia.j - Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i dla Ciebie tez (w koncu to Ty go rodzilas):-):-):-):-)

kamalodz - nic sie nie denerwuj, ja urodzilam synka 10 dni po terminie

kama - to juz za tydzien maluszek bedzie z Toba, a moze wczesniej .....

My tez bedziemy w szpitalu 8-ego, ale na ortopedycznym oddziale z Kubusiem. Dostalismy skierowanie, bo ma plaskostopie i nie zanosi sie, by mialo zniknac. A caly czas z nim cwicze te nozki, do tego zaczal sie ostatnio bardzo wywracac, takze GP dal nam od razu skierowanie. W kwietniu z kolei idziemy z siusiakiem, bo ma stulejke i tu tez zadnej poprawy nie ma pomimo cwiczen. Az sie tego boje, bo tyle sie naczytalam jak to robia w PL, ze postanowilam zalatwic sprawe tutaj, moze bardziej humanitarne podejscie tu maja.

Moze sie spotkamy na jakas kawke/herbatke. Pogoda sie poprawila, troche zimno, ale najwazniejsze ze nie pada.

dzieki jasmina; trzymamy kciuki, by Dawidek byl zdrowy i Wasza podroz w koncu sie odbyla :-) tatus na pewno steskniony za Wami, a Wy za Nim

No jasmina wkoncu sie uda:-):tak:

Kasiu - biedaczek ten twoj Kubus, wspolczuje:-(, bedzie dobrze.
Acha ja jestem bardzo cgetna na spotkanie:tak:

Popatrzcie jak Szymus wcina marcheweczke

A tu sam pije soczek:tak::-)

no i przytulanki

zimno w uszka:-D

Niunka, widac, ze mu smakuje nowe jedzonko :-) Ale juz duzy z niego chlopczyk.

Ja jutro mam HV i jestem ciekawa ile to wazy moj slodki ciezarek :-D

reklama
No jest z niego klopsik, dlugo sie go nie da nosic na rekach :-D Je tylko mleczko z cycusia i rosnie w oczach. Musze wymienic mu ubranka na wieksze.

Do góry