reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kasiu 8118 -ja tez pomogłam sobie z twojego profilu:zawstydzona/y:między innymi znalazłam roksanna
Kurcze dziewczyny chcę wam sie pochwalić swoim pierwszym tortem ,ale nie wiem jak sie wkleja fotki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzieki Wielkie za zaproszenia na NK:-):-):-)
Uciekam bo miałam cięzki dzien,a jutro do pracy:-:)-:)-(
Buzaki dla dzieciaków i miłej nocki życze:rofl2:

Kasia8118 Ty mnie tak nie wkręcaj:-D:szok:, bo się tam wybiorę:rofl2::rofl2::rofl2:.
Jstysiak ja dziękuję, nie skorzystam :-D:-D:-D, ale powiedz mi czemu aż tyle:szok::szok::szok:, coś jest wliczone w cenę wynajmu.:confused::confused::confused:

dzien dobry:-) ja wpadlam z samego rana przed praca przesledzic co wczoraj zescie napisaly.ja tez wyslalam zaproszenie do jstysiak bo ja od niej nie dostalam:wściekła/y:ale juz ok:-D:-D
zycze milej wycieczki w Bolton Abbey,a szczegolnie na farmie:-):-)
uciekam bo juz czas na mnie:-):-)

Roksanna-Może zle napisałam,ale jest to 510Ł ze wszystkim,są juz wliczone rachunki w cene mieszkania,czyli grzejesz i uzywasz wszystkiego do woli a płacisz tylko 510;-)
AgnieszkaUk -Przepraszam ale całkiem inne zdjęcie masz na BB a inne na Nk i zwątpiłam:-pAle już sie poprawiłam.
Wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej ja tylko przelotem wpadłam żeby życzyc miłego dnia:-).Szkoda tylko że żadna nie zdecydowała się dzisiaj na wycieczkę :-(no trudno pojedziemy tam w dwie pary mam nadzieje że następnym razem będzie nas więcej:tak:;-).

reklama
Dzień dobry śpiochy:-D:-D:-D

Tylko pracusie się zameldowały, ale swoją drogą widac jaki to nałóg z BB:-D:-D

Dzisiaj znów zapowiada się piękna pogoda, a ja jestem bez samochodu i do tego jeszcze bez wózka:szok::szok: Dobrze, że mam zapasowy, trochę duzy ale to nic:-)

Wczoraj siedzieliśmy dłużej bo chcieliśmy zalicytowac trampolinę dla Marcela. Mały się obudził z wielkim płaczem (chyba coś złego mu sie przyśniło bo dostał strasznej histerii i chciał spac z nami) więc ja poszłam do niego a ten mój mąż przegapił tą licytację:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i poszła za 10Ł taniej niż my byliśmy gotowi dac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba mu głowę za to urwę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry