reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny ja tez sie juz melduje.
Moje dziecko sie zepsulo:sad: nie chce juz spac. Ja mysalam, ze to bedzie spioch a tu prosze ranny ptaszek. Jestem padnieta. No nic trzeba sie zbierac - ladny dzionek sie szykuje.:tak:

reklama
Dziewczyny a wy kojarzycie taki czerwony autobus 662 do keighley:confused::confused: Czy na niego też można kupić całodniowy bilet jak na firsta????????????????

My juz dzisiaj byliśmy w sklepie (Marcel na nogach:tak:) potem na ogrodzie maluch pobiegał i teraz śpi:-) a ja się nudzę:baffled: Miałam łazienkę umyc ale nie chce mi się i chyba dzisiaj sobie odpuszczę:-D

Tynia i wiki Justyn z Bradford jest chyba ze 100:-D

Roksana kojarze autobus ale biletów nie kojarzę bo nigdy nim nie jeździłam:-D

Czesc:-):-)
Oj na dworze jest super:-)
KASIA8118-ja chcialam jechac,ale sama to wiesz jakos tak glupio:baffled::baffled::baffled:zreszta myslalam ze to ma byc popoludniu ,bo wczesniej Kubus ma polska szkole:-)no nic innym razem:-)
ROKSANA-I jak tam twoj L?wrocil trzezwy??:-D:-D:-D:-D
Ano Ty dzisiaj idziesz na do kiegley,koniecznie nam o tym potem powiedz.A co do autobusu,to nie wiem kochana:no:
TYNIA I WIKI-oj poczekaj zaraz Cie znajde:-):-D:-D

A ja dzisiaj mialam okazje poznac Katin:-)Fajna dziewczyna:-)siedzialysmy obok siebie i nie poznalysmy sie:-D:-Dznaczy sie ja podejrzewalam ze to Ona ,ale nie bylam pewna:-D:-D:-D

reklama
Do góry