reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc,

Juz sie nie moge doczekac na wlasny internet, bedzie juz we wtorek :tak: I mam nadzieje, ze wszystko bedzie normalnie funkcjonowac. Dzis to tragedia byla,myslalam ze sie wykoncze przed monitorem, a tu tyle rzeczy mialam sprawdzic :wściekła/y: A najbardziej jestem zla o to lozko, facet napisal, ze dzis bedzie i d..., nie ma :-:)angry:

A u mnie w malopolsce i u B na slasku jest taki zwyczaj, ze mama chrzestna kupuje szatke, a tato chrzestny swieczke.

Bylam dzis zaszczepic Kube, byl dzielny, zakrzyczal tylko au-au i po wszystkim. Pielegniarka probowala mu wcisnac naklejke, ale jej nie chcial. Za to od razu do mnie uderzyl co z ta nagroda, bo przeciez byl dzielny.... Taki maly, a juz interesowny.... :baffled: Ciekawe co bedzie dalej. Kosztowalo mnie to bluze z HotWheelsami :dry:

Marta - ta szatka przesliczna :)

MARTA84-szatka bradzo ladna:tak::tak:a ile taka szatka kosztuje??No i ja tez moge wpasc na spotkanko:-)
KASIA J-oj dzielne sa tez nasze chlopaki:tak:JA jak latem w Polsce bylam z Kuba na pobraniu krwi,to sie balam bardziej od Niego:-D:-D:-Da On dzielny byl strasznie nawet slowem sie nie odezwal:-D:-D
ANITECZKA-spimy godzine krocej,ale tez bym na smierc zapomniala ,tata mnie dzisiaj uswiadomil:-D:-D

bozwna.m nie ma problemu z tymi wagarami :-D:-D:-D bedzie mi weselej;-)
kasia8118 u mnie na lubelszczyznie tez jest ten zwyczaj ze matka chrzestna kupuje ubranko do chrztu a ojciec swiece
aniteczaka1981 z tego co ja sie orientuje to czas sie przestawia z soboty na niedziele no i niestety spimy godzine krocej :baffled: czyli np z 2 na 3 :tak:

Ostatnia edycja:
TO ja juz nie weim kiedy zmieniamy w sobote czy w niedzile czy z soboty na niedzile spimy krócej?!........
Szatka śliczna.Ja tez sie zastanaiwma dlaczego tam jest DAmina?!:-D:-D

A u mnie w regionioe tez jest zwyczaj, że chrzestana kupuje szatke, a chrzesny nie pamietam czy swiece;-), ale chyab tak:D:-D:-D

mojadzidzi super, tylko prze ulice i jestes:-D
bozena m ja chyba dobrze trafiłam na NK.? ;-)tylko nie ma zdjec:no:
Czytam ze znow szykujecie jakies spotkanko,ja bardzo chetnie,oczywiscie jak tylko moje dzieciaczki beda zdrowe,bo cos niewyraznie wygladaja:wściekła/y:ale to jeszcze kilka dni:tak:ja czuje sie juz całkiem dobrze,ale karbut,musze sobie odpusci,bo bede jeszcze na antybiotyku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mysle ze moj maz tam zawita,najbardziej zalezy nam na rowerku dla Huberta.

reklama
Do góry