reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej, czy u mnie nie może być normalnie??włamali się nam do domu, w nocy jak spaliśmy. Weszli do chaty nie wiadomo jak i zabrali nam kluczki od auta no i oczywiście auto. Szlag mnie trafi. Nie ma śladów włamania. Jestem dobita. Poza tym nie wzieli nic, ani kompa z pokoju ani kart kredytowych,chociaż były na stole. To musiał byc ktoś kto znał rozkład mieszkania i nas. Jestem zła, boję się ,że oni wrócą. Michał pojechał po alarm i nowy zamek. Ja nie pójdę dzisiaj do pracy bo nie zostawię mieszkania samego.
Wczoraj znowu jakieś plamnienia dostałam,ale minęło samo, a Marynia kochana moja kopie jak oszlała...Też się biedna zdenerwowała całą ta sytuacją.
Będe jak odreaguje trochę ten nocny stres.

cfcgitl
biedna ty , nie martw sie i nie denerwuj sie, pamietaj dzidzia najwaziejsza,
No dosc dziwnie to wyglada ,ze wzieli tylko auto, moze faktycznie ktos was obserwowal albo was po prosu zna.
Trzymkaj sie i uwazaj na siebie:-)

Madzia wspolczuje. Wiem jak to jest, jak ktos obcy naruszy Twoja prywatnosc. Ja do dzis jak mam zostac w domu sama, to wiem ze nie bede spala w nocy. Non stop chodze i sprawdzam czy okna i drzwi sa pozamykane.
Nas tez okradli, jeszcze jak mieszkalismy w Leeds. Bylam w UK 4 dni i mialam po tym ochote wracac juz do domu. Ale niestety sie nie dalo, bo wsrod skradzionych rzeczy byly nasze dokumenty. Spalismy sobie na gorze, a dol nam spladrowali. A ja na tyle jeszcze bylam madra, ze jak uslyszalam halasy to zeszlam sama na dol (bo mojego meza to nic nie jest w stanie obudzic) dobrze ze zwiali a nie zrobili nam nic zlego. Tez bylam wtedy w ciazy w 5 miesiacu.
Ale musze przyznac ze policjanci byli bardzo mili, pojawili sie szybciutko, jeszcze zanim Bartek zdarzyl wrocic z budki (bo telefony tez zakosili) i potem jeszcze przyjezdzali kilka razy dowiedziec czy wszystko w porzadku.
Magda staraj sie nie denerwowac i jak najmniej o tym myslec (wiem ze to bedzie trudne), zebys sobie nie zaszkodzila i Marysi.

hej kobitki
Mam pytanko_Otoz czy ktoras z was sie orientuje co trzeba zrobic w sytuacji , kiedy firma plajtuje i chce sie otrzymac taka angielsa koroniowke. Jaka jest procedura co i gdzie zalatwiac.????????????????????
No i ile sie dostaje.

wlasnie moj maz sie dowiedzial ze szef za jakies 2-3 tyg, zamyka interes bo bedzie bankrutem, powiadomil go wczesniej , ale nie wiemy co i jak dalej.
czy moze przysuguje my jakas wyprawka, albo co?????/

dziewczyny jak macie jakies informacje na ten temat to pomozcie.Prosze.

hej
Niunka sorry ja nic nie wiem na ten temat i nie moge pomoc!!
Szymek wyglada na przynajmniej 8 miesieczne dziecko hehe piekny chlopak rosnie
Michas tez zajda sie kaszka z bananami i jak narazie smakuje kupujemy kaszki w polskim sklepie, waga tez idzie mu do przodu bo wazy 7,5 kg
dziewczyny wy opowiadacie o tych wlamaniach to mi ciarki po plecach ida jak musze isc w nocy zrobic mleko malemu, boze jakie to chamskie wejsc do kogos do domu jak do siebie i to na dodatek jak ludzie spia
dobra lece karmic -czasu cos mi ostatnio brak na wszystko

reklama
Do góry