reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasiu 8118 -ja tez pomogłam sobie z twojego profilu:zawstydzona/y:między innymi znalazłam roksanna
Kurcze dziewczyny chcę wam sie pochwalić swoim pierwszym tortem ,ale nie wiem jak sie wkleja fotki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzieki Wielkie za zaproszenia na NK:-):-):-)
Uciekam bo miałam cięzki dzien,a jutro do pracy:-:)-:)-(
Buzaki dla dzieciaków i miłej nocki życze:rofl2:

Kasia8118 Ty mnie tak nie wkręcaj:-D:szok:, bo się tam wybiorę:rofl2::rofl2::rofl2:.
Jstysiak ja dziękuję, nie skorzystam :-D:-D:-D, ale powiedz mi czemu aż tyle:szok::szok::szok:, coś jest wliczone w cenę wynajmu.:confused::confused::confused:

dzien dobry:-) ja wpadlam z samego rana przed praca przesledzic co wczoraj zescie napisaly.ja tez wyslalam zaproszenie do jstysiak bo ja od niej nie dostalam:wściekła/y:ale juz ok:-D:-D
zycze milej wycieczki w Bolton Abbey,a szczegolnie na farmie:-):-)
uciekam bo juz czas na mnie:-):-)

Roksanna-Może zle napisałam,ale jest to 510Ł ze wszystkim,są juz wliczone rachunki w cene mieszkania,czyli grzejesz i uzywasz wszystkiego do woli a płacisz tylko 510;-)
AgnieszkaUk -Przepraszam ale całkiem inne zdjęcie masz na BB a inne na Nk i zwątpiłam:-pAle już sie poprawiłam.
Wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej ja tylko przelotem wpadłam żeby życzyc miłego dnia:-).Szkoda tylko że żadna nie zdecydowała się dzisiaj na wycieczkę :-(no trudno pojedziemy tam w dwie pary mam nadzieje że następnym razem będzie nas więcej:tak:;-).

reklama
Dzień dobry śpiochy:-D:-D:-D

Tylko pracusie się zameldowały, ale swoją drogą widac jaki to nałóg z BB:-D:-D

Dzisiaj znów zapowiada się piękna pogoda, a ja jestem bez samochodu i do tego jeszcze bez wózka:szok::szok: Dobrze, że mam zapasowy, trochę duzy ale to nic:-)

Wczoraj siedzieliśmy dłużej bo chcieliśmy zalicytowac trampolinę dla Marcela. Mały się obudził z wielkim płaczem (chyba coś złego mu sie przyśniło bo dostał strasznej histerii i chciał spac z nami) więc ja poszłam do niego a ten mój mąż przegapił tą licytację:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i poszła za 10Ł taniej niż my byliśmy gotowi dac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba mu głowę za to urwę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry