reklama
tynia i wiki
Fanka BB :)
roksanna1 tak to wlasnie my sie spotkalysmy kolo co operativa ja tez posiadam nk jesli chhcecie to mozecie mnie dodac do listy justyna bradford
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
My juz dzisiaj byliśmy w sklepie (Marcel na nogach) potem na ogrodzie maluch pobiegał i teraz śpi:-) a ja się nudzę Miałam łazienkę umyc ale nie chce mi się i chyba dzisiaj sobie odpuszczę
Tynia i wiki Justyn z Bradford jest chyba ze 100
Roksana kojarze autobus ale biletów nie kojarzę bo nigdy nim nie jeździłam
Tynia i wiki Justyn z Bradford jest chyba ze 100
Roksana kojarze autobus ale biletów nie kojarzę bo nigdy nim nie jeździłam
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc:-):-)
Oj na dworze jest super:-)
KASIA8118-ja chcialam jechac,ale sama to wiesz jakos tak glupiozreszta myslalam ze to ma byc popoludniu ,bo wczesniej Kubus ma polska szkole:-)no nic innym razem:-)
ROKSANA-I jak tam twoj L?wrocil trzezwy??
Ano Ty dzisiaj idziesz na do kiegley,koniecznie nam o tym potem powiedz.A co do autobusu,to nie wiem kochana
TYNIA I WIKI-oj poczekaj zaraz Cie znajde:-)
A ja dzisiaj mialam okazje poznac Katin:-)Fajna dziewczyna:-)siedzialysmy obok siebie i nie poznalysmy sieznaczy sie ja podejrzewalam ze to Ona ,ale nie bylam pewna
Oj na dworze jest super:-)
KASIA8118-ja chcialam jechac,ale sama to wiesz jakos tak glupiozreszta myslalam ze to ma byc popoludniu ,bo wczesniej Kubus ma polska szkole:-)no nic innym razem:-)
ROKSANA-I jak tam twoj L?wrocil trzezwy??
Ano Ty dzisiaj idziesz na do kiegley,koniecznie nam o tym potem powiedz.A co do autobusu,to nie wiem kochana
TYNIA I WIKI-oj poczekaj zaraz Cie znajde:-)
A ja dzisiaj mialam okazje poznac Katin:-)Fajna dziewczyna:-)siedzialysmy obok siebie i nie poznalysmy sieznaczy sie ja podejrzewalam ze to Ona ,ale nie bylam pewna
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dorota i co zaczepiłas Katin??
4muchy
Tak Dorota zaczepiła katin, i ja przy okazji ją poznałam:-):-):-)
tynia i wiki
justyna wach tak sie nazywam serdecznie pozdrawiam:-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
SYLWIA-nie ,Natalia sie spytala czy widzi swoje kolzeankia ja na to ,ze to my wlasniei tak sie zgadalysmy
reklama
4muchy
A ja dzisiaj jadę odebrać nowe sukienki dla Julii, :-):-)i domek obejrzeć, mam nadzieję że będzie fajny mam ochotę się przeprowadzić:-):-):-)
Podziel się: