reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

macie pomysl na jakies przekaski na cieplo dla dzieci na przyjecie urodzinowe?
zastanawiam sie co mozna zrobic dla maluchow, co by im smakowalo
Moga byc to tosty trojkaciki fajnie posmarowane ketchupem, albo zapiekanki z serem, gofry z dzemem , serem lub smietana bita posypane kolorowa posypanka, Mini pizze- użyj polowy angielskiej bułeczki lub mały, drożdżowy placek podany na ciepło, posmaruj sosem pomidorowym, posyp startym serem i włóż do piekarnika aby się rozpuścił.

Przewaznie dzieciom wszystko smakuje jak sie fajnie ubrane podane i ciekawie wyglada :-p:-p:-p
musisz zachecic maluszki wygladem :tak::-D
pozdrawiam

reklama
Kasiu j. tez mam nadzieje ze mu sie poprawi, juz troche jest na sterydach wiec moze w koncu mu sie poprawi. Z drugiej strony troche sie boje bo nigdy nie rozmawialam po angielsku z lekarzem, nie wiem czy dam sobie rade z opowiedzeniem dokladnie co Dawidkowi dolega.

Buziaczek - naprawde fajne pomysly i jakie proste!:-)

jasmina - zawsze mozesz poprosic o tlumacza, tylko trzeba to powiedziec jak bedziesz sie umawiac na wizyte, albo przyjsc z kims znajomym kto Ci pomoze w tlumaczeniu, niczym sie nie denerwuj

buziaczek - wielkie dzieki, myslalam o mini pizzach, ale mi sie nie chcialo robic ciasta, wykorzystam bagietke cienko pokrojona, super!!!

No to menu juz gotowe, pozostalo tylko wykonanie :-)

cześć dziewczyny
Jakiś dzisiaj mam ciężki dzień, płaczliwy okropnie. Brzuszek twardy, stawia się i mnie to trochę martwi, ale może to dlatego,że nie moge sie znowu załatwić. Leże więc i się byczę.W nocy spac nie mogę przez to włamanie i mnie strasznie to denerwuje. Czekam na znak od mojego właściciela kiedy się możemy przeprowadzić...Z samochodem nici i tak jakoś pod górkę :-:)sad::sad::sad:.

Napiszę na weekend, mam nadzieje,że mi się lepiej zrobic

cześć dziewczyny
Jakiś dzisiaj mam ciężki dzień, płaczliwy okropnie. Brzuszek twardy, stawia się i mnie to trochę martwi, ale może to dlatego,że nie moge sie znowu załatwić. Leże więc i się byczę.W nocy spac nie mogę przez to włamanie i mnie strasznie to denerwuje. Czekam na znak od mojego właściciela kiedy się możemy przeprowadzić...Z samochodem nici i tak jakoś pod górkę :-:)sad::sad::sad:.

Napiszę na weekend, mam nadzieje,że mi się lepiej zrobic
Hej glowa do gory ;-) Juz zapomnialas , ze nie jestes sama :tak: Maalutka w brzuszku chce sie usmiechac a nie smucic , ale nie martw sie ja mialam tak samo , taki kryzys hormonow mna szalal w 23-28 tygodnia ...plakalam bez potrzebnie o wszystkoo, o to ze moj sie napil piwa a j mialam kaprys ze dzis ma nie pic :dry::no::zawstydzona/y: hehe
Mam nadzieje ze nie glaszczesz brzuszka ???????:confused::confused:
Bardzo zle ze nie wysypiasz sie i ciagle myslisz ...:no::dry: wiecej snu kochana dbaj o siebie . :tak::tak::tak::tak: wszystko bedzie dobrze , lepiej pokaz jak wyglada brzunio ;-)
kopie? duza juz pileczka?? o jakich porach kopie? i w ktore czesci brzuszka :confused::tak::-)

pozdrawiam i sle duzo ciepla i snuuu:-)

cfcgirl - musisz jesc produkty bogate w blonnik, staraj sie spac jak najwiecej, niezaleznie od pory dnia czy nocy, i trzymam kciuki za szybka przeprowadzke, bo to Ci przywroci spokoj

rozebralam wlasnie choinke :-( tak mi zal tych drzewek, ze trzeba je wyrzucac, biedne mogly sobie rosnac dalej gdzies w jakims lasku, a tak skoncza na wysypisku smieci, ja jestem zwolenniczka sztucznych drzewek, ale w tym roku choinka zajmowal sie moj maz, ktory preferuje prawdziwe drzewka
konczy sie tez gotowac bigosik, a potem juz zmykam do lozka bo padam z nog

milych snow

reklama
Do góry