reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Monika1213 wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Ciebie i Kacperka :-)
Ja dalej poszukuje mieszkania :baffled: dzisiaj zlozylam papiery do accentu ale zapomnialam zapytac jak dlugo moze to wszystko potrwac... czytalam ze jezeli maja wolne mieszkania to trwa to tylko kilka tygodni ale jezeli mieszkania w dzielnicy ktora wybralam sa zajete bede na liscie oczekujacych :-( o 19 ide ogladac domek 4pokojowy zaledwie 3minuty drogi od obecnego :tak: chcialabym juz miec wszystko za soba bo wszystko jest na mojej glowie :confused:
nefretete sliczne dzieki za namiary

Cześć Dziewczyny

Monika synek prześliczny,GRATULACJE

Ciekawa jaka będzie pogoda w niedzielę, bo jak będzie padało to ze spotkania na carboot-cie nici:szok::-D

U nas dzisiaj kolęda, a do Wielkanocy zostało już tylko kilka tygodni:-)

Witam kobietki!

A u WAS ja zwykle pełno nowosci itp.;-)
Ja sie nie dozywąłm bo brak czasu był, prca , college itp.
A od dziiaj juz po pracy skonczyla sie:zawstydzona/y:znowu bezrobotna!:-(i to toz przed wyjzdem do PL:/, o ile pojedziemy!nio i po 2 egzaminach, ktore z nerwoo o rpace chyba tez niebyt poszły:baffled::crazy:
Nadodatek mój bidulek Marcel rozchorowal sie taka pogoda była zrdadliwa i masz........ale anszczescie dzielnie to znosi:tak:, jak nie moje dziecko:).Tak ogolnie to tyle.
Pozdrawiam nowe panie ........;-)

Sokojnie tu dzisiaj:baffled::baffled:

Bożena przykro, że straciłas pracę:-( Współczuję:-(

Mojadzidzia jeśli i tak planujecie wyprowadzic się z Bradford to nie ma sensu brac mieszkania z Accentu bo te przeważnie nadają się do remontu:sorry2: No chyba że mama by w nim została, to inna sprawa:-D

4muchy nie kracz bo Roksanna nam się załamie. Wreszcie na carboot się wybierze a tam dupa blada. Oby było słoneczko bo ja też jestem rządna zakupów:-D:-D:-D

4MUCHY-i jak po koledzie??nie spoznil sie ksiadz??:-D:-D:-D:-D
BOZENA M-oj szkoda ze juz nie masz parcy:-:)-(no ale moze bedzie okzaja zeby sie wkoncu poznac:tak::tak:
A kiedy mieliscie jechac do polski??i na ile??
KASIA8118-i co byliscie z malym u lekarza??cos dal?
AGNIESZKA UK-a jaka salatke zrobilas??

Mojadzidzia widze ze jestes na taki samym etapie jak my,szukania domu:tak:w accencie mielismy wniosek złozony moze poł roku,i nam odesłali,bo na dzien dzisiejszy mieszkan nie ma i długo nie bedzie na bd5 .bukujemy tez mieszkania w Homehunter,i tez cisza:wściekła/y: myslimy juz o zmianie dzielnicy ,moze to pomoze:tak: Bozena pozdrawiam:-D Monika duzo zdrowka dla bobaska:-D

bozena m-wiem co czujesz,:-(jedyne co moge zyczyc tobie i sobie to szczescia-WIELKIEGO.
doris78-salatka,standardowa: ziemniaki,cebulka,kukurydza,jajaka,musztarda, majonez i przyprawy-to dla mojego mezulka,a dla siebie zrobilam brokuly zapiekane z srekiem.UWIELBIAM:-)

reklama
Do góry