reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny ja tez sie juz melduje.
Moje dziecko sie zepsulo:sad: nie chce juz spac. Ja mysalam, ze to bedzie spioch a tu prosze ranny ptaszek. Jestem padnieta. No nic trzeba sie zbierac - ladny dzionek sie szykuje.:tak:

reklama
Dziewczyny a wy kojarzycie taki czerwony autobus 662 do keighley:confused::confused: Czy na niego też można kupić całodniowy bilet jak na firsta????????????????

My juz dzisiaj byliśmy w sklepie (Marcel na nogach:tak:) potem na ogrodzie maluch pobiegał i teraz śpi:-) a ja się nudzę:baffled: Miałam łazienkę umyc ale nie chce mi się i chyba dzisiaj sobie odpuszczę:-D

Tynia i wiki Justyn z Bradford jest chyba ze 100:-D

Roksana kojarze autobus ale biletów nie kojarzę bo nigdy nim nie jeździłam:-D

Czesc:-):-)
Oj na dworze jest super:-)
KASIA8118-ja chcialam jechac,ale sama to wiesz jakos tak glupio:baffled::baffled::baffled:zreszta myslalam ze to ma byc popoludniu ,bo wczesniej Kubus ma polska szkole:-)no nic innym razem:-)
ROKSANA-I jak tam twoj L?wrocil trzezwy??:-D:-D:-D:-D
Ano Ty dzisiaj idziesz na do kiegley,koniecznie nam o tym potem powiedz.A co do autobusu,to nie wiem kochana:no:
TYNIA I WIKI-oj poczekaj zaraz Cie znajde:-):-D:-D

A ja dzisiaj mialam okazje poznac Katin:-)Fajna dziewczyna:-)siedzialysmy obok siebie i nie poznalysmy sie:-D:-Dznaczy sie ja podejrzewalam ze to Ona ,ale nie bylam pewna:-D:-D:-D

reklama
Do góry