reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
dzien dobry:-) ja wpadlam z samego rana przed praca przesledzic co wczoraj zescie napisaly.ja tez wyslalam zaproszenie do jstysiak bo ja od niej nie dostalamale juz ok
zycze milej wycieczki w Bolton Abbey,a szczegolnie na farmie:-):-)
uciekam bo juz czas na mnie:-):-)
zycze milej wycieczki w Bolton Abbey,a szczegolnie na farmie:-):-)
uciekam bo juz czas na mnie:-):-)
Roksanna-Może zle napisałam,ale jest to 510Ł ze wszystkim,są juz wliczone rachunki w cene mieszkania,czyli grzejesz i uzywasz wszystkiego do woli a płacisz tylko 510;-)
AgnieszkaUk -Przepraszam ale całkiem inne zdjęcie masz na BB a inne na Nk i zwątpiłamAle już sie poprawiłam.
Wybacz
AgnieszkaUk -Przepraszam ale całkiem inne zdjęcie masz na BB a inne na Nk i zwątpiłamAle już sie poprawiłam.
Wybacz
kasia8118
Fanka BB :)
Hej ja tylko przelotem wpadłam żeby życzyc miłego dnia:-).Szkoda tylko że żadna nie zdecydowała się dzisiaj na wycieczkę :-(no trudno pojedziemy tam w dwie pary mam nadzieje że następnym razem będzie nas więcej;-).
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dzień dobry śpiochy
Tylko pracusie się zameldowały, ale swoją drogą widac jaki to nałóg z BB
Dzisiaj znów zapowiada się piękna pogoda, a ja jestem bez samochodu i do tego jeszcze bez wózka Dobrze, że mam zapasowy, trochę duzy ale to nic:-)
Wczoraj siedzieliśmy dłużej bo chcieliśmy zalicytowac trampolinę dla Marcela. Mały się obudził z wielkim płaczem (chyba coś złego mu sie przyśniło bo dostał strasznej histerii i chciał spac z nami) więc ja poszłam do niego a ten mój mąż przegapił tą licytację i poszła za 10Ł taniej niż my byliśmy gotowi dac Chyba mu głowę za to urwę
Tylko pracusie się zameldowały, ale swoją drogą widac jaki to nałóg z BB
Dzisiaj znów zapowiada się piękna pogoda, a ja jestem bez samochodu i do tego jeszcze bez wózka Dobrze, że mam zapasowy, trochę duzy ale to nic:-)
Wczoraj siedzieliśmy dłużej bo chcieliśmy zalicytowac trampolinę dla Marcela. Mały się obudził z wielkim płaczem (chyba coś złego mu sie przyśniło bo dostał strasznej histerii i chciał spac z nami) więc ja poszłam do niego a ten mój mąż przegapił tą licytację i poszła za 10Ł taniej niż my byliśmy gotowi dac Chyba mu głowę za to urwę
Podziel się: